Bedrijven en Bedrijfsleven

Nolin Uitgevers

Monday, 22-5-2017  

Bent u voor uw vereniging, stichting of organisatie op zoek naar een manier om uw publicaties te kunnen veroorloven? Dan bent u bij Nolin Uitgevers aan het juiste adres. Nolin Uitgevers snapt dat publicaties vaak kostbaar zijn, maar snapt ook dat deze publicaties van groot belang zijn om vrijwilligers te trekken of donaties binnen te halen. Juist door deze middelen kunnen de meeste van onze klanten bestaan en daarom is het voor de organisaties die het zich eigenlijk niet kunnen veroorloven toch van groot belang om een goede marketingmix te hanteren. Daarom bedacht Nolin Uitgevers het SponsorPublicatieConcept, waarbij drukwerk voor onze klanten gratis gerealiseerd kan worden.

Het SponsorPublicatieConcept uitgelegd

Het SponsorPublicatieConcept dat wordt gehanteerd door Nolin Uitgevers is een eenvoudige constructie, waardoor de publicaties kosteloos gerealiseerd kunnen worden. De medewerkers van Nolin Uitgevers zoeken voor uw publicatie naar sponsoren uit de omgeving. Deze sponsoren krijgen, als dank voor de bijdrage aan de publicatie, een naamsvermelding in het drukwerk. Zo maakt Nolin Uitgevers het mogelijk dat stichtingen, verenigingen en organisaties toch gebruik kunnen maken van een brede marketingmix zonder dat hier veel tijd of geld in hoeft te zitten. Daarnaast maakt de locale ondernemer direct reclame in het drukwerk en biedt dit ook voor de sponsoren dus voordelen.

Wat doet Nolin Uitgevers in het proces?

Nolin Uitgevers heeft momenteel 50 á 60 werknemers in dienst, die elk werken aan hun eigen specialisaties. Zo kunnen wij van het begin tot het einde uw publicatie verzorgen en kunnen wij ook vele verschillende soorten drukwerk realiseren. Nolin Uitgevers is dan ook betrokken vanaf het moment dat sponsoren worden gezocht in het eerste begin tot het verspreiden van de publicatie aan het einde.

Nolin Uitgevers kan vele verschillende soorten drukwerk verzorgen. Wij proberen dan ook altijd in te spelen op de wensen van de klant en proberen daarbij ook onze eigen ervaring en specialisatie toe te passen. Wij kunnen u helpen bij het bereiken van de doelgroep op de juiste manier en weten hoe wij uw informatie en drukwerk het beste op papier kunnen krijgen. Natuurlijk vinden wij het bij Nolin Uitgevers van groot belang dat onze klanten tevreden zijn met het eindresultaat. Er wordt daarom regelmatig overlegd en de wensen van de klant vormen het uitgangspunt gedurende het gehele proces bij Nolin Uitgevers.

Nolin Uitgevers en de maatschappij

Natuurlijk zijn de klanten van Nolin Uitgevers nauw betrokken bij de maatschappij, omdat het hier vaak gaat om verenigingen, goede doelen of stichtingen met een maatschappelijk doel. Ook Nolin Uitgevers vindt het van belang om op zijn eigen manier hieraan bij te dragen. Dit doen wij door onder andere zo veel mogelijk gebruik te maken van kunstlicht en groene stroom en door het papierverbruik tot een minimum te brengen.

Daarnaast vindt Nolin Uitgevers het ook belangrijk om bij te dragen aan de toekomst van onze maatschappij door kennis over te dragen. Als SBB erkend leerbedrijf hebben wij bij Nolin Uitgevers regelmatig stageplekken binnen de organisatie voor leerlingen uit het MBO en in de toekomst ook voor leerlingen uit het HBO. De ervaren medewerkers van Nolin Uitgevers proberen op deze manier hun kennis over te brengen op de volgende generatie, zodat ook dan kosteloos, goede publicaties kunnen worden gerealiseerd.


Comments are closed.