Bedrijven en Bedrijfsleven

Ik ben een glazenwasser voor bedrijven!

donderdag, 2-8-2018  

Bedrijven moeten er goed uitzien want klanten beoordelen een onderneming vaak ook op het pand waarin het bedrijf gevestigd is. Wanneer uw pand daarom erg shabby is, dan is het verstandig om een keer naar de mogelijkheden te komen kijken om hier iets aan te doen. Ik weet heel goed hoe ik uw bedrijfspand een goede opknapbeurt kan geven en daarom wil ik u ook graag even wat meer vertellen over de mogelijkheden die ik u allemaal kan bieden. U zult merken dat ik er eenvoudig voor kan zorgen dat ik uw pand veel aantrekkelijker kan laten lijken. Ik ben namelijk een professionele glazenwasser voor bedrijven en ik wil u graag komen helpen. Ik kan veel voor u betekenen als glazenwasser voor bedrijven en dat zult u merken zodra u mij inschakelt om uw pand onder handen te nemen. Als glazenwasser voor bedrijven kan ik natuurlijk uw ramen goed schoonmaken. Vaak gebeurt het dat bedrijven hier weinig aandacht aan besteden en dat is heel jammer, want vuile ramen kunnen uw pand een naargeestige aanblik geven. Vandaar dat ik u als glazenwasser voor bedrijven graag zou willen helpen om deze ruiten goed schoon te maken. Ik hoop daarom dat u snel een keer op Glazenwasserij Patrick de Groot zou willen kijken om te zien wat wij allemaal voor u zouden kunnen betekenen. Ik zorg er als glazenwasser voor bedrijven graag voor dat uw ruiten weer helemaal schoon worden en dat u weer met veel plezier door deze ruiten kunt kijken. Ik kan u al op heel korte termijn van dienst zijn. Mocht u dus graag een keer van mij als glazenwasser voor bedrijven gebruik willen maken, dan nodig ik u van harte uit om een keer te komen kijken wat ik voor u kan doen. U kunt mijn telefoonnummer vinden op mijn website. Het adres van deze site is GlazenwasserijPatrickdeGroot.nl. Ik hoop u hier snel een keer te mogen ontvangen.

Als glazenwasser voor bedrijven kan ik ook uw dakgoten schoonmaken

Als de herfst weer voorbij is, is het goed om een keer te kijken of u ook gebruik wilt komen maken van mijn diensten als glazenwasser voor bedrijven. Ik kan u namelijk ook helpen met het schoonmaken van uw dakgoten. Na de winter en de herfst zitten deze namelijk vaak vol met bladeren die van de bomen zijn gewaaid die vlakbij uw woning of kantoor staan. Vandaar dat ik u zou willen aanraden om een keer te komen kijken wat ik als glazenwasser voor bedrijven voor u zou kunnen betekenen. Ik doe er alles aan om u goed te helpen en u zult merken dat u nooit lang op mij hoeft te wachten wanneer u mij als glazenwasser bedrijven inschakelt. Ik vind het namelijk belangrijk dat u niet te lang hoeft te wachten op de diensten die ik u aanbied en vandaar dat ik snel naar u toe zal komen. Mocht u mij voor andere diensten willen inschakelen, dan kan dat ook altijd. Ik kan namelijk ook uw stoep schoonmaken, uw gevel reinigen en veel andere soorten onderhoudswerk voor u doen. Kijk daarom vandaag nog even op mijn site GlazenwasserijPatrickdeGroot.nl om te zien wat ik allemaal voor u kan betekenen.

Zoveel schoonheid ontving u nog nooit voor zo’n lage prijs

Ik vindt het zeer belangrijk om mijn tarieven voor ondernemers aantrekkelijk te houden en vandaar dat ik u graag een scherp aanbod wil presenteren. Neemt u even contact met mij op wanneer u:

  • door mij uw ramen wilt laten wassen
  • ik uw dakgoten schoon moet maken
  • ik de straat voor uw pand schoon moet maken

Ik hoop snel iets van u te horen.


Comments are closed.