Mens en gezondheid

Natuurlijke cosmetica: goed voor uw huid

donderdag, 25-9-2014  

De natuurlijke cosmetica van Biocareonline is een perfecte oplossing als u op zoek bent naar de goede keuze voor uw cosmetica. Wij verkopen onder andere prachtige producten van Dr. Hauschka die volledig biologisch en natuurlijk zijn. Sommige mensen kunnen niet goed tegen producten die niet biologisch zijn en hebben een gevoelige huid die bijvoorbeeld meteen vlekjes of puistjes vertoont wanneer niet-biologische producten gebruikt worden. Onze natuurlijke cosmetica bevat geen geurstoffen, kleurstoffen, conserveringsmiddelen, olie, siliconen of parabenen. Veel mensen die een gevoelige huid hebben, kunnen namelijk helemaal niet tegen deze stoffen en reageren er direct op. Voor mensen met een extreem gevoelige huid is het ontzettend vervelend dat ze bijvoorbeeld geen make-up kunnen dragen. Iedere vrouw vindt het leuk om zichzelf mooi te maken en make-up op te doen. Ze wordt er zelfverzekerd van en voelt zich er goed bij. Het is dan ook zeer vervelend wanneer u als vrouw geen gebruik kunt maken van veel producten omdat uw huid er niet goed op reageert. Bij Biocareonline weten wij daar alles van. Wij testen al onze producten op verdraagzaamheid van de gevoelige huid en kunnen u garanderen dat ook wanneer u een gevoelige huid heeft, u onze producten zonder allergische reactie kunt gebruiken. Onze natuurlijke cosmetica is echt een uitkomst wanneer u een gevoelige huid heeft. Veel mensen met een gevoelige huid, vinden het vervelend dat ze een gevoelige huid hebben omdat ze niet van de gangbare producten gebruik kunnen maken. Toch is het eigenlijk heel mooi dat het lichaam haar grens zo goed aangeeft en u vertelt wat wel en niet goed voor u is. Bij Biocareonline willen wij vrouwen juist aanmoedigen om beter naar de signalen van het lichaam te luisteren en goed op te letten wat het u vertelt. Onze natuurlijke cosmetica biedt een goede oplossing voor het verfraaien van uzelf zonder dat uw huid eronder hoeft te lijden. Dat is het laatste wat huidproducten zouden moeten veroorzaken: huidproblemen. Bij Biocareonline koopt u online:

  • natuurlijke cosmetica
  • natuurlijke lichaamsmelk
  • natuurlijke lichaamsolie
  • natuurlijke dagcreme
  • natuurlijke nachtcreme

Natuurlijke cosmetica voor iedere dag

Het geeft een goed en zeker gevoel om met en stralend gezicht de deur uit te gaan. Hiervoor is de natuurlijke cosmetica van Biocareonline helemaal geschikt. Wij hebben een rijk assortiment aan producten die ervoor zorgen dat je het gezicht goed kunt verzorgen en mooi kunt maken zonder dat dat allergische reacties oplevert. De productie van natuurlijke cosmetica heeft de laatste jaren een vlucht genomen. Vaak is er geen sprake van natuurlijke cosmetica en die zorgen bij sommige vrouwen tot problemen. Bij Biocareonline kun je kiezen uit veel verschillende producten. Wij verkopen enkel biologische producten waar u als man of vrouw met een gevoelige huid goed op zal reageren. Vrouwen die sterk reageren op cosmetica producten, doen er dan ook verstandig aan op te kiezen voor natuurlijke cosmetica. Natuurlijke cosmetica betekent biologische cosmetica die is opgebouwd uit enkel natuurlijke ingrediënten.

Natuurlijke cosmetica kiezen

Merel van der Linden koos voor de natuurlijke cosmetica van Biocareonline. “Ik ben zo iemand die overal op reageert. Dat geldt trouwens niet alleen voor mijn huid, maar ook voor voeding. Alles moet bij mij moet puur natuur zijn, anders zit ik voor dat ik het weet helemaal onder de pukkeltjes. Vroeger, toen ik dit nog niet wist, heb ik veel dingen gegeten en op mijn gezicht gesmeerd die niet goed voor me waren. Mijn huid raakt er bovendien volledig van uit balans. Dat was vervelend. Je wordt van dergelijke zaken ongelofelijk onzeker. Een vriendin van mij die precies dezelfde soort reacties heeft op onnatuurlijke producten attendeerde me erop dat ik misschien wel een extreem gevoelige huid had en ik dat toch eens moest onderzoeken. Voor die tijd klaagde ik gewoon veel over mijn slechte huid. Ik vond het vervelend dat ik er nooit stralend uitzag en in de ochtend altijd een paar uur bezig was om mezelf te fatsoeneren. Ik gebruikte dan iedere keer een andere creme maar niets hielp. Vervolgens probeerde ik de vlekjes en pukkeltjes in mijn gezicht te camoufleren. Maar door de cosmetica producten die ik gebruikte, werd de reactie van mijn huid nog sterker. Ik kreeg enorme uitslag. Nu had ik én een slechte huid, én er was geen enkele mogelijkheid om mezelf op te maken. Ik wilde de deur niet meer uit. Op sommige momenten voelde ik me echt een monster. De uitslag liep helemaal door tot in mijn nek en hals en het is zelfs weleens gebeurd dat de uitslag ook op mijn handen zat. Je kunt je niet voorstellen hoe beklemmend het is om dag in dag uit een strijd te leveren tegen een dergelijke huid. De natuurlijke cosmetica van Biocare bracht hier echter verandering in. Het was werkelijk ongelofelijk hoe snel mijn huid verbeterde nadat ik begon met het gebruiken van deze biologische producten. De eerste keer dat ik een creme van Biocare aanbracht had ik al het gevoel dat mijn huid er goed op zou gaan reageren zoals ik soms het tegenovergestelde had wanneer ik een niet-biologische creme aanbracht. Na een aantal weken was het resultaat al zichtbaar en mijn huid voelde veel zachter aan. Ook de pukkeltjes werden vele malen minder. De volgende stap was de make-up. Op dat moment had ik het gebruik van make-up opgegeven. Ik dacht dat ik van dat voorrecht nooit meer gebruik zou kunnen maken omdat ik dan meteen vol met pukkels zat maar de mensen van Biocare verzekerde me dat deze producten honderd procent natuurlijk waren en dat het gewoon kon. Dat was waar! Ik gebruik het nu iedere dag zonder problemen.”


Comments are closed.