Bedrijven en Bedrijfsleven

Kogelgewrichten voor mijn knieën

dinsdag, 22-1-2019  

Het begon jaren geleden met een simpele knik. Ik zat op een stoel en stond op. Ik hoorde een hard geluid en mijn knieën deden zeer. Ik kreeg mijn knieën van de zitbeweging niet meer in een staande beweging. Als dit bij deze ene keer was gebleven dan had ik dat niet erg gevonden. Maar het bleef niet bij deze ene keer. Het was vervolgens elke dag feest. Elke dag had ik pijn en ik kon de beweging niet meer maken met mijn gewrichten. Door de juiste kogelgewrichten doet je lichaam wat je ervan vraagt. Dit is natuurlijk voor je knieën maar ook voor bijvoorbeeld je schouders. Als je kogelgewrichten het niet goed doen heb je altijd pijn. Ik heb dus altijd pijn aan mijn knieën. Doordat mijn knieën niet meer doen wat ik wil doet het veel pijn om weer op te staan als ik ergens zit. Maar het doet ook zeer als ik weer wil gaan zitten. De soepele beweging die je gewrichten horen te maken dat lukt mijn lichaam niet meer. Ik moest er lang op wachten maar ben nu maar wat blij met mijn nieuwe rvs kogelgewrichten. Hierdoor kan ik weer vlekkeloos bewegen.  

Door mijn kogelgewrichten kan ik weer bewegen

Het kostte me altijd veel moeite om vlekkeloos te bewegen. Ik had veel pijn en ook al wil ik dit niet laten merken, ik had altijd pijn. De laatste jaren was ik nog werkzaam op de basisschool. Het was heel lastig om mijn werk goed te kunnen doen met mijn lichamelijke klachten. Nu ik ben gestopt kan ik het rustiger aan doen. Dat is natuurlijk heel prettig. Dit zorgt ervoor dat ik mijn lijf minder overbelast. Dat deed ik al snel op mijn werk. Ik was dolgelukkig toen ik kreeg te horen dat ik nieuwe gewrichten kreeg. Mijn beide versleten knieën waren echt aan vervanging toe Door de nieuwe kogelgewrichten begon ik eindelijk weer te leven. Want door deze kogelgewrichten ging het bewegen weer pijnloos. Bewegen werd weer leuk en het was niet meer pijnlijk om op te staan. Mijn leven is veranderd door mijn nieuwe lichaam.

Mijn lichaam werkt weer

Nadat ik een aantal jaar veel pijn had aan mijn lichaam was de eerste dag met mijn kogelgewrichten geweldig. Als je lichaam eindelijk weer normaal functioneert valt er een last van je af. Het doet geen pijn meer maar het voelt weer lekker om te bewegen. Een wandeling is dan weer leuk en je kogelgewrichten werken dan weer mee. Je lichaam doet wat hij echt moet doen. Kogelgewrichten verbeteren je leven omdat:

  • Je lichaam functioneert weer zoals het hoort te doen
  • Voorkom dat je bij elke beweging veel pijn voelt
  • Door deze hulpmiddelen bewegen je gewrichten weer zoals altijd
  • Door de hulpmiddelen krijg je weer plezier in bewegen

Ik moest er lang op wachten maar wat is het een bevrijding. Ik had altijd pijn aan mijn knieën. Deze zaten altijd op slot. Dat is vervelend als je gaat bewegen en lopen. Als ik ergens zat en weer opstond vonden mijn knieën dit erg vervelend. Mijn knieën maakte dan veel geluid en ik moest ze altijd helpen om de juiste beweging te maken. Toen ik eindelijk in aanmerking kwam voor een operatie was ik heel blij toen ik de juiste kogelgewrichten eindelijk kon gebruiken. Met de hulp van T technics kan ik nu eindelijk gebruik maken van de gewrichten die mijn lijf ondersteunen. Hierdoor kan ik nu weer gemakkelijk bewegen en werkt mijn lijf weer mee. Wil je meer weten kijk dan op: https://t-technics.nl/rvs-kogelgewrichten.


Comments are closed.