Mode en Kleding

Koop hier prachte galajurken in iedere maat

donderdag, 8-2-2018  

Zoekt u enkele galajurken voor uw kinderen en voor uzelf? Gaat een van hen binnenkort afstuderen en is er een toegankelijk gala voor kind en ouder? Hebt u binnenkort de opening van een nieuw theater bij u in de buurt te vinden en is dat de reden dat u tussen onze galajurken kijkt? Aan de ene kant hebt u in uw drukke leven wellicht nauwelijks nog de tijd om te winkelen in een winkelcentrum. Daardoor kunt u de galajurken niet passen. Want aan de andere kant is er natuurlijk onze website: degalazaak.nl. Gelukkig hebt u wel 2 weken retourrecht. Koop bijvoorbeeld een mooie jurk, pas hem thuis nogmaals en breng hem direct weer terug als het een maatje te groot of te klein uitvalt. Wij doen daar beslist niet moeilijk over en u hebt er maar weinig last van. Het grote voordeel is natuurlijk ook nog eens dat u in uw eigen tijd contact met ons kunt opnemen. Want onze site is 24 uur per dag beschikbaar, ook op zondagen. En natuurlijk heeft niet iedereen een dergelijke speciaalzaak om de hoek zitten. Vergeet in ieder geval niet om deze site even te bookmarken, dan hebt u altijd een specialist voor galajurken bij de hand waar u in uw vrije tijd kunt rondkijken. Ziet u mooie galajurken op de site staan? Laat het ons alvast weten, dan kunt u namelijk een afspraak maken en zetten wij de jurken voor u apart. Dan kunt u na aankomst direct beginnen met passen.

Binnenkort een feestje? Dan zoekt u natuurlijk naar unieke feestjurken

Onze feestjurken liegen er niet om. Komt u daarom gauw even langs in een van onze winkels. U vindt onze feestjurken en vele andere jurken en kledingaccessoires in Amersfoort, Den Bosch en in Eindhoven. Hebt u al enkele feestjurken gevonden die u erg interesseren? Laat ons dat vooral even weten. Op de website vindt u de afzonderlijke adressen en de contactgegevens. Schroom maar klim in de pen en geef uw wensen aan ons door. Het is overigens niet nodig om een afspraak te maken met één van onze filialen, u kunt ook op de bonnefooi langskomen. Maar we raden het u wel aan om even te bellen. Dan weet u namelijk zeker dat er een medewerker voor u klaarstaat en dat de feestjurken die u wilt passen op voorraad zijn. Om alvast enkele sfeerimpressies op te doen is het natuurlijk slim om onze feestjurken op de sociale media te bekijken. U vindt ons namelijk op Facebook, Pinterest en ook op Twitter. Doe daar uw voordeel mee en vergeet daarom niet om ons te volgen. Naast feestjurken verkopen we trouwens ook alle belangrijke accessoires die daar gepaard bij kunnen gaan:

  • Denk daarbij aan galaschoenen en bolero’s,
  • Sieraden,
  • En ook aan dameshoeden.

Als u deze feestjurken hebt gekocht dan is het belangrijk dat u ze uithangt. Er mogen immers geen kreuken in komen. Gooi ze dan ook niet zomaar in de wasmachine, maar breng ze naar een stomerij om ze daar te laten opfrissen.

Ook voor heren bieden we passende smokings aan

Een smoking maakt de man pas echt af op een gala. Daar horen natuurlijk smetteloze overhemden, strikjes en lakschoenen bij. Ook voor deze outfit kunt u bij ons langskomen. Wij bieden u in ieder geval 3 grote en moderne winkels aan die maar liefst 6 dagen per week geopend zijn. Een afspraak maken is daarbij niet nodig, ook al is het misschien wel zo verstandig. En ten slotte bent u bij ons absoluut geen dief van de portemonnee.


Comments are closed.