Financiën en Verzekeringen

Op zoek naar een hypotheekadviseur 

vrijdag, 28-12-2018  

Ik heb onlangs een eigen huis gekocht. Daar ben ik ontzettend blij mee, maar ik vond het ook erg spannend. Ik had nog nooit eerder een huis gekocht en had ook verder geen verstand van het kopen van een huis of het afsluiten van een hypotheek. Gelukkig heb ik een goede onafhankelijke hypotheekadviseur gevonden die mij heeft kunnen helpen bij het afsluiten van een voordelige hypotheek. Door het goede advies van mijn hypotheekadviseur heb ik ontzettend veel geld kunnen besparen. 

Een hypotheekadviseur van Van Bruggen Adviesgroep 

Ik heb dus onlangs mijn eerste huis kunnen kopen. Dit vond ik erg spannend, daar ik nog nooit eerder een huis had gekocht. Ik had ook totaal geen verstand van hypotheken of de Nederlandse huizenmarkt. Ik heb namelijk een aantal jaren lang in Taiwan gewoond. Voor mijn werk ben ik een aantal jaren geleden naar Taiwan verhuisd. Ik had het daar erg naar mijn zin en heb daar ook een leuke vrouw leren kennen. We huurden daar samen een appartement en hadden een goed leven samen. Helaas werd na een aantal jaren het contract met mijn werkgever in Taiwan beëindigd en had ik de keuze om of terug naar Nederland te verhuizen of een nieuwe baan in Taiwan te vinden. Gelukkig kon ik nog wel terecht bij het kantoor in Nederland, dus leek het mij een goed idee om terug naar Nederland te verhuizen. Mijn vriendin was het daar gelukkig ook mee eens, zij wilde namelijk gewoon mee naar Nederland. Voordat ik naar Taiwan verhuisde heb ik een lange tijd in een appartement gewoond dat ik gehuurd heb. Een woning huren leek mij echter geen goed idee. Ik wilde graag een koopwoning daar dit op de langere termijn voordeliger is dan het huren van een woning. Ik had echter geen verstand van hypotheken of het kopen van een huis, dus ik was op zoek gegaan naar een goede hypotheekadviseur die mij kon helpen. Uiteindelijk heb ik een hypotheekadviseur gevonden bij Van Bruggen Adviesgroep. Van Bruggen Adviesgroep is gespecialiseerd in financiële dienstverlening en kan helpen met onder andere: 

  • Financieel advies 
  • Hypotheekadvies 
  • Advies bij verzekeringen 

Bij Van Bruggen Adviesgroep had ik dus een erkend hypotheekadviseur gevonden die mij persoonlijk advies op maat kon bieden. Ik maakte een afspraak met mijn hypotheekadviseur en we bekeken samen wat voor mij en mijn vriendin de beste optie zou zijn. Ik kan natuurlijk gewoon een hypotheek bij de bank afsluiten, maar dat is waarschijnlijk niet de meest voordelige oplossing. Daarnaast kan het zijn dat ik bij de bank geen hypotheek kan krijgen omdat mijn financiële verleden zich voor het grootste gedeelte in het buitenland afspeelt. Gelukkig wist onze adviseur dat er meerdere geldverstrekkers op de markt zijn dan alleen de bank en hij ging deze dan ook voor mij vergelijken. Uiteindelijk heeft de adviseur voor ons de juiste hypotheek kunnen vinden die ik ook nog eens tegen een lage rente heb kunnen afsluiten. Zo besparen we ook nog eens een aardig bedrag. 

Vind de juiste adviseur bij Van Bruggen Adviesgroep 

Mijn vriendin en ik wonen inmiddels al een tijdje in ons nieuwe huis. We zijn eindelijk klaar met alle verbouwingen en zijn volledig gesetteld. Dankzij het goede advies van de hypotheekadviseur van Van Bruggen Adviesgroep hebben we een aardig zakcentje over kunnen houden. Wil jij ook onafhankelijk hypotheekadvies op maat? Kijk dan op vanbruggen.nl voor meer informatie. Het eerste kennismakingsgesprek met de adviseur is gratis en geheel vrijblijvend. Maak dus via vanbruggen.nl een afspraak met een adviseur om te kijken wat Van Bruggen Adviesgroep voor jou kan betekenen. 


Comments are closed.