Bedrijven en Bedrijfsleven

Koploper in BI met Qlik GeoAnalytics

woensdag, 28-11-2018  

Qlik is een van de meest gebruikte BI (Business Intelligence) oplossingen wereldwijd. BI-tools hebben veel toepassingen, zoals het in kaart brengen van projecten, marktaandeel, verkoopcijfers of het zichtbaar maken van andere data. Die data kan door iedereen worden gebruikt binnen een bedrijf, afhankelijk van het doel van de BI-oplossing. Qlik is lange tijd een van de meest gebruikte oplossingen geweest, en liep vooruit op andere aanbieders van BI-software. Inmiddels zijn er behoorlijk wat concurrenten op de markt, maar Qlik onderscheidt zich nog steeds door de toegespitste mogelijkheden die het programma biedt. Zo is er bijvoorbeeld Qlik GeoAnalytics. Met Qlik GeoAnalytics is het mogelijk op geografisch niveau allerlei data inzichtelijk te maken. Dat kan handig zijn voor bedrijven met vestigingen verspreid over Nederland, Europa of zelfs wereldwijd. Om werken met Qlik GeoAnalytics mogelijk te maken zult u uw bedrijfsgegevens moeten koppelen aan het programma. De kans is groot dat u hiervoor de kennis, tijd en energie niet in huis hebt. Om dit soepel te realiseren zal er iemand binnen een bedrijf moeten zijn met voldoende kennis van datawarehouses, het programma Qlik, en de rest van de IT-omgeving. Daarnaast zal de behoefte van het bedrijf in kaart moeten worden gebracht. Bent u op zoek naar een organisatie die dit alles voor u kan realiseren, inclusief de implementatie van Qlik GeoAnalytics? Dan kunt u terecht bij Provelu. Provelu is al jaren dé partner voor BI-oplossingen. Kijk op https://provelu.nl/producten/business-intelligence/qlik-geoanalytics voor meer informatie over Qlik en de andere toepassingen die Provelu voor u kan implementeren om uw bedrijf vooruit te helpen. 

Toekomstbestendig met Qlik GeoAnalytics

Qlik GeoAnalytics is de perfecte tool voor het maken van een overzicht over alle vestigingen van uw bedrijf. Hiervoor heeft Qlik slechts de data nodig die u wilt visualiseren (bijvoorbeeld magazijnvoorraad, levertijden of ziekteverzuim), en de locaties van uw bedrijven. Het programma Qlik GeoAnalytics zorgt ervoor dat u met deze combinatie van data handige dashboards tot uw beschikking heeft. Hiermee heeft u uw data altijd real time wanneer u dat wilt, en kunt u op basis hiervan beslissingen nemen. Uw bedrijf aansturen wordt een stuk eenvoudiger met de juiste data binnen handbereik. Qlik GeoAnalytics is een intuïtief onderdeel van Qlik als totale business intelligence tool en kan door elke data-analist eenvoudig worden ingezet. Provelu helpt u graag op weg met het implementeren en introduceren van Qlik GeoAnalytics. U kunt een van onze consultants vrijblijvend benaderen via https://provelu.nl/producten/business-intelligence/qlik-geoanalytics. Op de website vindt u vanzelfsprekend ook meer informatie over:

  • Provelu
  • Qlik GeoAnalytics
  • Business Intelligence toepassingen
  • Andere diensten

Met de introductie van Business Intelligence en alle tools die daarbij horen kunt u veel sneller stappen zetten voor uw onderneming. Kies voor de expertise van Provelu, en kies voor Qlik als uw tool om bedrijfsresultaten per vestiging inzichtelijk te maken. Hiermee kunt u betere keuzes maken voor uw onderneming. 

Beter keuzes maken met Business Intelligence

Business Intelligence is tegenwoordig onmisbaar in de moderne bedrijfsvoering. Omdat er tegenwoordig veel data beschikbaar is, is het ook mogelijk deze data uit te lezen en op basis hiervan een koers te bepalen. Tevens verandert de wereld zo snel, met toenemende globalisering, dat het wel nodig is om besluiten te nemen op basis van data. Het is mogelijk betere keuzes te maken die gebaseerd zijn op harde feiten. Hierop kunt u uw bedrijf nog beter aansturen en uw bedrijfsresultaten verbeteren. Uw doel bereiken doet u onder andere met Qlik GeoAnalytics, en met de hulp van de professionals van Provelu.


Comments are closed.