Bedrijven en Bedrijfsleven

Klik PVC vloeren bestellen en leggen

zondag, 20-1-2019  

Ik ben deze zomer in een studentenhuis komen wonen. Ik woon er erg prettig, maar de huurbaas heeft nog geen nieuwe vloer gelegd in mijn kamer. Dat was wel de afspraak, maar helaas is het nog steeds niet gebeurd. Daarom heb ik met de huurbaas afgesproken dat ik op zijn kosten zelf een klik PVC vloer zou leggen. Ik heb samen met mijn vader gezocht naar de goedkoopste en beste klik PVC vloer, en deze leggen we aankomend weekend samen in mijn kamer. Het is wel een beetje onhandig om dat te doen nadat je al je meubels al hebt verhuisd, maar het is niet anders. Via lab21.nl hebben we de klik PVC vloer besteld. Een klik PVC vloer is eigenlijk nagenoeg hetzelfde als een gewone kliklaminaatvloer, maar dan net iets duurzamer. De klik PVC vloer is uiteraard gemaakt van PVC, en kan net als kliklaminaat in elkaar worden geklikt. Een ander soort vloer hadden we misschien moeten laten leggen, maar we vertrouwen erop dat we deze vloer zelf wel kunnen doen. Dat bespaart weer wat geld. De huurbaas had namelijk aangegeven een paar honderd euro uit te willen geven aan de vloer. Daar moest ik het mee doen. Als ik dat vooraf had geweten was ik misschien wel ergens anders gaan wonen, maar omdat ik het nu erg naar mijn zin heb leg ik de klik PVC vloer zelf wel. Dan hoef ik ook niet te verhuizen.

Waarom kiezen voor klik PVC?

Een klik PVC vloer is eenvoudig zelf te leggen door elke leek. Ik zou het bij wijze van spreken zelfs in mijn eentje kunnen doen. Daarnaast is het relatief goedkoop, vooral als je bestelt via https://www.lab21.nl/pvc-vloeren/klik-pvc-vloeren/. Het gaat lang mee en is goed schoon te houden. Het is te koop in diverse kleuren en uitvoeringen en het is ook gemakkelijk weer te verwijderen. De kans is aanwezig dat ik de vloer gewoon meeneem als ik wegga uit het studentenhuis. Later zou ik het liefst een mooie houten vloer willen hebben, maar voor nu neem ik maar even genoegen met deze vloer. Ik denk dat het in combinatie met mijn meubels en tapijt erg mooi wordt. Bovendien isoleert het wat beter als ik een klik PVC vloer in mijn kamer heb liggen, en heb ik minder last van geluidsoverlast van mijn onderburen. Daar heb je natuurlijk mee te maken in een studentenhuis. Ik hoop dat het straks een stuk aangenamer is in mijn huis.

Vloeren laten leggen

Mijn andere huisgenoot wilde ook graag een klik PVC vloer. Zij gaat de vloer niet zelf leggen, maar maakt gebruik van de legservice van Lab21 omdat ze geen tijd heeft om de vloer zelf te leggen. Die legservice is inderdaad handig als je:

  • Geen tijd hebt
  • Geen zin hebt
  • Niet ervaren genoeg bent met het leggen van vloeren
  • De vloer moet voorbehandelen

Ik snap wel dat zij het niet zelf gaat doen. Ik ben gelukkig een stuk handiger en kan rekenen op de hulp van mijn vader. Met het handige kliksysteem dat ook te zien is op de website van Lab21, moet het klusje zo geklaard zijn. Ik ben benieuwd hoe het staat, en ik denk dat ik er nog een behoorlijke tijd plezier van ga hebben. We moeten alleen nog een goede zaagmachine regelen voor komend weekend, zodat we de vloerdelen kunnen doorzagen. Dan is het een kwestie van hard werken, en ’s avonds lekker genieten van het resultaat.


Comments are closed.