ICT en Techniek

Mijn ervaringen aangaande het gebruik van ACT

zaterdag, 14-2-2015  

Een kleine zeven jaar geleden ben ik samen met een aantal vrienden een bedrijf begonnen. Wij hebben ons in de loop der jaren gespecialiseerd in een specifieke bedrijfstak. Wij hadden namelijk al heel snel in de gaten dat er een leemte in de huidige markt was en het leek ons goed om hierop in te springen. Zodoende hebben wij dus bepaalde aspecten van onze bedrijfsvoering afgesloten en hebben we nieuwe geopend. Wij merkten echter wel dat wij vervolgens ook onze software aan zouden moeten passen. Het is namelijk zo dat je heel snel tegen problemen oploopt wanneer je daar niet handig op inspeelt. Van collega’s uit ons vakgebied hadden wij hier ook al van gehoord maar wij meenden dat wij deze problematiek wel zouden kunnen omzeilen. Dat bleek echter niet het geval te zijn en we konden dus concluderen dat we een beetje te eigenwijs waren geweest. Wat overbleef was de constatering dat we op zoek zouden moeten gaan naar goede nieuwe software die ons het werk heel wat gemakkelijker zou kunnen maken. Ik weet niet meer precies hoe we op het idee kwamen maar op een gegeven moment spraken we over ACT. Ik weet me in ieder geval nog te herinneren dat ik nog nooit van ACT had gehoord en dat ik daarom eerst maar eens gevraagd heb wat ACT dan wel was. Gelukkig wist een collega van mij precies wat ACT was omdat hij bij zijn vorige bedrijf ook altijd met ACT had gewerkt. Ik denk dan ook dat hij degene was die voorstelde om ook binnen ons bedrijf met ACT te gaan. Afijn, het doet er ook niet toe wie nou wel en wie nou niet met ACT aan kwam zetten. Waar het om gaat in deze tekst is hoe wij uiteindelijk besloten hebben om met ACT te gaan werken. Omdat de collega die met dit voorstel kwam heel goede contacten bij andere bedrijven had stelde hij voor om eens bij hen te gaan vragen naar hun ervaringen met ACT. In de volgende alinea wil ik graag wat nader stilstaan bij wat wij toen te horen kregen. Ik kan u nu al wel vertellen dat deze verhalen het voor ons heel erg eenvoudig maakten om over te stappen op ACT.

ACT is de meest gebruikte software op dit gebied

Het is goed om te weten dat er op het internet tal van recensies over het gebruik van ACT zijn te vinden. Deze gebruikerservaringen zijn allemaal geschreven door mensen die ook echt met ACT hebben gewerkt. Het is dus niet zo dat je eigenlijk wel tussen de regels door kunt lezen dat de schrijver eigenlijk helemaal niet weet waar hij of zij het over heeft. Wie dan eenmaal besloten heeft om het een en het ander over ACT op het internet op te gaan zoeken zal snel tot de ontdekking komen dat er heel veel uitermate positieve verhalen over ACT geschreven zijn. Het is ook niet echt een bijzonderheid te noemen dat dit het geval is omdat uit al deze ervaringen al is gebleken dat de mensen heel erg tevreden zijn over het gebruik van ACT. Dat is natuurlijk heel fijn om te merken wanneer je als bedrijf op zoek bent naar nieuwe software dat een oplossing kan bieden aan de problemen die je tegen het lijf loopt. Het zal u waarschijnlijk niet verbazen dat je als bedrijf het liefst geen enkel risico wilt lopen omdat je dit allemaal geld kan kosten en zolang je alleen maar geld uitgeeft heeft dit op zowel de korte alsook de lange termijn nadelige gevolgen voor je bedrijfsvoering. Dat wil natuurlijk niemand want dat kan niet de reden zijn waarvoor je een eigen bedrijf hebt opgericht. Afijn, het was dan ook een heel fijne verrassing dat er zoveel mensen waren die allemaal zo positief over het gebruik van ACT waren. Voor ons dus een goede reden om niet langer meer te wachten en het dan ook snel voor ons bedrijf te bestellen. Op die manier konden er namelijk snel spijkers met koppen geslagen worden en dat was precies waar wij naar op zoek waren. In de laatste alinea van deze tekst wil ik u graag wat meer vertellen over hoe snel wij al met ACT konden gaan werken. Dit ging namelijk veel sneller dan wij hadden durven hopen en wij werden hierdoor dus nogmaals blij verrast.

Wij willen nooit meer iets anders

Inmiddels maken wij al weer geruime tijd gebruik van de software die ik in het voorgaande al reeds een aantal keren genoemd heb. Ik kan u vertellen dat ook wij heel erg tevreden zijn over dit programma en dat wij merken dat de problemen waar wij vroeger mee te maken hadden tegenwoordig gemakkelijk opgelost kunnen worden. Het zal u dan waarschijnlijk ook niet verbazen dat wij tegenwoordig veel meer werk kunnen verzetten in dezelfde tijd als vroeger. Het is dan ook daarom dat ik graag even in de pen wilde klimmen om over mijn ervaringen te schrijven. Op die manier hoop ik u ook een goede indruk te kunnen geven van deze software. Ik zou nog veel meer kunnen vertellen maar ik denk dat ik inmiddels wel genoeg gezegd heb. Om alles nog even samen te vatten zou ik willen zeggen:


Comments are closed.