Bedrijven en Bedrijfsleven

Kerstkaarten

woensdag, 7-11-2018  

Verstuur je eigen gemaakte wenskaarten met de kerst dit jaar. Bij Drukwerkdeal laat je de door jou ontworpen kerstkaarten drukken. Zij beschikken over de juiste technieken en materialen om de ontwerpen met de glans van deze bijzondere dagen te bedrukken. Tegenwoordig is het steeds makkelijker om zelf te ontwerpen. Meerdere programma’s zijn hiervoor te gebruiken en Drukwerkdeal heeft zijn website en bestelmenu zo gemaakt dat deze toegankelijk is voor alle klanten. Iedereen kan hiermee werken en dus eindelijk die mooie creaties werkelijk te laten bedrukken door een professionele drukkerij. Het gaat om meer dan kerstkaarten drukken alleen. Je maakt gebruik van de hoogwaardige kwaliteit die Drukwerkdeal te bieden heeft. Niemand zal direct zien dat dit zelfgemaakte kaarten zijn. De kaarten zien er zo professioneel uit, dat het lijkt alsof ze in de winkel gekocht zijn. Dankzij het prachtige papier en de extra afwerking, kan je de kaarten een extra glans geven die zo kenmerkend is voor de kerst. Begin eerst met het in orde maken van jouw ontwerpen. Deze moeten ook voldoen aan de specificaties voor de bedrukking. Dit staat in een informatiesheet beschreven. Lees hoe je de tekst moet vormgeven en welke resolutie de afbeeldingen moeten hebben om met goed resultaat kerstkaarten drukken uit te voeren.

Kerstkaarten drukken in de ideale vormgeving

Bij Drukwerkdeal.nl kan je kerstkaarten drukken in allerlei uitvoeringen. Welk ontwerp jij ook in gedachten hebt, je kan ze laten maken bij deze online drukkerij. Of wie weet brengen de opties jou vanzelf op een idee of een ander idee voor jouw kerstwensen. Je hebt de keus uit een gevouwen of een ongevouwen kaart. De gevouwen kaart kan net als ongevouwen versie in een liggende staande vorm. Wel kan je de gevouwen uitvoering op meerdere manieren indelen:

  • Beeld voorzijde staand, beeld achterzijde staand
  • Beeld voorzijde staand, beeld achterzijde liggend
  • Beeld voorzijde liggend, beeld achterzijde liggend
  • Beeld voorzijde liggend, beeld achterzijde staand
  • Beeld voorzijde staand, beeld achterzijde liggend

Bekijk welke vormgeving het beste aansluit bij jouw ontwerp voor de kerstkaarten drukken. Of om te bedenken hoe je beter de kaart kan indelen en hoe je jouw ontwerp hierop het beste kan aanpassen. Hier kan de informatiesheet goed bij helpen, om de tekening nog beter te optimaliseren. Voor een nog origineler effect bestaat er ook een luikvouw versie voor de kerstkaarten drukken. Hier zitten twee vouwen in het papier verwerkt, waardoor de kaart als een luik open en dicht te vouwen is.

Prachtig papiermateriaal

Het papier is zeer bepalend voor de uitstraling van jouw wenskaarten. Met de goede combinatie van het ontwerp en het papier krijg je het beste effect. Voor kerstkaarten drukken biedt Drukwerkdeal.nl de volgende papiermaterialen aan:

  • Ice silver metallic
  • Eenzijdig gestreken sulfaatkarton

In beide gevallen is een extra glanzende gloed over de kaart mogelijk. Het houtvrije sulfaatkarton is niet glanzend van zichzelf, maar dat kan toegevoegd worden met een luxe afwerking van mat- of glanslaminaat. Deze selecteer je na je selectie voor het papiermateriaal. De binnenkant van het karton is mat en goed te beschrijven voor nog extra persoonlijke wensen. Naast een mooie glans, biedt de afwerking ook een bescherming van de inkt. Jouw ontwerp blijft nog beter intact dankzij deze afwerking. Dit is bij de Ice Silver Metallic niet nodig. Deze beschikt al over een zilveren metallic glans, waardoor de extra afwerking niet erbij gedaan hoeft te worden. Het bestelmenu voor kerstkaarten drukken wijst zich makkelijk vanzelf en je ziet direct welke opties nog open zijn na het selecteren van het soort kaart, bedrukking en materiaal. Na het volgen van deze eenvoudige stappen, heb jij binnen een paar dagen jouw eigen ontworpen kaarten in huis.


Comments are closed.