Webwinkels en Webshops

Leibomen online kopen?

vrijdag, 26-4-2019  

Dit jaar ben ik met mijn dochter verhuisd naar een andere stad. Na mijn scheiding had ik behoefte aan een veilig en gezellig thuis en dito tuin. Onze nieuwe tuin grenst aan drie kanten aan andere tuinen en dus wilde ik zorgen dat wij onbespied in onze tuin kunnen zonnen en zitten. Omdat ik weet hoe duur hoveniers kunnen zijn en ik niet heel veel te besteden heb, koos ik ervoor om online leibomen te kopen en ze te laten planten door mijn oom die hovenier is en mij graag wilde helpen. Ik heb mijn leibomen online kunnen kopen via bomenweb.

Online leibomen kopen

Ik ben opgegroeid in een klein dorp in een harmonieus gezin en mijn ouders zijn nog steeds gelukkig getrouwd. Ik ging studeren in Groningen en kwam daar in een keurig studentenhuis terecht met alleen meisjes. Ik leerde mijn man kennen tijdens de studie en na de studie gingen we samenwonen en na vier jaar trouwden we en kochten we een huis in een middelgroot dorp. Ik heb dus altijd in een veilige, goed verzorgde en gezellige omgeving gewoond. Als je dan gaat scheiden en er met je dochter alleen voor komt te staan, dan wil je er alles aan doen om je huis zo snel mogelijk weer een prettige woonomgeving te maken. In ons oude huis hadden we altijd leibomen in voor- en achtertuin. Ik twijfelde er dus niet over dat ik ook leibomen online wilde kopen. Mijn oom had al aangeboden om te helpen om de wilde tuin helemaal op te knappen. Als je online leibomen gaat kopen, zie je diverse soorten op de site staan. Gelukkig zat mijn oom er bij toen ik naar de website ging en heeft mij geadviseerd welke leibomen ik het beste online kon kopen. Nou had ik de bomen online ook nog wel zelf kunnen kopen, maar met de bomen alleen ben je er natuurlijk niet. Als je leibomen online gaat kopen, moet je er ook aan denken dat je allerlei bijmaterialen nodig hebt. Wij hebben tevens aangeschaft:

  • bomenmest
  • bamboestokken
  • bindbuis
  • boompalen
  • boomband

Er ging een wereld voor me open. Erg fijn dat ik de luxe had een vakman in mijn familie te hebben, want daarom voelde ik mij er prettig bij om de leibomen online te kopen. Anders was ik toch geneigd geweest de hele operatie door een hoveniersbedrijf te laten uitvoeren en was ik misschien wel het dubbele geld kwijt geweest. Gelukkig waren de door mij gekozen bomen op voorraad en konden ze binnen vijf dagen bezorgd worden. Het was gelukkig fijn droog lenteweer en mijn oom heeft samen met een vriend van hem en onder assistentie van mij en mijn dochter de bomen vakkundig geplaatst. Het is prachtig om te zien hoe die bomen de boel aankleden. Het is net als met gordijnen ophangen in een huis.

bomenweb.nl

Bij bomenweb.nl kun je allerlei bomen waaronder leibomen online kopen. Zij leveren bomen, (haag)planten, heesters en toebehoren aan particulieren, hoveniers en tuincentra. Je kunt ervoor kiezen om je bestelling zelf op te halen en je kunt de spullen ook laten bezorgen. bomenweb.nl geeft indien gewenst advies en kan de door u aangekochte bomen en planten voor u aanplanten en snoeien.


Comments are closed.