Kinderen en Speelgoed

Op zoek naar een oppas aan huis?

woensdag, 1-5-2019  

Bij gastouderbureau Snoesje is het mogelijk om een oppas aan huis te regelen. Hebben jullie het erg druk? Staan er afspraken gepland waar jullie niet onderuit kunnen en is er nog geen oppas geregeld? Dat is helemaal geen probleem. Veel mensen zijn er op tegen om hun kinderen naar een kinderdagverblijf te brengen. Dit is ook hartstikke logisch. In elk dorp en in elke stad vind je er eigenlijk wel één: een kinderdagverblijf. Kinderen komen vaak te terecht in veel te grote groepen waar ze niet de aandacht krijgen die ze verdienen. Ook krijgen ze niet de aandacht die ze nodig hebben, want aandacht schijnt hartstikke belangrijk te zijn op die leeftijd. Kinderen moeten gestuurd worden en opgevoed worden. Bij een kinderdagverblijf lukt dit vaak niet omdat de groepen hiervoor veel te groot zijn. Daarnaast krijgt een kind bij de kinderdagverblijf te maken met erg veel kinderen en ook nog eens verschillende begeleidsters. Uit vele onderzoeken komt naar voren dat het kind hierdoor niet de juiste structuur krijgt die het nodig heeft. Daar heeft gastouderbureau Snoesje een oplossing voor. Bij hen is het mogelijk om een oppas aan huis te regelen. In dit artikel zal worden toegelicht hoe dit precies werkt.

Waarom kiezen voor een oppas aan huis?

Als je kiest voor een oppas aan huis van gastouderbureau Snoesje, dan hoef je weinig meer zelf te regelen. Snoesje heeft een erg groot netwerk. De organisatie is gevestigd in Haaksbergen, Overijssel. Haaksbergen ligt vlakbij Enschede en Hengelo. Snoesje helpt je met het zoeken naar een oppas aan huis. Hierbij wordt er uiteraard heel kieskeurig gezocht. Lang niet iedereen kan fungeren als goede oppas. Daarom zal bureau Snoesje nauw contact met je hebben. Jij geeft aan wat je belangrijk vindt. Ook is het voor bureau Snoesje van belang om te weten hoe jij je kind opvoedt. Op deze manier kan bureau Snoesje een oppas aan huis zoeken, die er hetzelfde in staat. Het is immers niet goed voor het kind als hij andere instructies krijgt van de oppas, dan van de ouders. Bureau  Snoesje heeft al veel ervaring met het zoeken naar een oppas aan huis, voor ouders van kleine kinderen. Op de website van Snoesje (gastouderbureausnoesje.nl) zijn recensies te vinden. Hier lees je recensies van ouders die kiezen voor een oppas, maar ook vind je er recensies van de oppas zelf. Op deze manier kun je beeld creëren van de oppas en bepalen of dit bij jou en je kind past. Snoesje heeft ook contact met een oppas aan huis die al veel ervaring heeft. 

Hoe vind je zo’n oppas aan huis?

Een oppas aan huis is zo geregeld bij gastouderbureau Snoesje. Snoesje is er in gespecialiseerd om te kijken naar wat voor ouder je bent en te zoeken naar een oppas aan huis die daar bij aansluit. Op de genoemde website zie je het kopje ‘neem nu contact met ons op’. Wanneer je dit kopje aanklikt, dan verschijnt er een keuzemenu bestaande uit twee opties. Je kunt ze een e-mail sturen of met ze bellen. Snoesje maakt dan op korte termijn een afspraak met je en gaat op zoek naar een oppas aan huis. Bureau snoesje zoekt niet alleen een oppas voor je, maar helpt je ook met het volgende:

  • Vragen over kinderopvangvergoeding
  • Hulp in de communicatie met de oppas


Comments are closed.