Bedrijven en Bedrijfsleven

Ons vaste adres voor het internationaal transport

maandag, 10-12-2018  

Al enige tijd maken wij gebruik van de dienstverlening voor internationaal transport door Freightmaster. We zijn twee jaar geleden begonnen als kleine organisatie waarbij we lokale producten produceren die we in eerste instantie in Nederland aan de man hebben gebracht. Onze producten trokken echter sneller de aandacht op de internationale markt, waardoor we ons afzetgebied hebben uitgebreid naar:

  • Amerika
  • Zuid-Europa
  • Het Midden-Oosten

We waren hier natuurlijk erg blij mee, maar dit betekende wel dat we op zoek moesten naar een vaste, betrouwbare partij voor ons internationaal transport. Dit is uiteindelijk Freightmaster geworden, nadat we via hun website freightmaster.nl met hen in contact zijn getreden.

Het internationaal transport door Freightmaster

Freightmaster staat erom bekend om zeer betrouwbaar internationaal transport te verzorgen voor allerlei bedrijven. Het maakt daarbij niet uit of het gaat om grote bedrijven of kleine bedrijven en bij het internationaal transport zijn zij inmiddels ook bedreven in het transporteren van een grote diversiteit aan goederen. Wat wij heel prettig vinden aan de uitbesteding van het internationaal transport aan Freightmaster is dat zij goed op de hoogte zijn van alle wet- en regelgeving voor het transport naar verschillende landen en het invoeren van producten binnen en buiten de Europese grenzen. Het internationaal transport is natuurlijk een wereld op zich en elk land heeft zo zijn eigen regels waaraan je moet voldoen. Daar kun je als producent niet altijd volledig rekening mee houden en we hebben dus ook advies gevraagd bij de inschakeling van Freightmaster voor ons internationaal transport. We hebben aan hen aangegeven welke producten wij produceren en naar welke landen deze geëxporteerd worden. Het gaat daarbij deels om levensmiddelen en daar zijn strikte regels voor opgesteld door veel landen. Lang niet alles is mogelijk en in sommige gevallen staat dit in verband met de manier waarop het internationaal transport is geregeld. We weten dat Freightmaster hier heel erg alert op is. Ze zijn erg professioneel in de manier van het transport dat ze uitvoeren en daarnaast verzorgen ze het internationaal transport ook altijd tijdig, zonder hiervoor de wet te overtreden door bijvoorbeeld chauffeurs te lang te laten rijden of vrachtwagens te zwaar te beladen, waardoor het risico ontstaat dat er oponthoud wordt veroorzaakt en de producten niet op tijd bij onze klanten kunnen worden afgeleverd. Dit is een aspect van het transport naar het buitenland waar niet iedereen direct aan zal denken, maar wat wel essentieel is voor de goede uitvoering van het transport. Wij weten, vooral ook uit eigen ervaring, dat Freightmaster heel zorgvuldig werkt en ervoor zorgt dat dit soort problemen niet ontstaan.

Met beleid behandelde producten

Een ander aspect wat voor ons van heel groot belang is, is dat er met respect en beleid wordt omgegaan met onze producten. We verpakken alle artikelen zorgvuldig, zodat ze niet beschadigen tijdens het transport naar andere landen. Bij het transport, ongeacht of het om transport naar een ander continent gaat of om wegtransport naar de landen in Zuid-Europa, wordt er zeer zorgvuldig met de goederen en producten omgegaan. We hebben natuurlijk met onze afnemers contact gehad om te verifiëren dat de producten in goede orde zijn aangekomen en we hebben daarbij altijd positieve feedback ontvangen, die ons ervan verzekerde dat Freightmaster onze producten in goede orde heeft afgeleverd. Wij zijn zeer te spreken over deze dienstverlening en zijn blij om op deze manier een vaste en betrouwbare partner voor het transport van onze producten naar het buitenland mee te regelen. Gezien de snelle groei van onze organisatie is dat een zekerheid die ook voor de toekomst erg prettig is.


Comments are closed.