Nieuws

Manuele therapie Enschede: belangrijke informatie

maandag, 20-4-2015  

Hebt u nu al een poosje last van vastzittende gewrichten en zou u graag weer soepel willen kunnen bewegen? Wilt u weer lekker ontspannen door het leven gaan en kunt u daarbij wel wat hulp gebruiken? Dan is het heel goed dat wij u even treffen. Wij willen namelijk graag even van de gelegenheid gebruik maken om u iets meer te vertellen over manuele therapie. Enschede is de plek waar u woont? Dan komt dat helemaal mooi uit, want wij hebben voor onze praktijk met behandelingen op het gebied van manuele therapie Enschede als vestigingsplaats uitgekozen. Zo hoeft u helemaal niet ver te reizen om gebruik te komen maken van onze specialismen. Wij hebben nog nooit iemand voor een dichte deur laten staan en zullen dit ook bij u niet doen. En dit maakt dat u geen enkele reden meer hebt om niet voor ons te kiezen als u op zoek bent naar manuele therapie. Enschede is uw woonplaats? Dan hoeft u geen lange reis te ondernemen om bij ons te komen. U vindt ons aan de Wooldrikshoekweg 41. U kunt te allen tijde bij ons terecht voor een behandeling in de manuele therapie. Enschede is onze thuisbasis en wij hebben dan ook al veel inwoners van deze plaats weer op de been geholpen. Wilt u ook van de stijfheid in uw gewrichten af komen? Wilt u ook weer soepelheid ervaren? Kies dan voor manuele therapie. Enschede kent uiteraard meerdere praktijken, maar er kan er maar een de beste zijn. En dat is Het Wooldrik! Uw keuze voor ons is dus de enige juiste. Twijfel dan ook niet langer, want met twijfelen is nog nooit iemand verder gekomen. Het staat dan ook als een paal boven water dat het beter is om vandaag nog een knoop door te hakken en meteen een afspraak te maken om kennis te maken met de manuele therapie. Enschede is de stad waar u ons kunt vinden! Wij hopen u in ieder geval binnenkort al te mogen begroeten als een nieuwe klant in onze praktijk.

Op zoek naar manuele therapie? Enschede heeft het

Het is een feit dat u voor goede manuele therapie Enschede helemaal niet over hoeft te slaan. Hier vindt u namelijk Fysiotherapie Het Wooldrik, waar u ook terecht kunt voor behandelingen vanuit de manuele therapie. Enschede is onze thuisbasis en vanuit hier helpen wij mensen met klachten als stijfheid, nekpijn, een tennisarm of wat dan ook weer op weg naar een pijnvrij leven. Kijk, en dat is nou de grote kracht van manuele therapie! Enschede is de plaats waar u ons kunt vinden, dus als u hier ook woonachtig bent, dan komt dit heel mooi uit. Wij snappen als geen ander dat u eerst eventjes van de hoed en de rand wilt weten voordat u een besluit neemt over of u al dan niet met ons in zee zult gaan voor manuele therapie. Enschede is onze vestigingsplek. Graag doen wij u even uit de doeken wat een manueel therapeut zoal doet. Een manueel therapeut is een extra gespecialiseerde fysiotherapeut en wordt gezien als de bewegingstherapeut bij uitstek. Door losmakende masseertechnieken maakt hij de spieren en gewrichten weer soepel, waardoor de pijn als sneeuw voor de zon verdwijnt. De klachten zijn uiteraard niet na één behandeling over, maar u zult al wel snel verlichting merken. En dat scheelt! Het blijft echter niet alleen bij behandelingen in de praktijk, ook is het mogelijk om oefeningen mee naar huis te krijgen om zelf voor betere bewegingen te zorgen. Op die manier zult u minder snel weer dergelijke klachten hebben. En zo maakt de manueel therapeut zichzelf op een gegeven moment overbodig, omdat u zelf weer weet hoe u het beste kunt bewegen, geen klachten meer zult hebben en geen last meer heeft van pijn. Kortom, de oplossing ligt in het kiezen voor manuele therapie! Enschede kent vele aanbieders op dit vlak, maar nergens anders dan bij ons wordt u zo vakkundig en geduld geholpen. Kies dus voor Het Wooldrik en neem vandaag nog een kijkje op fysiotherapiehetwooldrik.nl. Wij hopen u daar snel terug te zien!

Toe aan een pijnvrij leven zonder klachten?

Als u al een tijdje met gewrichtsklachten rond loopt, dan kunt u het zich misschien niet meer voorstellen hoe het zou zijn als u weer zonder pijn door het leven kunt gaan. Toch is het belangrijk om u hierop te blijven focussen en de hoop niet te verliezen. Is de moed u toch in de schoenen gezonken en hebt u hulp nodig vanuit de manuele therapie? Enschede is uw woonplaats? Dan kunt u uitstekend bij onze praktijk voor fysiotherapie en andere bewegingstherapieën terecht. Wij verzorgen ook manuele therapie. Enschede is een grote plaats, waar ontzettend veel mensen wonen. En daarom hebben wij ervoor gekozen om ons hier te vestigen. Op die manier kunnen wij veel inwoners helpen door middel van manuele therapie. Enschede is ook de plek waar u woont of werkt? Dan is het ideaal om voor Fysiotherapie Het Wooldrik te kiezen. Klinkt dit u nou allemaal wel als muziek in de oren, maar zou u toch eerst wat vragen willen stellen? Neem dan even contact met ons op:

  • via de e-mail, als u dat prettig vindt
  • via de telefoon, als u direct iets wilt weten of een afspraak wilt maken
  • via het contactformulier op fysiotherapiehetwooldrik.nl

Wij horen graag van u!


Comments are closed.