Mens en gezondheid

Op zoek naar een echt scheermes? 

vrijdag, 28-12-2018  

Ben jij ook op zoek naar een echt scheermes? Daarmee bedoel ik niet zo’n mesje van Gillette, maar een echt mes. Zo’n scheermes dat ze ook bij de barbier gebruiken. Zo’n echt mes geeft namelijk de echte scheerervaring, die commerciële mesjes niet kunnen bieden. Deze echte mesjes zijn ook een stuk beter geschikt om mee te scheren als je veel baardgroei hebt.  

Koop je scheermes bij mannenzaak.nl 

Echte mannen hebben een echte baard, zeg ik altijd. Ik ben dan ook erg blij dat ik een flinke baard kan groeien. Een volle baard straalt mannelijkheid uit, staat stoer en doet het altijd goed bij de vrouwen. Het is echter wel belangrijk dat je je baard goed verzorgt en bijhoudt. Een baard die niet goed is bijgehouden ziet er namelijk al gauw onverzorgd uit en je wilt natuurlijk wel goed voor de dag komen. Een bezoek aan de barbier is dan ook een goede oplossing. De barbier weet met grote precisie je baard met een speciaal scheermes bij te houden en kan je tips geven over de verzorging van je baard. Regelmatig naar de barbier gaan is helaas wel prijzig en als je, net zoals ik, een baard hebt die snel groeit, is het natuurlijk niet te doen om meerdere keren per maand naar de barbier te gaan. Het aanschaffen van een goed scheermes om mijn baard zelf mee bij te houden is dan een goede oplossing. Er zijn verschillende soorten scheermessen. Afhankelijk van je baard en van je eigen ervaring, kun je kiezen voor een klassiek scheermes of een van de commerciële mesjes. Ik heb zelf jarenlang met commerciële mesjes van Gillette geschoren. Ik was echter op zoek naar een meer authentieke scheerervaring net zoals ik bij de barbier ook heb. Daarom heb ik een klassiek scheermes aangeschaft via mannenzaak Mannenzaak.nl is een webwinkel die gespecialiseerd is in de verkoop van verzorgingsproducten voor mannen. Zo kun je er terecht voor: 

  • Alles wat je nodig hebt om te scheren 
  • Verzorgingsproducten voor je snor of baard 
  • Gezichtsverzorgingsproducten speciaal voor mannen 
  • Speciale verzorgingsproducten voor je haar 
  • Deodorant speciaal voor mannen 
  • Eau de cologne 

Bij mannenzaak.nl kun je dus terecht voor alles wat met verzorging voor mannen te maken heeft. Zo kun je er dus ook verschillende soorten scheermesjes kopen. Je hebt de bekende mesjes zoals die van Gillette, maar dus ook klassieke mesjes zoals de barbier ze ook gebruikt. Ook de klassieke mesjes zijn er in verschillende varianten. Zo heb je enkele mesjes en dubbele mesjes, mesjes met een kam en mesjes zonder kam. Daarnaast verkoopt mannenzaak.nl ook scheercrème, kwasten en aftershave om je scheerervaring nog completer te maken. 

Gemakkelijk besteld en snel thuisbezorgd 

Wil je nu net als ik ook scheren met een echt scheermes? Bestel dan nu je mesje via https://www.mannenzaak.nl/scheren/scheermes/. Hier vind je tevens allerlei accessoires en andere benodigdheden voor het scheren. Zo hebben ze er hele goede scheercrèmes, kwasten en aftershave. Daarnaast hebben ze ook verschillende soorten en merken baardolie en speciale borstels om je baard in topconditie te houden. Zo kun je er thuis gemakkelijk zelf voor zorgen dat je baard er altijd perfect uitziet. Het is wel even oefenen hoor, dat scheren met een echt mes. Maar als je het eenmaal onder de knie hebt, heb je wel thuis voor een lage prijs een echte scheerervaring die je anders enkel bij de barbier kunt krijgen. Daarnaast gaat zo’n echt mes een stuk langer mee dan de mesjes van Gillette, waardoor je dus nog meer geld kunt besparen. Je baard en je portemonnee zullen je dankbaar zijn. 

Lees meer…


Comments are closed.