Mens en gezondheid

Op zoek naar een orthodontiepraktijk in Hengelo?

dinsdag, 30-4-2019  

Vind jij dat het tijd is voor een beugel? Of denk je er over een tijdje een te nemen? Dan ben je bij Ortho Euregio aan het juiste adres. Deze orthodontiepraktijk in Hengelo heeft veel kennis en ervaring in huis om jou te helpen aan prachtige, rechte tanden. Want dat is de voornaamste reden waarom we naar een orthodontist gedaan. Logisch natuurlijk ook! Ik wilde bijna zeggen: “we hebben maar één paar tanden”, maar dat is niet waar in verband met het wisselen van de melktanden. Wanneer dit eenmaal is gebeurd, dan kun je je gebit niet meer wisselen. Vanzelfsprekend dat mensen dus goed zorgen voor hun tanden en ook graag willen dat deze recht staan. Het staat een stuk mooier, het zorgt voor een betere glimlach en het geeft je veel meer zelfvertrouwen. De orthodontiepraktijk in Hengelo begrijpt dit helemaal en doet er alles aan om samen met jou naar een prachtig gebit toe te werken.

Voor wie is de orthodontiepraktijk in Hengelo bestemd? 

Veel mensen schijnen te denken dat de orthodontiepraktijk in Hengelo bedoeld is voor jongere kinderen die net hun melkgebit hebben gewisseld. Niets is minder waar, maar óók volwassenen kunnen goed terecht bij OrthoEuregio.nl. Dit gebeurt dan ook veel. Hier zitten ook mensen tussen die vroeger al eens een beugel hebben gehad, maar welke niet het gewenste effect had. De orthodontiepraktijk in Hengelo begrijpt hoe belangrijk je het vindt dat je tanden binnen korte tijd weer recht komen te staan. Hiervoor stellen ze een aansluitend beugelplan op. Afhankelijk van je wensen, zul je één of meerdere beugels gaan dragen. De duur van het traject verschilt dus ook per persoon. Als je kiest voor de orthodontiepraktijk in Hengelo dan ben je wel gegarandeerd van een eerste gratis consult. Dit is een informatief consult waarbij je alle vragen kan stellen die je hebt omtrent de beugel. Als je na het informatieve consult hebt besloten om te kiezen voor een beugel bij de orthodontiepraktijk in Hengelo, dan wordt er een volgende afspraak gepland. Tijdens deze afspraak wordt de beugel geplaatst. Dit doet geen pijn. Wel kun je nadat de beugel geplaatst is, pijn in je mond en kaken ervaren. Dit is vergelijkbaar met spierpijn, dus goed te overzien. Nadat dat beugel is geplaatst, word je maandelijks verwacht bij de orthodontiepraktijk in Hengelo. Zij controleren dan of de beugel nog steeds goed zit of dat deze iets verplaatst moet worden. Ook kijken ze of je je tanden goed genoeg poetst. Dit is namelijk een behoorlijke klus als je een blokjesbeugel hebt.

Wat zijn de kosten?

De kosten verschillen uiteraard per traject. Zo heeft de ene persoon slechts een blokjesbeugel nodig terwijl het voor de ander raadzaam is om ook een buitenboordbeugel te nemen. De tarieven van de orthodontiepraktijk in Hengelo zijn te vinden op hun website. Mogelijk wordt jouw beugel vergoed. Hiervoor moet je je zorgverzekeraar raadplegen. Als je een basisbeurs hebt dan ben je vaak niet verzekerd voor orthodontie. Als je een aanvullende tandartsverzekering hebt, dan vaak wel. Het is goed om dit vooraf te controleren. Ik zou iedereen aanraden om te kiezen voor de orthodontiepraktijk in Hengelo om de volgende redenen:

  • Professionele orthodontisten
  • Nette praktijk
  • Geen wachtlijsten
  • De orthodontiepraktijk in Hengelo staat goed aangeschreven


Comments are closed.