Mens en gezondheid

Leer beter lopen in Apeldoorn

dinsdag, 31-7-2018  

“Voetproblemen zijn vervelend. Pas als u last krijgt van uw wreef, hak of enkel merkt u hoe afhankelijk u van deze ledematen bent. Komt u daarom snel langs bij Beter Lopen in Apeldoorn want zoals u op voetwinkel-apeldoorn.nl kunt lezen bieden we in ons filiaal diverse mogelijkheden aan om snel van deze pijntjes af te komen. Ons team bestaat uit een keur van specialisten. De medische kant is waarschijnlijk eerst aan de beurt want eerst moet er een diagnose vastgesteld worden. Loopt u om bepaalde redenen scheef en krom of is uw gehele lichaamshouding niet correct? Dan slaat dat uiteindelijk onherroepelijk op uw voeten. Dankzij Beter Lopen in Apeldoorn wordt dit probleem snel bij u vastgesteld. Een verkeerde houding komt bij veel mensen voor maar hoeft zeker niet altijd tot problemen te leiden. Er zijn tal van redenen waarom een bezoek aan Beter Lopen in Apeldoorn noodzakelijk is. Wellicht hebt u steunen nodig vanwege platvoeten, hebt u last van hielspoor of is de verwijdering van dikke lagen eelt noodzakelijk omdat u niet eens uw schoenen meer aankrijgt. Beter Lopen in Apeldoorn is een goedgekozen naam, ook al zeggen we het zelf. Want niet alleen bieden we de juiste ondersteuning aan zodat u snel weer uw weg geheel pijnvrij kunt vervolgen, het is regelmatig nodig om daadwerkelijk opnieuw te leren lopen. Maar dan natuurlijk in de juiste houding zodat u in de toekomst geen last meer kunt krijgen van deze soms hardnekkige problemen.

U kunt nu eindelijk weer beter lopen in Apeldoorn

Er staat aldus een compleet team aan experts voor u klaar bij Beter Lopen in Apeldoorn. Samen met de Voetwinkel vormen we een compleet scala aan oplossingen. Ons team bestaat dan ook uit:

  • Medische pedicures podotherapeuten,
  • Revalidatieartsen,
  • Fysiotherapeuten,
  • En orthopedische schoenmakers die naast zolen ook complete schoenen kunnen vervaardigen zodat u altijd gezond door het leven kunt wandelen.

Dit team biedt u dus alle handvatten in ons filiaal van Beter Lopen in Apeldoorn aan. We bieden u een keur aan pedicures aan maar ook elastische kousen. Had u last van een gebroken been of enkel? Dan moet u misschien opnieuw leren lopen en dat is waar de hulp van onze fysiotherapeuten van groot belang zal zijn. Naast al deze medische zorg kunnen we u ook helpen ontspannen. Zo bieden we ontspanningsmassages van de voeten aan en dat kunnen we tegelijkertijd combineren met voetreflexologie. Of u hier nu in gelooft of niet, het kan in ieder geval geen kwaad. En dat terwijl u er nu wel achter kunt komen of er nog andere problemen aanwezig zijn in uw lichaam. U kunt op diverse manieren bij Beter Lopen in Apeldoorn terechtkomen. Wellicht heeft uw huisarts u doorverwezen. Dan zal het intakegesprek plaatsvinden met de specialist naar wie u bent doorverwijzen. Bent u online tegengekomen of heeft een familielid dan wel vriend u op Beter Lopen in Apeldoorn gewezen? U kunt ons gerust even contacteren zodat we u kunnen inplannen bij de podotherapeut die u vervolgens kan doorverwijzen naar de juiste afdeling.

Een gezond eet- en leefpatroon is onontbeerlijk

Naast gezonde voeding is voldoende beweging uitermate belangrijk voor het menselijk lichaam. Het is dan ook van het grootste belang dat u zorgzaam met uw voeten omgaat want anders bent u al snel aan uw bank gekluisterd. Wilt u graag iets meer weten over onze activiteiten? Volg ons dan even via de sociale media zoals Facebook, Twitter of Instagram. Vervolgens kunt u in de winkel langskomen of bellen dan wel mailen om direct een intakegesprek in te plannen. Kijk op de site naar de exacte locatie en openingstijden.”

Lees meer…


Comments are closed.