Marketing en Promotiemateriaal

Offertemappen

vrijdag, 15-6-2018  

Ga voor professionele offertemappen drukken en maak gebruik van de kwaliteit van Drukwerkdeal.nl. Je kan een offerte in een standaardmap opbergen, maar met een logo of afbeelding dat jouw onderneming representeert, maak je een onvergetelijke indruk. Tenslotte wil je dat jouw offerte opvalt en dat daarmee de betreffende opdracht binnengehaald wordt. Representativiteit is daarmee de eerste stap. Zeker als je nagaat dat er aardig wat werk in kan zitten in het opstellen van een offerte. Daarom is het belangrijk dat de gehele presentatie van hoogwaardige kwaliteit is. Drukwerkdeal.nl weet offertemappen drukken in zijn totaliteit bij jou aan te leveren, zodat jij deze met trots kan opsturen naar de klant. Heb jij een logo of ander ontwerp klaar? Lever dan dit bestand aan via de website van Drukwerkdeal.nl. Vraagt deze offerte om een speciale unieke map en heb je daar de bestanden voor? Dat is ook geen probleem. Via Drukwerkdeal.nl kan je voor een betaalbare prijs unieke offertemappen drukken met instellingen die helemaal door jou zelf zijn bepaald. Alle ontwerpen kunnen zij goed afdrukken, zolang jouw bestanden maar voldoen aan de afleverspecificaties die vermeld staan in de informatiesheets. Als jouw bestanden hierop aansluiten, dan rest jou nog enkel de rest van instellingen in te vullen.

Representatieve offertemappen drukken

Wil je heel graag representatieve offertemappen drukken bij Drukwerkdeal.nl? Geef dan gauw de vormgeving door. Op de website Drukwerkdeal.nl wordt gevraagd naar de volgende instellingen:

  • De rugdikte van 1 mm of 5 mm.
  • Het eindformaat, deze is pas in te stellen als de rugdikte is geselecteerd.
  • Bedrukking: zowel de PMS-bedrukking als de full color is zowel enkelzijdig als dubbelzijdig uit te voeren.
  • Materiaalsoort: voor de offertemap zijn de materialen houtvrij mat mc en houtvrij natuurkarton wit beschikbaar.
  • Gewicht: het materiaal voor de offertemap is beschikbaar met een gewicht van 350 g/m2.
  • Luxe afwerking: met een speciale afwerking krijgt de map nog een luxere en verzorgde uitstraling.

Het eindformaat heeft voornamelijk te maken met de vormgeving van de mappen. Zo hebben de modellen ruimte voor 1 of meer visitekaartjes en beschikken ze over bedrukking op de linker- en/of de rechterbinnenflap. Offertemappen drukken op een van de flappen is ideaal als je nog een extra boodschap kwijt wilt op de map. Dit kan een boodschap zijn die past bij het project waar de offerte voor geschreven wordt. De offertemappen drukken kan dus zo uniek mogelijk gedaan worden, met een vormgeving die aansluit bij de boodschap. Wil je gewoon offertemappen drukken in de huisstijl van het bedrijf, dan kan dat uiteraard ook. Met een herkenbare map zal jouw bedrijf zeker in het oog springen bij de klanten.

Bedrukking in PMS of full color

Offertemappen drukken in de huisstijl zal waarschijnlijk met PMS-bedrukking plaatsvinden. De unieke nummers waar dit Pantone Matching System bekend om is, zijn geschikt voor het drukken van specifieke kleuren. De kleuren worden voor het afdrukken met elkaar gemengd om tot de juiste kleur te komen. Vervolgens wordt deze toegepast op het papier. Heb je een grote afbeelding of foto die je op de map wilt laten bedrukken? Dan wordt dit gedaan met de full color bedrukking. Het mengen vindt dan tijdens de bedrukking plaats. Bij full color worden de kleuren cyaan, magenta, yellow en key (zwart) toegepast. Waarbij de PMS kleuren geschikt zijn voor de specifieke kleuren, kunnen de full color kleuren voor 4 kleuren of meer gebruikt worden. Daarom is full color geschikt voor het afdrukken van foto’s. Wordt het toch ingewikkeld om de juiste bedrukking te kiezen offertemappen bedrukken, vraag dan het advies van een van de specialisten Drukwerkdeal.nl. Zij zijn te bereiken via de chat of telefonisch.


Comments are closed.