Woning en Tuin

Mobiele presentatie inclusief brochure houder

donderdag, 6-9-2018  

“Bij deelname aan een beurs of evenement wilt u natuurlijk bezoekers, klanten en andere voorbijgangers promotiemateriaal kunnen geven. U kunt dan niet zonder flyers, brochures of folders waarmee u mensen wilt informeren of die u wilt uitdelen. Zeker niet als uw organisatie diverse diensten verleent, dan is het een uitkomst de juiste informatiematerialen te kunnen meegeven. Mocht iemand interesse hebben in de werkzaamheden van het bedrijf, dan kunnen ze informatie meenemen om thuis rustig nog door te lezen. Om uw informatiemateriaal overzichtelijk te houden is een mobiele presentatie als een brochure houder ideaal. Dit is niet alleen voor u prettig, maar het staat ook representatief voor de bezoekers. Wanneer deze mobiele presentatie als brochure houder is neergezet, dan is duidelijk dat u aandacht heeft besteed aan de verzorging van uw stand. Bezoekers komen graag in een georganiseerde stand en met deze mobiele presentatie met brochure houder geeft u meteen een goede indruk. Deze houders zijn te krijgen via AS Projects. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het bouwen en verzorgen van stands voor beurzen en evenementen. Hier maken veel bedrijven gebruik van, alleen de organisatie van de materialen wordt weleens vergeten. Doordat AS Projects met u meedenkt heeft u straks een overzichtelijke stand waar de bezoekers graag bij binnen lopen.

Gebruik een mobiele presentatie met brochure houder

De organisatie van brochures en folders vindt vaak pas op het laatste moment plaats. Wanneer er tafels beschikbaar zijn, dan wordt besloten de informatiematerialen hierop te leggen of desnoods in dozen achter de balie indien deze aanwezig is. Maar met een mobiele presentatie voorzien van een brochure houder trekt u de bezoekers juist naar uw standplaats. Mensen vinden het altijd leuk leesmateriaal door te bladeren. Helemaal op een beurs. Ze kunnen er natuurlijk om vragen, maar dan zijn veel terughoudend in. Daarom is het prettig als het promotiemateriaal binnen handbereik ligt. Met een mobiele presentatie met brochure houder kunt u folders, brochures en boekjes netjes opbergen en presenteren. De bezoekers kunnen hier makkelijk bij en dus doornemen. De mobiele presentatie met brochure houder kan aangepast worden aan de hand van de hoeveelheid materialen die u wilt meenemen. Dozen zijn dus niet nodig in uw stand en ook geen hoge stapels op de tafels. Organisatie is altijd een mooi visitekaartje op beurzen en dit laat u zien met deze mobiele presentatie en de brochure houder. Het systeem is op verschillende manieren neer te zetten. De mobiele presentatie is met de brochure houder helemaal aan te passen. Zoek daarom een originele manier om deze neer te zetten, zodat deze nog meer mensen aantrekt naar uw stand.

Overige inrichtingsmogelijkheden

AS Projects heeft nog meer systemen die te gebruiken zijn voor de inrichting van beursstands. Hier leest u meer over op de website as-projects.nl. Deze website laat ook zien hoe AS Projects zich heeft gespecialiseerd in systemen als stands en presentatiemobielen. Moet u binnenkort een stand inrichten voor een beurs? Lees dan goed deze website door, want het brengt u zeker op ideeën om het u die dag makkelijker te maken. Naast een mobiele presentatie als een brochure houder zijn bij AS Projects ook beursbalies te krijgen en opvouwbare vitrines. Het plaatsen van de systemen kan door AS Projects gedaan worden. Mocht u zelf het personeel in huis hebben, dan is dat ook geen probleem. De materialen zijn makkelijk te verplaatsen en mee te nemen. De materialen van AS Projects zijn allemaal eenvoudig te gebruiken, maar het is natuurlijk ideaal als dit allemaal voor u gedaan wordt. Vraag na bij AS Projects wat zij voor u kunnen betekenen, voor een mobiele presentatie met brochure houder of andere systemen voor uw beursdagen.”


Comments are closed.