Dieren en Toebehoren

Konijnenhok met ren kopen

zondag, 15-9-2019  

Je wilt je kinderen een plezier doen en ze een konijn cadeau doen, misschien voor hun verjaardag of bijvoorbeeld voor kerst of sinterklaas. Er is de laatste jaren steeds meer bekend over hoe je konijnen het beste kunt houden en dat is toch echt in een konijnenhok met ren, bijvoorbeeld die van dierenverblijf.com. Konijnen moeten namelijk de vrijheid hebben om veel te kunnen bewegen. Als ze dat niet kunnen dan worden ze heel ongelukkig. Ze zijne voor gebouwd om heel hard te kunnen rennen, en op het moment dat ze constant in een te klein hok zitten wordt ze dat heel lastig gemaakt. Ze gebruiken hun lijf dan niet hoe het bedoeld is en dat is eigenlijk tegennatuurlijk. Een konijnenhok met ren is dus het eerste wat je dient aan te schaffen, ondanks dat het een stuk duurder is dan een simpel konijnenhokje van plastic, met zo’n opening aan de bovenkant. Er is namelijk nog iets dat heel belangrijk is voor konijnen en dat is dat ze in hun hok de ruimte hebben om rechtop te kunnen staan. Dit is iets wat ze in de natuur veel doen en dat vinden ze heel erg prettig. Op hun achterpoten staan zie je konijnen vaak doen, dat is hun manier van observeren, kijken of de kust veilig is, en rondkijken. Het hok moet dus zowel groot genoeg als hoog genoeg zijn om het konijn alle ruimte te geven zich precies zo te kunnen bewegen als die in de natuur zou doen. 

Konijnenhok met ren bestellen

Je kunt natuurlijk naar de winkel gaan om een konijnenhok met ren te kopen, maar in de webshop dierenverblijf.com kun je deze ook gemakkelijk online bestellen. Daar vind je allerlei benodigdheden voor dieren, maar voornamelijk hokken om ze in te houden, voor diverse dieren, namelijk:

  • Hokken voor konijnen
  • Kippenhokken
  • Hondenhokken en -benches
  • Kattenbenodigdheden zoals krabpalen

Je kunt echt voor heel veel verschillende dieren een hok bestellen bij dierenverblijf.com, zowel voor binnen- als buitengebruik. Het maakt dus niet uit of je besloten hebt je konijn(en) binnen of buiten te houden, een konijnenhok met ren koop je voor zowel binnen en buiten via deze webshop, hoewel het natuurlijk logischer is om een hok met ren buiten in de tuin te plaatsen. Er zijn echter ook genoeg mensen die dat konijnenhok met ren gewoon binnen neerzetten omdat ze meer dan genoeg ruimte hebben.

Alle benodigdheden voor een konijn

Als je eenmaal een konijnenhok met ren hebt gekozen moet je deze natuurlijk ook vullen met hooi en stro, en ook daaraan heeft dierenverblijf.com gedacht.   Je bestelt in hun webshop gemakkelijk precies wat je nodig hebt om het hok voor jouw konijn te vullen en op te leuken. Denk je ook aan speeltjes voor je konijn? Konijnen zijn namelijk ontzettend speelse dieren en ze houden van speelgoed. Er bestaat zelfs speciaal konijnenspeelgoed en konijnenpuzzels, want konijnen zijn namelijk ontzettend pientere beestjes! Konijnen trainen kun je doen met behulp van het speelgoed en de puzzels van dierenverblijf.com. Plaats ze in je konijnenhok met ren en je zult zien dat jouw konijnen er uit zichzelf mee gaat spelen!


Comments are closed.