Taxi en Personenvervoer

Koop de laadkabel Opel Ampera

vrijdag, 28-11-2014  

Het wordt steeds populairder om een elektrische auto te nemen. Het scheelt je een hele hoop aan benzinekosten. En ook al is de auto duurder in aankoop, uiteindelijk betaalt het verschil zich dubbel en dwars terug. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om de Opel Ampera te kopen. Het grootste voordeel van deze elektrische auto is dat het de eerste in zijn soort is die je echt verder brengt. Veel elektrische auto’s kwamen niet verder dan 40 kilometer op een volledig opgeladen accu. Hierdoor kun je er dus alleen hele korte ritjes mee maken en er dan voor zorgen dat er ergens een oplaadpunt is. Zeker toen de eerste elektrische auto’s op de markt verschenen kon je regelmatig hebben dat je je in de afstand vergiste en langs de kant van de weg kwam te staan. Gelukkig kon je in zo’n geval wel verder op benzine, maar dat was natuurlijk niet het idee toen je de auto kocht. Met de nieuwe Opel Ampera ben je grotendeels van dat probleem. Op een volledig opgeladen accu met de laadkabel Opel Ampera kun je al tot 80 kilometer rijden zonder dat de accu ermee ophoudt. Dit is uiteraard naar gelang van de omstandigheden en je rijgedrag. De afstand die je kunt afleggen is dus afhankelijk hiervan. Wanneer je investeert in een laadkabel Opel Ampera zullen ze je er uiteraard bij kunnen vertellen hoe je op de meest zuinige manier met de auto om kunt gaan. Hierbij komt het nieuwe rijden zeker om het hoekje kijken. Heb je hier geen ervaring mee? Je kunt dan ook overwegen om nog een aantal rijlessen te nemen of je hierover in te lezen op het internet. Wanneer je de Opel Ampera neemt dan investeer je natuurlijk ook meteen in de juiste laadkabel Opel Ampera. In de webshop van De Laadkabel Shop vind je uiteenlopende soorten van de laadkabel Opel Ampera.

  • Amps type 1
  • Dostar type 1 – type 2
  • Ratio type 1 thuislader

Dit is slechts een kleine greep uit het aanbod van De Laadkabel Shop. De verschillende soorten van de laadkabel Opel Ampera passen weer op verschillende soorten van de bijbehorende auto. Het is dus belangrijk om te weten of je een type 1 of type 2 auto hebt. Wanneer je de verkeerde laadkabel Opel Ampera koopt heb je er dus niets aan. Het is dus belangrijk om meteen de juiste laadkabel Opel Ampera te kopen. Je kunt dan direct je elektrische auto opladen en er mee wegrijden.

De laadkabel Opel Ampera die jij nodig hebt

In de webshop van De Laadkabel Shop vind je zeker de laadkabel Opel Ampera die jij nodig hebt. Neem bijvoorbeeld de Amps Type 1 female portabel Thuislader – 16A 1 fase 7,5 meter. Met deze laadkabel Opel Ampera heb je helemaal geen laadstation meer nodig. Het maakt de investering in een laadpaal voor bij je thuis of voor op je werk dus niet meer nodig. Met deze laadkabel Opel Ampera heb je voldoende kracht om de auto in dezelfde tijd op te laden als wanneer je dat zou doen met een laadpaal. De techniek zit volledig in de slimme stekker die aan de laadkabel Opel Ampera zit. Hierdoor is het ook niet nodig om een zware controle box in de kabel te plaatsen. Dit maakt deze laadkabel Opel Ampera heel licht en dus makkelijk om mee te nemen. Wanneer je de kabel bestelt kun je er ook voor kiezen om er een kabeltas bij te nemen. We raden je zeker aan om dit te doen wanneer je van plan bent om de laadkabel Opel Ampera met je mee te nemen. Bijvoorbeeld om de kabel zowel op het werk als bij je thuis te gebruiken. Een laadkabel is best een investering, zeker deze kabel behoort niet tot een van de goedkoopste. Je haalt er natuurlijk wel de nodige voordelen uit en dus is het de investering meer dan waard, maar het zal veel mensen er van weerhouden om er meer dan een van te kopen. Dit is echter dus ook helemaal niet nodig. Wanneer je de kabel koopt zorg je er gewoon voor dat je er de tas voor een klein bedrag bij bestelt en je kunt de kabel over makkelijk mee naartoe nemen. Door gebruik te maken van Mode 3 laadkabel kun je je auto vanuit een gewoon stopcontact opladen. Heel veel makkelijker kan het natuurlijk worden.

Je auto gemakkelijk en snel opladen met de laadkabel Opel Ampera

Wanneer je een laadkabel Opel Ampera koopt moet je natuurlijk wel zeker weten dat je de juiste versie koopt. Op ieder laadstation in de elektrische auto past een bepaalde laadkabel. Hierbij wordt ook wel onderscheid gemaakt in type 1 en type 2. Voordat je een laadkabel Opel Ampera koopt moet je er dus zeker van zijn wat voor type laadstation je hebt en welke laadkabel je dus moet hebben. Weet je het niet zeker? Op de website van De Laadkabel Shop kun je hier meer informatie over vinden die je verder kan helpen. Wanneer je op zoek gaat naar de juiste laadkabel Opel Ampera kom je vanzelf langs een schema waarin je vindt welke auto’s welk type nodig hebben. Wel zo handig dus wanneer je deze informatie niet weet, maar wel nodig hebt. Ook wanneer je een laadkabel Opel Ampera vervangt is het handig om deze lijst er weer even bij te pakken. Al is het maar voor de zekerheid.


Comments are closed.