Mode en Kleding

Op zoek naar een trouwjurk?

zondag, 28-4-2019  

valkengoed.nl heeft een ruime collectie trouwjurken met vele A-merken. Je bent bij valkengoed Wedding Fashion aan het goede adres als het gaat om jouw trouwjurk. Maar ook heeft deze bruidsmodezaak schoenen, sieraden en lingerie. 

Our story

De slogan van valkengoed Wedding Fashion luidt: Share the love. Al 35 jaar zorgt valkengoed ervoor dat elke bruid de perfecte trouwjurk krijgt. Hierbij worden klanten geholpen door deskundige stylisten die elke dag opnieuw vol passie de mensen aan een droomjurk willen helpen. Daarnaast beschikken wij over een eigen atelier waardoor de jurk perfect op maat kan worden gemaakt. Wij zijn pas tevreden als jij je van top tot teen happy voelt. 

Trouwjurk op maat

In de collectie hebben wij verschillende A-merken zoals Cosmobella, Ladybird, Sincerity, Bridalstar en Rosa Clará. Wij hebben een ruim aanbod trouwjurken verzamelt in allerlei stijlen, kleuren en silhouetten. Of je nou trouwt op het strand of traditioneel in de kerk, voor elke locatie is een geschikte trouwjurk te vinden bij valkengoed. De jurken vallen in verschillende prijsklassen zodat er voor elk budget een jurk te vinden is. 

Lovebook

Door online eerst inspiratie op te doen kun je alvast kijken welke stijlen je mooi vind. Je favoriete jurken kun je verzamelen in een persoonlijk lovebook, waardoor je een soort van moodboard creëert. Neem het lovebook vervolgens mee naar de passessie zodat de stylist gelijk een indruk heeft van jouw wensen. Zo is je trouwjurk snel gevonden.

Trends

Elk jaar bezoeken wij verschillende internationale beurzen voor bruidsmode. Wij hebben daar de laatste trends van 2019 en 2020 gezien en hebben de 5 belangrijkste op een rijtje gezet:

  • T-shirt sleeves top
  • 3-D effect
  • Soepele stoffen
  • Van pastel naar wit
  • Trouwjurk met extra diepe V-halslijn

T-shirt sleeves top:

In 2019 en 2020 zijn t-shirt sleeves tops helemaal HOT. Voor iedereen die vaak gewone t-shirts draagt en het simpel wil houden, zijn deze jurken helemaal perfect.

3-D effect:

Het 3-D effect wordt doormiddel van pareltjes, bloemetjes, blaadjes, kant of sterretjes gecreëerd op een softe japon van tule. Hierdoor krijgt een trouwjurk net wat meer effect en geeft het een hippe uitstraling. 

Soepele stoffen:

Soepele jurken zijn nog steeds een grote trend in bruidsmodeland. Deze jurken hebben een bohemian chic uitstralen en vallen soepel over het lichaam. Hierdoor zit de trouwjurk lekker en kun je er goed in bewegen. Ideaal voor een strandbruiloft. 

Van pastel naar wit:

We gaan weer back to basic! De pasteltrend van afgelopen jaren is ten einde en wit komt weer helemaal terug. En dan vooral in de nuances off white of ivoor. 

Trouwjurk met extra diepe V-halslijn:

De diepe V-halslijn blijft ook in 2019 en 2020 een grote trend. De halslijn wordt steeds dieper gemaakt waardoor je bovenlichaam wordt geflatteerd en het maakt je optisch langer. En niet te vergeten is het erg sexy!

Kom passen bij valkengoed

Al wat inspiratie opgedaan? Maak dan gauw een afspraak voor een passessie bij ons in de winkel. Je gaat eerst even onder het genot van een kop koffie of thee jouw wensen doorspreken met een stylist. Vervolgens begin je aan de passessie in de hoop jouw perfecte trouwjurk te vinden. Zo zorgen wij samen met jou ervoor dat je straalt op de mooiste dag van je leven! 

Lees meer…


Comments are closed.