Bedrijven en Bedrijfsleven

Huishoudelijke hulp van Iemand

donderdag, 2-8-2018  

Een opgeruimd en schoon huis betekent voor mij ook een opgeruimde geest. Ik ben Anne en ik woon samen met mijn echtgenoot en twee kinderen in een ruim herenhuis. Naast de zorg voor mijn kinderen werk ik drie dagen in de week als maatschappelijk werker bij een zorginstelling; een baan die ook parttime veel van me vraagt. Een leven zonder huishoudelijke hulp is dan ook voor mij ondenkbaar. Mijn man werkt full time dus die heeft ook weinig ruimte over voor huishoudelijke taken. Mijn ervaring met vaste huishoudelijke hulp was niet geweldig. Ik vond het altijd moeilijk om een flexibele kracht te zoeken dus in de praktijk kwam het er op neer dat ik steeds opnieuw via vrienden of kennis op zoek ging naar een goede huishoudelijke hulp. Of je dan een goede huishoudelijke hulp in huis haalt, is natuurlijk altijd maar weer afwachten. Ik werd er behoorlijk onrustig van. Na een tijdje werd ik er behoorlijk moe van om steeds weer opnieuw iemand te moeten zoeken. Je wilt gewoon geen gedoe hebben en kunnen rekenen op een huishoudelijke hulp die je huis goed schoonmaakt, die te vertrouwen is en als het kan ook flexibel inzetbaar. Via een goede vriendin van werd ik gewezen op de website iemand.nl. Zij wist mij te vertellen dat ik voor het luttele bedrag van €14,50 per uur een huishoudelijke hulp in kon huren op de datum en tijdstip dat ik dat wilde, voor vaste dagen of flexibel. Ik ben toen direct gaan kijken naar de mogelijkheden op de website en stuitte op een super overzichtelijke site waar ik meteen een kracht in kon schakelen die ook nog eens door Iemand goed gescreend is. De voordelen waren me eigenlijk al meteen duidelijk toen ik op de website van Iemand keek: 

  • Zeer betaalbare schoonmakers die goed gescreend zijn;
  • Een zeer ruim en flexibel aanbod aan krachten die je zelf kunt kiezen;
  • Makkelijk alles helemaal online regelen. 

Huishoudelijke hulp met passie voor het vak

Schoonmaken is een vak apart en daar ben ik me ter degen bewust van. Ik weet dat schoonmaken iets is waar je goed in moet zijn. Ik vind het dan ook heel erg belangrijk dat ik een huishoudelijke hulp in huis haal die weet wat hij doet en die met de juiste kennis aan de slag gaat. Je moet goed weten met welke producten je moet werken om een huis of pand schoon te maken. Op het moment dat je niet weet wat je doet, kan dat ten kosten gaan van de schoonmaak van je huis en dat wil je graag voorkomen. Door het kiezen van een huishoudelijke hulp van Iemand weet je zeker dat je kennis en expertise in huis haalt. Ik vind het bovendien ongelofelijk prettig dat ik online alles kan regelen zonder verder gedoe. Ook vind ik het prettig dat je bij Iemand altijd achteraf betaalt voor de verleende diensten. Mocht je toch niet tevreden zijn met de schoonmaker of eens een andere schoonmaker willen inzetten, dan kan dat ook gerust. 

Iemand heeft schoonmakers door heel het land

Wat ze bij Iemand als geen ander begrijpen is dat je als particulier heel erg graag de zorg van een goede huishoudelijke hulp uit handen wilt geven. Ik vind het heel erg prettig dat ze dit zo goed regelen. In meer dan veertig steden kun je de diensten van Iemand inschakelen. Ik ben zeer te spreken over de diensten van dit bedrijf en kan iedereen die op zoek is naar flexibele schoonmaakkrachten aanraden het via Iemand te regelen. Ga meteen naar de website.


Comments are closed.