Bedrijven en Bedrijfsleven

Ontwerp zelf de mooiste etiketten!

donderdag, 12-3-2015  

Etiketten komen we overal in het leven tegen. Kijk maar eens in een supermarkt, of in elke andere willekeurige winkel. Maar ook op kantoren kunnen ze niet zonder labels. Maar mensen zijn thuis persoonlijk ook steeds meer bezig met hun eigen labels. Denk aan het persoonlijker maken van cadeaus die zelf zijn gemaakt, of zelf je spullen ordenen door middel van labels. Er zijn mogelijkheden genoeg, als je tenminste een goede site te pakken hebt. En die site kan zomaar die van Altrif Etiketten zijn! Hier is echt van alles en nog wat mogelijk. Van banderollen tot printrollen, van textiellabels tot flag etiketten en daarbij nog zo veel meer. Ben je dus voor een kantoor op zoek naar iets speciaals, heb je grote hoeveelheden nodig voor je eigen product of wil je gewoon etiketten die je in je eigen kleding kunt plakken? Het kan allemaal! Ga gewoon naar de site en kijk hier rustig rond. Laat je inspireren en wie weet met wat voor prachtige etiketten jij straks thuis zit!

Werkwijze etiketten bij Altrif

Een groot voordeel van etiketten bestellen bij dit bedrijf is dat je zelf alles in de hand hebt. Kijk bij de vele voorbeelden wat je allemaal kan bestellen, daar zit ongetwijfeld een basis bij die jij kunt gebruiken. Natuurlijk is het mogelijk om gewoon eigen zelfklevende etiketten te nemen die je zelf bedrukt met een logo of tekst. Maar kijk ook verder dan dat. Er kan namelijk ontzettend veel. Denk aan vlaggetjes, destructible etiketten of printlinten. En dit zijn nog maar een paar voorbeelden van wat er allemaal wordt aangeboden. Dus kijk vooral rond en laat het een inspiratie zijn! Het is erg handig dat je snel en simpel een offerte kunt aanvragen, mocht je al een goed idee in je hoofd hebben wat betreft het ontwerp en eigenschappen van de etiketten. Als je deze goedkeurt, houd je nog steeds alles zelf in eigen hand. Ook het ontwerp van de etiketten moet namelijk door jou worden goedgekeurd. Dit om teleurstellingen achteraf te voorkomen. Het zou heel erg zonde zijn als er bij jou thuis producten worden geleverd die niet helemaal naar jouw zin zijn. Een groot voordeel is dat Altrif een eigen ontwerphuis heeft. Dit betekent dat ze alles in de hand houden en zo kwaliteit scherp in de gaten kunnen houden. Daarbij maakt dat dat er van alles mogelijk is. En dat je de zekerheid hebt dat er alleen maar door professionals aan jouw etiketten gewerkt wordt. Dat is toch een geruststellend idee! Er wordt zeer efficiënt gewerkt, waardoor niet alleen de kosten kunnen worden gedrukt, maar ook de levertijden kort kunnen worden gehouden. Dit zijn beiden grote voordelen voor de klant. Mocht je heel erg haast hebben met je bestelling, dan is dit ook geen probleem en hoef je niet in paniek te raken. Want je kunt namelijk een spoed bestelling plaatsen voor etiketten. Tegen een vergoeding kunnen de producten al binnen drie dagen op de plek van jouw keuze worden bezorgd. Erg prettig als je een spoedopdracht krijgt en je gewoon alles op tijd voor elkaar kunt krijgen. Dan maak je zeker een goede beurt op je werk. Het kantoor is gelegen in Roosendaal, maar je kunt heel makkelijk contact leggen via de site. Kijk bij contact en je ziet vanzelf het contactformulier dat je kunt invullen. Als je een prangende vraag hebt kun je eerst kijken bij de veelgestelde vragen. Hier kun je al veel te weten krijgen over bepaalde zaken, wie weet zit het antwoord op jouw vraag hier al bij! Je kunt op een makkelijke manier je eigen account aanmaken en van hieruit alles regelen. Ook als je in het algemeen iets meer te weten wil komen over labels kun je op de site terecht. Hier kun je artikelen lezen over een aantal aanverwante onderwerpen!

Het belang van goede etiketten

Het kan niet genoeg worden benadrukt hoe belangrijk het is om goede etiketten te bestellen. Kijk hiervoor goed naar je product. Hoe kan een etiket dit product naar een hoger plan tillen? Dat is een belangrijke vraag om jezelf te stellen. Zoals gezegd is het heel verstandig om eens goed op de site van Altrif te kijken. Hier worden zo veel opties op een rij gezet, dat er zeker iets bij zit dat bij jouw artikel past. Het kan natuurlijk goed zijn dat je nog niet zo veel weet van etiketten. Dat is helemaal geen probleem, daar heeft dit bedrijf iets op bedacht. Er worden nogal wat vaktermen gebruikt, en het kan zijn dat je niet weet wat daar precies mee wordt bedoeld. Mocht je twijfelen of geen idee hebben wat een bepaalde afkorting betekent, dan kun je gewoon bij het grafische woordenboek kijken! Hier worden veel woorden op duidelijke wijze uitgelegd, zodat je je nooit hoeft af te vragen waar een bepaalde tekst over gaat. Ook bij elk etiket staat precies uitgelegd wat het precies is. Het kan namelijk heel goed dat je niet precies weet wat een Gemini etiket, banderollen, flowpacks of piggy back wordt bedoeld. Je hoeft dan alleen maar op dat label te klikken, en dat volgt er een korte maar zeer duidelijke uitleg. Zo kun je snel te weten komen wat het precies is en of dit geschikt is voor jou. Bij alle labels staan ook duidelijke foto’s van de betreffende etiketten, dus dat schept ook de nodige duidelijkheid.

Meer van Altrif.nl


Comments are closed.