Nieuws

Kerstpakketten

dinsdag, 16-9-2014  

Jawel, de zomer is helaas alweer bijna voorbij. Voor diegene die nog vakantie hebben opgelet! Als je eventjes niets te doen hebt en je bent een leidinggevende op je werk die vaak te maken heeft met het uitzoeken en regelen van kerstpakketten, dan heb je wellicht in het verleden geleerd dat je hier niet vroeg genoeg mee kunt beginnen. Het staat als een paal boven water dat de winterperiode een erg drukke periode is voor leveranciers van kerstpakketten. Dat geldt ook zeker voor ons van kerstpakkettenxl.nl. We zijn een van de grootste kerstpakketten leveranciers in Nederland, dus je zult wel begrijpen dat we het rond de kersttijd erg druk hebben. Veel mensen bestellen namelijk pas op het laatste moment en we hopen dan ook van harte dat je al wel begrijpt waar we heen willen met deze uitleg. We hopen namelijk dat jij niet een van die mensen bent maar ondanks de hitte buiten, nu alvast op zoek gaat naar een leuk en geschikt pakket waar je al je werknemers tevreden mee zult stellen. Kerstpakketten zijn de manier om je collega’s te laten weten dat je hen waardeert en dat je hen dankbaar bent voor de taken die ze hebben uitgevoerd in het afgelopen jaar. Het is zeker een traditie geworden, maar ook een erg persoonlijke traditie zodat iedereen iets anders kan verwachten Binnen het bedrijf is het echter wel belangrijk dat iedereen dezelfde kerstpakketten krijgt want anders krijg je scheve gezichten. Het komt nog weleens voor dat het personeel dezelfde kerstpakketten krijgt en het kader een andere variant. Uit onderzoek is gebleken dat dit wordt geaccepteerd maar wellicht is het wel zo verstandig om dit in het vervolg te laten. Hoe je het ook wendt of keert, aan het schenken van kerstpakketten kan je eigenlijk niet ontkomen en dat is een goede zaak want je wilt natuurlijk een glimlach op de gezichten van je werknemers toveren. Dat gaat je zeker lukken als je eens een kijkje neemt op onze website.

Wij hebben unieke kerstpakketten in de aanbieding

Hebben we je al een beetje nieuwsgierig gemaakt naar het totale aanbod aan kerstpakketten dat wij voor je klaar hebben staan? Neem dan snel een kijkje op onze website want de kerstpakketten liggen er als het ware voor het oprapen. Het hele jaar door hebben wij een team dat zich enkel bezighoudt met het vinden en samenstellen van unieke kerstpakketten. Je kunt er dan ook wel vanuit gaan dat wanneer je bij ons bestelt, je iets spraakmakends en origineels in huis hebt gehaald waar je vriend en vijand jaloers mee kunt maken. Natuurlijk ben je heus niet de enige met dergelijke kerstpakketten want we hebben een groot klantenbestand. Maar doordat we elk jaar nieuwe kerstpakketten in petto hebben en daarnaast het aanbod enorm is, zal je toch zeker iets origineels in huis kunnen halen dat in de verre omtrek niet te vinden zal zijn. De een heeft immers een andere smaak dan de ander en dat maakt het kerstpakketten uitzoeken een heel erg leuke klus. Om nog eventjes terug te komen op een eerdere opmerking: het is verstandig om hier niet al te lang mee te wachten. Dat heeft een aantal redenen. Ten eerste, en dat is voor jouzelf en voor je werknemers uiteraard het belangrijkste, is dat je dan verzekerd bent van het feit dat de kerstpakketten al vroegtijdig geleverd kunnen worden. Als je genoeg plek hebt in je magazijn of laadkuil, dan kunnen daar mooi de kerstpakketten staan totdat het tijd is om ze uit te gaan delen. Een andere bijkomstigheid die voornamelijk voor ons van belang is, is dat het werk voor ons beter verdeeld is. Ook qua transport kunnen we het beter inplannen en dat scheelt enorm veel stress en extra werk. Dat gunt u ons hopelijk wel, dus wacht niet langer en ga vandaag nog naar onze website om op zoek te gaan naar kerstpakketten die aan je wens voldoen.

Bestel snel en heb het op tijd in huis

Kerstpakketten hebben wij genoeg dus bestellen zal vrijwel altijd resulteren in een snelle levering. Wil je nu alvast bestellen maar de kerstpakketten pas in december ontvangen? Dat is geen enkel probleem. Je laat het ons maar weten en wij regelen het voor je. Heb je zelf een idee wat je precies in een pakket wilt stoppen? Dan is er de speciale mogelijkheid om zelf je pakket samen te stellen. Dit gaat als volgt.

  • Ga naar onze website en klik op het kopje “alle kerstpakketten”. Daar vind je de mogelijkheid om zelf een pakket samen te stellen.
  • Vervolgens kan je daar de mogelijkheden lezen die op dit gebied aan de orde zijn. Dit kan namelijk op twee manieren.
  • De eerste manier is door langs te komen bij onze showroom. Daar kan je aan de slag met het samenstellen. Er wordt een minimum gehanteerd van 60 stuks artikelen.
  • Wil je slechts in richtlijnen aangeven wat je verwacht en laat je je graag verrassen door onze klantenservice? Dan kan je online bespreken welke artikelen je er in grote lijnen in het pakket terecht moeten komen. Wij sturen dan een offerte op en als je daarmee tevreden bent gaan we tot actie over. Kortom: dan kan het inpakken beginnen.

Uiteraard kan je ook kiezen voor een van de vele standaardpakketten die we met zorg hebben samengesteld. Hopelijk zien we je snel!


Comments are closed.