Kinderen en Speelgoed

Kraamzorg Lelystad; Het Kleine Wonder

donderdag, 2-8-2018  

“Ik ben Eva en ik ben drie maanden zwanger. Mijn vriend komt uit Schotland en we hebben elkaar een half jaar geleden ontmoet. Het was meteen raak en dan heb ik het over de liefde. Ik ben natuurlijk niet zwanger geworden door hem in zijn blauwe ogen te kijken. Mijn vriend en ik wonen samen in Lelystad en toen ik zwanger werd, gingen we direct op zoek naar kraamzorg in Lelystad. Die vonden we bij het kleine wonder. Wat belangrijk vond toen ik op zoek was naar kraamzorg in Lelystad, was kennis en ervaring. Ik wilde graag kraamzorg in Lelystad van iemand die mij antwoord op alle vragen kon geven. Het is mijn eerste zwangerschap en dat maakt het natuurlijk allemaal extra spannend. Je wilt dan kraamzorg in Lelystad bij wie je terecht kunt voor al je vragen. Wat betreft voeding zit het bij mij wel snor. Ik leef super gezond. Mijn enige zonde is dat ik in de ochtend een bakje koffie met amandelmelk drink, maar ik heb me ook wel eens laten vertellen dat koffie juist goed voor je is. Ik eet organisch, biologisch en ben matig met vlees. Ik eet eigenlijk waar ik zin in heb. Op de website van het Kleine Wonder vond ik kraamzorg in Lelystad waar ik en mijn vriend naar op zoek waren. Het is het soort zorg dat kennis en ervaring combineert, precies zoals ik wilde. Het Kleine wonder kan echo’s van je kindje maken wanneer je dat wilt en dat vond ik heel erg leuk omdat zo ook mijn ouders een keertje naar mijn kindje konden kijken nu het zich langzaam in mijn buik ontwikkeld. Veel vriendinnen van mij die zwanger raakten, voelden zich niet goed op het begin. Voor mij is dat helemaal anders. Ik voel je juist ongelofelijk goed en heb helemaal geen last van misselijkheid. Ik merk wel dat ik moet opletten dat ik op tijd eet. Als ik niet op tijd eet word ik snel een beetje flauw namelijk. De verloskundige van kraamzorg Lelystad kon me inderdaad vertellen dat dit er allemaal bij hoort en ze heeft me steeds een prettig en zeker gevoel. Ik koos voor Het Kleine Wonder en daarmee koos ik voor:

  • Een verloskundige in de buurt die makkelijk bereikbaar is;
  • Een combinatie van kennis en ervaring die ik zelf niet had;
  • Een flinke dosis oprechte betrokkenheid en dat is onbetaalbaar.

Kraamzorg Lelystad; het gaat allemaal om hoe je je erbij voelt

Op het moment dat je zoals ik in verwachting bent van een kindje, dan ben je al extra gevoelig. Ik moet zeggen dat ik soms als ik naar het nieuws kijk al in huilen uit kan barsten. Een beetje zoals wanneer ik ongesteld ben, maar dan net weer even anders. Als je als zwangere vrouw op zoek gaat naar kraamzorg in Lelystad, dan wil je natuurlijk wel dat het goed voelt. Pamela van Het Kleine Wonder wilde altijd al verloskundige worden en dat merk ik je gewoon aan haar. Haar betrokkenheid is voelbaar en dat is echt een warm bad als je net zwanger bent en toch onzeker over bepaalde dingen. De vanzelfsprekendheid waarmee ze met de dingen omgaat is echt fijn.

Contact opnemen

Ben jij ook zwanger of wil je snel zwanger worden. Je kunt voor kraamzorg in Lelystad het beste uitreiken naar Pamela van Het Kleine Wonder. Ik ben super blij dat ik haar heb gevonden dus zegt het voort. De beste verloskundige van Lelystad vind je bij Het Kleine Wonder. Kijk ook even op de website voor meer informatie.”


Comments are closed.