Bedrijven en Bedrijfsleven

Oog laseren voor sporten

vrijdag, 19-10-2018  

Ik ben iemand die graag en veel sport, dit heb ik van mijn ouders. Mijn vader is erg sportief en heeft jarenlang op een hoog niveau gebokst. Mijn moeder hield ook veel van sporten en kon erg goed tennissen. Het was vroeger ook heel normaal in ons gezin om met sporten bezig te zijn, mijn zusje heeft bijvoorbeeld ook op een hoog niveau tennis gespeeld. Ik kan mij herinneren dat we elke avond een andere samenstelling hadden aan de etenstafel, iedereen was altijd onderweg naar trainen, of was er al. Zelf heb ik jarenlang voetbal gespeeld en gebokst. Met voetbal redde ik het net niet om professioneel te gaan spelen, boksen deed ik er altijd naast. Ik vond het jammer dat ik het net niet redde, maar veel dingen moeten meezitten als je prof wilt worden. Voetballen doe ik nu alleen nog bij een vriendenteam, dat is de enige manier hoe ik het kan combineren met boksen. Mijn bokswedstrijden zijn ook soms in het weekend en je weet niet altijd hoe je uit een wedstrijd komt. Ik merk de laatste jaren dat mijn ogen steeds slechter worden en dat is vervelend met voetbal en met boksen. Om goed te kunnen reageren moet je goed kunnen zien. Met voetbal kan ik nog met een speciale bril, of contactlenzen voetballen, maar dat kan niet met boksen. Daarom dacht ik al een tijdje na over oog laseren. Ik dacht altijd dat een oog laseren erg duur was, maar sinds mijn ogen mij belemmeren bij het sporten, wou ik het toch maar onderzoeken.   

Oog laseren met laatjeogenlaseren.nl

Ik vond online een aantal artikelen over oog laseren. Ik wist niet wat de risico’s waren bij het oog laseren en wilde dat van te voren goed uitzoeken. Online kwam ik ook laatjeogenlaseren.nl tegen, hier vind je niet alleen veel artikelen die hiermee te maken hebben, maar je kan er ook een afspraak maken. Ik las daar dat je een gratis onderzoek kan aanvragen, zodoende weet je of je in aanmerking komt voor de behandeling. Bij het onderzoek zou ook een gesprek zitten, dat vond ik een fijn idee, want dan kon ik meteen al mijn vragen stellen die ik nog had. Ik besloot om een afspraak te maken en mij te laten onderzoeken. Uit het onderzoek bleek dat ik in aanmerking kom voor de behandeling en daarnaast had ik een prettig gesprek. Tijdens het gesprek bespraken we alle risico’s en voordelen van de behandeling. Blijkbaar zijn er veel mensen die zich laten behandelen, omdat ze er last van hebben tijdens het sporten. De behandeling zou niet goedkoop zijn, maar was niet zo duur als ik had verwacht. Ik besloot om het oog laseren door te laten gaan.   

Erg blij met mijn beslissing

Ik was best zenuwachtig voor de behandeling, maar wist ook dat ik er veel voordelen aan zou hebben. Van te voren had ik het thuis besproken en mijn familie begreep waarom ik het wilde doen en steunde mij met mijn beslissing. De behandeling duurde niet lang en na een paar uur kon ik de kliniek al weer verlaten. Na de behandeling duurde het een tijdje voordat ik weer volledig kon zien, maar dat wist ik van te voren. Ik ben erg blij dat ik heb gekozen voor oog laseren, ik zie nu weer perfect. Voor oog laseren is laatjeogenlaseren een goede keuze:

  • Je kan gratis een vooronderzoek doen
  • De doktoren zijn erg professioneel en vriendelijk
  • De kliniek heeft veel goede beoordeling
  • Na mijn behandeling kan ik weer perfect zien


Comments are closed.