Mens en gezondheid

Maak vandaag nog een afspraak in ons kapsalon in Arnhem

maandag, 3-9-2018  

Bent u toe aan een nieuwe look? Dan hopen wij dat u een keer bij ons wilt komen kijken om te zien wat onze mogelijkheden zijn. Wij staan altijd voor u klaar om u te helpen en vandaar dat wij u in deze korte tekst graag wat meer zouden willen vertellen over de mogelijkheden die wij u allemaal aanbieden in ons kapsalon in Arnhem. Wij staan altijd voor u klaar om u te helpen en wij willen u graag vertellen dat wij uw haar zo kunnen knippen en verven zoals u dat graag zou willen. Bij ons kapsalon in Arnhem kunt u er zeker van zijn dat u met een grote glimlach weer uit de winkel loopt. Wij streven er namelijk altijd naar dat de mensen die bij ons in ons kapsalon in Arnhem geholpen worden, het kapsel krijgen waar zij naar op zoek waren. Dat betekent dus ook dat wij alles op alles zullen zetten om ervoor te zorgen dat u met een goede en professionele coupe weer naar huis zult keren. Veel mensen zijn reeds door ons geholpen in ons kapsalon in Arnhem en zij hebben heel mooie kapsels aangemeten gekregen. Mocht u daarom ook een keer in de buurt zijn, dan willen wij u graag vragen om een keer bij ons langs te komen. Wij bieden u heel veel mogelijkheden. Onze mensen hebben allemaal een heel goede opleiding genoten en zij weten precies wat het beste bij uw gezicht past. Mocht u het dus zelf even niet weten wat u graag zou willen en wat het beste zou staan, dan kunt u altijd even bij ons komen informeren. Wij vertellen u in ons kapsalon in Arnhem graag wat het beste bij uw gezicht past. Wij hopen u daarom snel een keer te mogen ontvangen in ons kapsalon in Arnhem. Kijk even op onze site om een afspraak met ons te maken. Het adres van onze site is Studio57Arnhem.nl.

Laat u knippen in onze kapsalon in Arnhem

Het grote voordeel van ons kapsalon in Arnhem is dat u hier geholpen wordt door mensen die allemaal van de hoed en de rand weten wanneer het gaat over knippen. Wij hebben alles in huis om u zo goed mogelijk van een nieuwe coupe te voorzien. Onze mensen geven u graag advies over bijvoorbeeld welke kleur u het beste zou staan wanneer u uw haar graag zou willen verven, maar wanneer u niet helemaal weet wat er allemaal mogelijk is. Wij kunnen u laten zien welke kleuren wij allemaal voor u kunnen aanbrengen. Ook kunnen wij u in ons kapsalon in Arnhem meer vertellen over hoe u vervolgens uw haar het beste kunt verzorgen. Het is namelijk zo dat wanneer u uw haren verft, dit vervolgens vraagt om specifieke behandeling om het resultaat niet teniet te doen. Mocht u niet weten met welke producten u uw haar vervolgens het beste kunt behandelen, dan hebben wij in ons kapsalon in Arnhem alles te koop wat u maar nodig kunt hebben. Wij hopen daarom ook dat wij u snel een keer op onze site zouden mogen ontvangen zodat u ons telefoonnummer kunt noteren en een afspraak met ons kunt komen inplannen.

Neem plaats in onze kappersstoel!

Wij hopen u met dit artikel enthousiast te hebben weten te maken over de mogelijkheden die wij u te bieden hebben. Wij kunnen u namelijk helpen met:

  • het knippen van uw haren
  • het verven van uw haren
  • het geven van advies over de juiste verzorging van uw haar

Wij hopen u snel een keer te mogen ontmoeten in Studio57.


Comments are closed.