Dieren en Toebehoren

Met Coco naar een hondentrimsalon in Noordwijk

woensdag, 1-8-2018  

“Mijn buurvrouw is al wat ouder en heeft een hond genaamd Coco. Ik heb geen verstand van honden, maar volgens mij is het een Maltezer. Mijn buurvrouw is ontzettend aardig en ik probeer haar altijd te helpen als het kan. Haar man is namelijk een paar jaar geleden overleden en ze heeft de laatste tijd wat gezondheidsproblemen. Ze was drie maanden geleden van haar fiets gevallen toen ze haar hondje aan het uitlaten was. Sinds ze gevallen is heeft ze af en toe last van haar heup en kan ze moeilijk lopen. Ik kom dan vaak even bij haar langs om te vragen of ik kan helpen met boodschappen, of met de hond. Wanneer het uitkomt loop ik een rondje met haar hond. Gelukkig is het een lief klein hondje, dat goed luistert. Ik heb zelf niet zo veel met honden, maar voor mijn buurvrouw doe ik het graag. Toen ik laatst bij haar op de koffie kwam, vroeg ze of ik haar hondje Coco naar de hondentrimsalon in Noordwijk kon brengen. Ze heeft een vaste hondentrimsalon in Noordwijk waar ze Coco altijd brengt, maar het was al een tijdje dat hij er geweest was en het was weer tijd. Ze wou Coco graag zelf naar de hondentrimsalon in Noordwijk brengen, maar de salon is wat verder weg en ze was bang dat ze weer met de fiets zou vallen. Ik vertelde mijn buurvrouw dat ik Coco wel in het weekend kon brengen, ook al had ik geen idee hoe ik het moest aanpakken. In het weekend had ik meer tijd om Coco naar de hondentrimsalon in Noordwijk te brengen, want door de week was ik druk met mijn werk. Dat was geen probleem voor mij buurvrouw en ze maakte een afspraak om zijn haren en nagels te laten knippen.

Zeer vriendelijk geholpen bij deze hondentrimsalon in Noordwijk

Op zaterdag kwam ik Coco ophalen en gelukkig had mijn buurvrouw hem al in een reiskooitje gedaan, zodat hij gemakkelijk mee kon in de auto. De hondentrimsalon in Noordwijk was gelukkig niet zo ver rijden, ik denk dat wij er binnen 15 minuten waren. Eenmaal aangekomen legde ik uit dat Coco een afspraak had, maar dat mijn buurvrouw de afspraak had gemaakt. Ze wisten wie mijn buurvrouw was en herkenden Coco meteen. Je kon aan Coco zien dat hij hier graag kwam. Gelukkig wisten ze ook precies waarvoor Coco kwam, want dat was ik vergeten te vragen aan mijn buurvrouw. Gelukkig maar, want ik kende het telefoonnummer van mijn buurvrouw niet. Zelf ging ik in de tussentijd een beetje winkelen en boodschappen doen, want het trimmen en knippen zou wel even duren. Toen ik terugkwam zag de hond er weer netjes uit en hij was blij met zijn opknapbeurt. Ik stopte Coco weer in zijn reiskooitje en we reden van de hondentrimsalon in Noordwijk weer terug naar huis.

Ik kan trimsalon Brendine aanraden, omdat:

  • Ze zeer vriendelijk personeel hebben
  • Coco goed geholpen hadden, hij zag er weer perfect uit
  • Het hondje goed behandelden
  • Coco er met plezier naar toe ging

Eenmaal thuisgekomen zat mijn buurvrouw al klaar om Coco te ontvangen. Ze zei dat ze zoals altijd goed werk hadden afgeleverd bij de hondentrimsalon in Noordwijk en dat de hond er weer prachtig uitzag. Mijn buurvrouw was erg te spreken over het personeel bij trimsalon Brendine en zei dat ze daar altijd erg vriendelijk geholpen werd. Die ervaring had ik ook en ik zei dat ik de volgende keer de hond wel weer naar de trimsalon kon brengen.”


Comments are closed.