Woning en Tuin

Natuurlijk, duurzaam en betaalbaar – voordelige houten vloeren

woensdag, 28-1-2015  

Onder de invloed van technologische ontwikkelingen gaat ons dagelijks leven steeds sneller. Dat brengt vooruitgang, maar ook de nodige haast en stress met zich mee. We zijn altijd en overal bereikbaar, we staan vrijwel altijd ‘aan’. Daarom wordt het steeds belangrijker dat je eigen huis een plek is waar je tot rust kunt komen. Waar je weer in contact kunt komen met oorspronkelijkheid, echtheid en natuur. Denk daarom eens aan een houten vloer. Met die klassieke, natuurlijke materiaal breng je een stukje buiten naar binnen. In tegenstelling tot wat de meeste mensen denken, hoeft een houten vloer helemaal niet duur te zijn. Voordelige houten vloeren zijn tegenwoordig steeds gemakkelijker verkrijgbaar. Deels juist dankzij die snel voortgeschreden technologie. Een bezoek aan een website zoals https://www.DutzFloors.com/ leert dat voordelige houten vloeren voor vrijwel iedereen binnen handbereik zijn. DutzFloors biedt voordelige houten vloeren aan van allerlei soorten hout. De voordelige houten vloeren vindt u onder het kopje ‘budget vloeren’. Hier kunt u rustig kijken naar de verschillende houtsoorten en kleuren die beschikbaar zijn in deze categorie. Zit de voordelige houten vloer van uw dromen hier niet bij? Dan heeft DutzFloors gelukkig ook nog een showroom, waar u nog meer verschillende soorten vloeren kunt bewonderen. Omdat het bedrijf de vloeren zelf construeert, is er in overleg bijzonder veel mogelijk op het gebied van houten vloeren. Samen met de vriendelijke en vakkundige medewerkers kunt u kijken welk type vloer het beste past bij uw huis en uw persoonlijke wensen. De mogelijkheden zijn eindeloos! Kijkt u daarom eerst een rustig rond op de website, en twijfel niet als u vragen of opmerkingen heeft. De medewerkers van DutzFloors staan altijd klaar om met u mee te denken en te zoeken naar de perfecte vloer voor u.

De mogelijkheden van voordelige houten vloeren online kopen

Houten vloeren zijn ambachtelijke natuurproducten. Het maken en leggen ervan zijn vakwerk, waar de nodige expertise voor nodig is. DutzFloors heeft de nodige kennis en vaardigheden om voordelige houten vloeren te leggen ruimschoots in huis. Ze kunnen u uitgebreid informeren over de meest uiteenlopende legmethodes. U kunt er dan ook vanuit gaan dat de medewerkers ervoor kunnen zorgen dat de voordelige houten vloeren die u aanspreken optimaal tot hun recht zullen komen in uw huis. Bij deze organisatie staan de wensen van de klant voorop. Service en vakmanschap staan hier hoog in het vaandel. Onder de verschillende keuzemogelijkheden op het gebied van legmethodes van voordelige houten vloeren valt de duoplank, ook wel de lamelplank, multiplank, samengestelde vloer of twinplank genoemd. Deze soort voordelige houten vloer bestaat uit twee lagen. De onderlaag bestaat uit multiplex, bestaande uit 7 houtfineerlagen. Deze zijn kruislings met elkaar verlijmd en vormen zodoende een bijzonder stevig geheel. Daar bovenop komt een massief eiken houten laag. Dit is de laag van de voordelige houten vloeren die u ziet met uw ogen en voelt met uw voeten. De onderste laag zorgt ervoor dat de planken minder gaan ‘werken’. De planken van voordelige houten vloeren blijven zo veel netter op hun plek liggen. Het wiebelen en kraken dat wel eens voor willen komen als het om voordelige houten vloeren gaat, wordt op deze manier geminimaliseerd. Wilt u liever dat de planken op een andere manier gelegd worden dan recht naast elkaar? Denk dan eens aan een visgraat motief, waarbij ze diagonaal naar elkaar toelopen. Dit geeft een bijzonder fraai effect dat u niet overal ziet. Ook de Hongaarse punt behoort bij DutzFloors zeker tot de mogelijkheden. Bent u benieuwd hoe deze verschillende legmethodes er in de praktijk uit komen te zien? Kijk dan eens op https://www.DutzFloors.com/ of bezoek de showroom van dit in houten vloeren gespecialiseerde bedrijf.

De voordelen van voordelige houten vloeren

De voordelige houten vloeren van DutzFloors komen met veel verschillende voordelen. Ten eerste zijn ze, zoals de omschrijving al doet verwachten, natuurlijk betaalbaar. Elke maand zijn er andere Dutzbudget vloeren in de aanbieding, zodat u regelmatig de keuze heeft uit voordelige houten vloeren die bij uw budget passen. Er is zelfs de mogelijkheid om zelf met voordelige houten vloeren aan de slag te gaan. Het bedrijf biedt namelijk doe-het-zelf pakketten aan. Deze bestaan uit een onbewerkte duoplank, met een olie naar keuze om het hout mee af te werken en daarnaast ook nog eens een alupate ondervloer, om het pakket compleet te maken. Dit pakket kunt u al aanschaffen voor slechts 35 euro per vierkante meter. Als dat geen voordelige houten vloeren zijn! Voor dit prijs krijgt u een prachtig natuurproduct, waar u vele jaren plezier aan kunt beleven. Wilt u iets meer uitgeven, dan zijn er natuurlijk ook in de iets hogere prijsklassen allerlei mogelijkheden. U kunt de vloer dan ook laten leggen door de vakmensen van het bedrijf zelf, die jarenlange ervaring hebben met het leggen van voordelige houten vloeren. Omdat DutzFloors werkt met lange planken van zo’n twee meter veertig, creëren met hun vloeren een zeer ruimtelijk effect in huis. Een ander zeer groot voordeel van de voordelige houten vloeren die zij aanbieden, is dat deze ook zeer geschikt zijn voor het maken van een combinatie met vloerverwarming. Wat is er nu fijner dan thuis ontspannen op uw natuurlijke vloer, terwijl uw vermoeide voeten heerlijk verwarmd worden? Knusser kan toch bijna niet? Kortom, het is hoog tijd dat u op zoek gaat naar de voordelige houten vloeren van uw dromen, die uw huis transformeren tot een gezellig, warm en natuurlijk toevluchtsoord waar u de stress van uw dagelijks leven met gemak van u af kunt laten glijden.

 


Comments are closed.