Auto's en Motoren

Ik schakelde dit bedrijf voor schadeherstel in Hengelo in

zaterdag, 29-12-2018  

Nog niet heel lang geleden zat ik in de auto op weg naar mijn werk, toen ik een flinke slipper maakte en ik tot stilstand kwam tegen een boom die ergens naast de weg stond. Ik was mij een hoedje geschrokken, maar gelukkig mankeerde mij niets. Dat kon ik echter van mijn auto niet zeggen. Deze had een behoorlijke deuk aan de zijkant en ik had meteen in de gaten dat ik op zoek moest naar een specialist op het gebied van schadeherstel in Hengelo. Ik woon namelijk in deze regio en vandaar dat ik hier iemand wilde zoeken die gespecialiseerd was in schadeherstel in Hengelo. Ik heb mijn telefoon meteen even gepakt omdat ik ook niet meer verder kon rijden. Ik moest dus aan de specialist op het gebied van schadeherstel in Hengelo vragen, of hij mijn auto ook meteen zou kunnen komen ophalen. Ik ben even gaan googelen en al heel snel kwam ik terecht op de site van AutoserviceJanDekker.nl. Deze site sprak mij meteen heel erg aan omdat hier heel veel nuttige informatie werd gegeven over schadeherstel in Hengelo. Ik las dat dit bedrijf alles in huis heeft om alle soorten schade te herstellen. Dat was precies wat ik nodig had, dus ik ben gaan kijken hoe ik met deze mensen in contact kon komen. Ik heb toen even gebeld met deze experts op het vlak van schadeherstel in Hengelo en ik kreeg meteen een vriendelijke medewerker aan de lijn. Deze heeft mij verteld dat zij momenteel tijd hadden om mijn wagen op te halen. Dat was heel prettig om te horen en nadat ik mijn locatie had doorgegeven, duurde het maar een korte tijd voordat ik een medewerker van deze schadeherstel in Hengelo aan zag komen met een speciale auto. Nu we richting de garage zouden gaan, kon ik gaan nadenken over hoe wij mijn schade zouden gaan herstellen.

Deze mensen leveren zeer voordelig schadeherstel in Hengelo

Toen ik eenmaal in de garage was, hebben de mensen van dit bedrijf gekeken hoe zij mijn auto zouden kunnen repareren. Het was duidelijk dat deze flink beschadigd was door mijn uitglijder, maar gelukkig was het goed mogelijk om hem door deze experts op het vlak van schadeherstel in Hengelo te laten repareren. Ik wilde echter wel graag weten wat mij dit allemaal zou gaan kosten, want ik had niet het idee dat schadeherstel in Hengelo heel erg voordelig zou zijn. Dat bleek echter een misvatting te zijn. Je kunt bij dit bedrijf voor een heel goede prijs gebruikmaken van hun schadeherstel in Hengelo. Dat was precies wat ik nodig had en ik was dan ook verrast om te horen dat zij mij voor een zeer goede prijs konden helpen. Bovendien vertelden de mensen van deze schadeherstel in Hengelo mij dat ik de kosten waarschijnlijk wel vergoed zou krijgen door de verzekering. Dat was helemaal mooi om te horen, dus u kunt zich voorstellen dat ik daar erg blij mee was.

Mijn auto is weer als nieuw

Inmiddels is mijn auto weer klaar en ik kan u zeggen dat je helemaal niets meer kunt zien van het ongeluk dat ik heb gehad. De auto is zeer vakkundig gerepareerd en ik ben onder de indruk van het eindresultaat. Kortom:

  • ik ben heel blij met de geleverde service
  • mijn auto is weer als nieuw
  • ik heb voor dit alles slechts weinig hoeven te betalen

Meer weten? Kijk even op de site van AutoserviceJanDekker. Hier kunt u alles lezen over hun dienstverlening.


Comments are closed.