Bedrijven en Bedrijfsleven

Op zoek naar HSP Coaching voor hoog sensitieve volwassenen

maandag, 14-1-2019  

Een paar maanden geleden ben ik er achter gekomen dat ik hoog sensitieve ben. Het is natuurlijk niet zo dat ik dit hiervoor niet was. Ik merkte al jaren dat ik anders reageer op situaties dan veel andere mensen, soms zijn situaties erg druk voor mij en raak ik geïrriteerd door wat voor andere mensen kleine dingen zijn. Ik weet al jaren dat ik zo ben en dit heb, maar wist nooit dat dit hoog sensitiviteit heet. De laatste tijd is hoog sensitiviteit meer in het nieuws, er wordt vaker over gesproken en er verschijnen meer boeken die dit bespreken. Toen ik hier over las op een website vond ik het direct erg interessant en ik had het idee dat ik misschien ook hoog sensitief ben. Ik bezocht steeds meer websites en las meer over dit onderwerp. Ik vond erg veel situaties die beschreven werden erg herkenbaar, vaak had ik ook dit soort situaties meegemaakt, of reageerde ik op dezelfde manier. Ik besprak het met mijn vriendin en liet haar een aantal websites zien en lezen. Zij herkende mij hier ook in en zag dat ik vaak reageerde zoals op de websites werd besproken. Ik had veel van dezelfde behoeftes die andere hoog sensitieve mensen ook hebben en ondervond dezelfde problemen. Voor mij was het fijn om te lezen dat veel andere mensen hier ook af en toe moeite mee hebben. Ik las ook op een aantal websites dat het mogelijk is om HSP Coaching te volgen. HSP Coaching is geschikt voor hoog sensitieve volwassenen en leert mensen om beter om te gaan met situaties. Mijn vriendin en ik bespraken de mogelijkheid om HSP Coaching te volgen en vonden het allebei een goed idee dat ik dit zou doen.    

HSP Coaching bij Liaroma

Online zochten wij samen naar bedrijven die HSP Coaching aanbieden en vonden een aantal bedrijven. Op deze websites lazen wij veel over wat HSP Coaching kan doen voor hoog sensitieve mensen. Ik vond het erg fijn om te lezen dat leraren je leren omgaan met bepaalde situaties. Je kan niet veranderen dat je hoog sensitief bent, maar je kan wel leren hoe je het beste op lastige situaties kan reageren. Voor veel hoog sensitieve mensen zijn dezelfde soort situaties lastig en daarom weten deze leraren vaak welke situaties dit zijn en waarom dit voor problemen kan zorgen. Ik had contact opgenomen met een aantal bedrijven, maar besloot om uiteindelijk voor Liaroma te kiezen. Ik had de website http://liaroma.nl van dit bedrijf al snel online gevonden en zag dat het bij mij in de buurt gevestigd was. Ik vroeg een gesprek aan, omdat ik graag wilde weten hoe de HSP Coaching te werk ging en wat ze voor mij konden doen. Ik vond het gesprek erg fijn en kreeg er een goed gevoel bij. Het was duidelijk dat de lerares veel ervaring had op dit gebied. Samen konden wij een plan maken, zodat zou leren om beter te reageren op bepaalde situaties.

Grote stappen gemaakt

Ik volg nu een paar weken HSP Coaching bij Liaroma en zie dat ik al grote stappen heb gemaakt. Voor mij is het erg fijn om samen met een leraar te werken. Wij bespreken wat er precies lastig voor mij is in veel situaties en ik leer om beter te reageren op deze lastige momenten. Voor HSP Coaching kan ik Liaroma aanraden, ik ben er erg tevreden over.

  • Speciaal voor hoog sensitieve mensen
  • Leren omgaan met lastige situaties
  • Veel ervaring met coachen
  • Ik heb al grote stappen gemaakt


Comments are closed.