Bedrijven en Bedrijfsleven

Online drukwerk bestellen

dinsdag, 27-11-2018  

Bij Drukwerkdeal.nl online drukwerk bestellen is eenvoudig, snel en origineel. Het laatste wordt bepaald door jouw eigen selectie voor jouw drukwerkproducten. Deze kan jij van begin tot eind helemaal bepalen en instellen. Het uiteindelijke resultaat die jij ontvangt, kan compleet door jou ontworpen zijn. Daarmee gebruik jij een originele creatie voor jouw folder, briefpapier, posters of andere artikelen die jij hebt besteld. Mocht het ontwerpen of samenstellen van drukwerk niet helemaal jouw ding zijn, dan is dat geen probleem. Drukwerkdeal heeft allerlei samengestelde drukwerkproducten gereed staan voor online drukwerk bestellen. Verder vind je op de website van de online drukkerij heel veel achtergrond informatie. Op deze manier wilt de online drukkerij toch de klanten blijven stimuleren zelf hun drukwerkartikelen samen te stellen. Dat doen zij met meerdere artikelen en blogs waar aanwijzingen in staan. Of je bekijkt de tutorials die nodig zijn om de producten samen te stellen voor online drukwerk bestellen. Wanneer je bezig bent met de samenstellingen, dan kan je ook terugvallen op de informatie-icoontjes in het menu. Hierin lees je de toelichting met betrekking tot bijvoorbeeld de materialen, de producttypen en productsoorten en andere eigenschappen die je moet selecteren om te bestellen bij deze online drukkerij.

De voordelen van een online drukkerij

Tegenwoordig is een online drukkerij onmisbaar en daar is Drukwerkdeal helemaal op ingericht. Online drukwerk bestellen is voor iedereen makkelijk te doen. Tenslotte is je gehele samenstelling te volgen via de overzichtelijke website. In welk menu je ook werkt. Op het eind krijg je een overzicht te zien van de keuzes die jij hebt geselecteerd en vervolgens geef je jouw bestelling door. Uiteraard niet voordat je het ontwerpbestand ook gereed hebt en gecontroleerd hebt met de specificaties van Drukwerkdeal. Begrijpelijk dat niet alle ontwerpen op dezelfde manier aangeleverd kunnen worden bij alle artikelen. Voor pennen gelden weer andere specificaties dan voor de posters. Bij ieder product zit een tab ‘Aanleveren’ toegevoegd waar informatiesheets te vinden zijn. Deze informatiesheets zijn opgesteld om de juiste bestanden te leveren bij online drukwerk bestellen. Heb je zelf geen bestand gereed, maar wil je wel een eigen ontwerp inleveren, dan kan je de ontwerptool voor sommige producten gebruiken. Producten waar dit ontwerpprogramma onder meer voor te gebruiken is, zijn:

  • Flyers
  • Reclamebord
  • Spandoek
  • Visitekaartjes

Ook hier heeft de online drukkerij Drukwerkdeal video’s voor gemaakt om de klanten zo goed mogelijk in te begeleiden. Tenslotte wil je het beste resultaat bereiken met online drukwerk bestellen.

Meer dan een drukkerij

Bij drukwerk denken we vaak alleen aan materialen voor kantoor. Het nodige papier die voorzien is van het bedrijfslogo en de bedrijfsgegevens, helemaal bedrukt in de huisstijl. Maar bedrijven, organisaties en particulieren kunnen bij deze online drukkerij allerlei soorten artikelen laten bedrukken. Ga jij een evenement of feest geven? Deze online drukkerij biedt posters, vlaggen en uitnodigingen tot aan de bierviltjes en bekertjes om door te geven voor online drukwerk bestellen. Zelfs de verassende goodie-bags kunnen gemaakt worden bij Drukwerkdeal. Gemaakt en bedrukt nog wel. Drukwerkdeal heeft allerlei moderne machines in huis om de modernste druktechnieken uit te voeren. Naast papier, kunnen zij petten, handdoeken en badjassen bedrukken met tekst en/of logo. Het is een totale leverancier voor jouw persoonlijke producten. Of je deze nou wilt kopen als origineel cadeau, of wilt aanschaffen voor jouw bedrijf. Alle klanten kunnen hier online drukwerk bestellen, zolang ze een geschikt ontwerp beschikbaar hebben om afgedrukt te laten worden. Mocht je er niet uitkomen ondanks de vele tutorials, artikelen en toelichtingen, dan heeft de online drukkerij een klantenservice beschikbaar. Hier werken ware marketingspecialisten die jou op weg helpen om professionele drukwerk samen te stellen.


Comments are closed.