Mode en Kleding

Moeite met het vinden van grote maten ondergoed?

maandag, 8-4-2019  

In de winkel zie je vooral de maten S, M, L en XL liggen. De echte grote maten ontbreken nog wel eens. Wil je grote maten ondergoed kopen? Dat kan via misterbig.nl. Zij verkopen in ieder geval wel maten groter dan XL. En in Nederland leven er toch best veel mensen die grote maten ondergoed hebben. Veel mensen denken de oplossing te hebben gevonden door naar de markt te gaan, tweedehands kleding te kopen of naar een kringloopwinkel te gaan om grote maten ondergoed te kopen. Dit is echter helemaal niet nodig, grote maten ondergoed vind je gewoon online bij Mister Big. Wat voor merken tref je aan via deze aanbieder?

  • VANDAM
  • KMS
  • K&C

En nog veel meer merken! Zo zit er altijd wel een merk voor jou bij waarvoor je niet fysiek naar de winkel toe hoeft. 

Wat zijn de voordelen van online kopen van grote maten ondergoed?

In de winkel of online kopen, er zit nogal een verschil tussen. Dat is om de volgende reden. In Nederland gaan er vaak praatjes rond. Mensen voelen zich snel bekeken en willen het liefst niet dat anderen hun zien als het gaat om grote maten kleding kopen. Een oplossing is dus om grote maten ondergoed online te kopen. Zo zien alleen je huisgenoten dat je een grote maat onderbroek draagt, of de rest van je gezin. Of bijvoorbeeld je partner, maar als het goed is is die wel bekend met de maat van je onderbroek. Waarom bestaat er eigenlijk dit beeld in Nederland? In ons land is de gedachte gemaakt dat we allemaal maatje 36 moeten hebben, omdat we er anders niet bij horen. Anders voldoen we niet aan het perfecte plaatje in de huidige maatschappij. Dat beeld moet veranderen. Maar wat kunnen we daar eigenlijk tegen doen? Niet zoveel, want deze gedachte is door de mens gemaakt en zal ook door de mens moeten worden aangepast. Wat zijn dan ideeën om dit beeld te veranderen? Zodat de mensen die wat meer wegen zich ook comfortabel voelen in een winkel bij het kopen van grote maten ondergoed?

Aanpassingen in de huidige maatschappij

Er valt veel te veranderen in deze maatschappij. Het is toch te zot voor woorden dat men niet over straat durft te lopen met een grote maat kleding omdat deze wordt uitgelachen nagekeken door anderen? Om dit beeld te veranderen en deze situatie te laten stoppen zal er toch iemand een begin moeten maken. Misschien dat Social Media hiervoor de aangewezen plek is. Maar misschien ook niet, want iemand die daarmee begint zal ongetwijfeld veel vuur over zich heen krijgen. Degene die hiermee begint en een discussie zal starten zal dus een dikke huid moeten hebben, het liefst figuurlijk en het liefst ook letterlijk. Want dat past bij het beeld. Niet iedereen hoeft dun te zijn, sommige mensen hebben grote maten ondergoed nodig en daar is helemaal niks mee. Weg met je maatje S, M of L. Of XL. 5XL of 10XL is ook goed! Iedereen mag op deze wereld zijn en hoeft niet te voldoen aan het zogenaamde perfecte beeld dat bestaat over de mens. 


Comments are closed.