Bedrijven en Bedrijfsleven

Hosted VoIP voor zakelijke telefonie

woensdag, 21-11-2018  

Ben je op zoek naar een goede oplossing voor je zakelijke telefonie, een oplossing die niet te duur is maar die wel mee kan groeien met jouw onderneming. Er zijn veel mogelijkheden op dit gebied maar vaak zitten er aan de contracten wel allerlei haken en ogen. Hosted VoIP bij Voicedata regel je al voor acht euro in de maand en daarvoor krijg je heel erg veel terug. Wanneer we het hebben over Hosted VoIP bij Voicedata, dan hebben we het over een unieke oplossing die we helemaal zelf hebben ontwikkeld met het ook op de ondernemer. Een van de grote voordelen van kiezen voor hosted VoIp bij ons is dat je geen investeringen hoeft te doen. Je kunt onze hosting gewoon aanschaffen voor een vast bedrag per maand en dan hoef je je verder geen zorgen te maken. De kosten die je met deze deal per gebruiker betaalt zijn zeer laag. Uiteraard kun je als ondernemer met hosted VoIP rekenen op de functies die je met een ander pakket ook zult krijgen. Wij noemen dat ook wel de standaard functies zoals:

  • De mogelijkheid om gesprekken door te verbinden
  • De mogelijkheid om belgroepen aan te maken
  • De mogelijkheid om een telefoonboek aan te maken 

Hosted VoIP functionaliteiten

Natuurlijk is het zo dat hosted VoIP over alle functionaliteiten beschikt die jij wenst als ondernemer en die voor jou als ondernemer ook daadwerkelijk waardevol zijn. Ik noemde er zoeven al een aantal. Dan moet je denken aan de mogelijkheid om belgroepen aan te maken, door te schakelen en gesprekken te verbinden en natuurlijk vallen ook de standaard functies eronder zoals het inspreken van een bericht. Deze zaken zijn altijd beschikbaar wanneer je kiest voor hosted VoIP. Daarnaast komen er bij deze aanbieding nog een aantal andere gratis functies bij zoals keuzemenu’s, snelkiesnummers, statistieken en beheersystemen. Wat zijn precies de voordelen van Hosted VoIP vraag je je misschien. Dat is iets wat ik graag met je bespreek, want al deze standaard functies zijn natuurlijk belangrijk, maar er komen nog meer voordelen kijken bij de hosted VoIP van Voicedata.nl. Waar je bijvoorbeeld op kunt rekenen is een optimale bereikbaarheid. Er is namelijk niets zo vervelend als slechte bereikbaarheid waardoor gesprekken niet goed kunnen worden gevoerd. Het succes van jouw bedrijf bestaat immers bij de gratie van communicatie en veel van deze communicatie verloopt heden ten dagen via de telefoon of via andere media maar steeds minder via direct contact. Dat is een geweldige ontwikkeling maar het maakt je wel des te meer afhankelijk van een goede telefooncentrale. Wat een ander voordeel is van hosted VoIP is dat je geen investeringen hoeft te doen waarvoor je als ondernemer diep in de buidel moet tasten. Verder ben je met deze hosting niet gebonden aan een plek. De centrale kan namelijk online beheerd worden. Een voordeel waar veel ondernemers heel erg over te spreken zijn die kiezen voor hosted VoIP is dat je betaalt voor wat je gebruikt, niets meer en niets minder. 

Extra’s

Naast het standaard hosting pakket voor je telefooncentrale, kun je als bedrijf ook kiezen voor vele extra’s. Het is daarbij altijd belangrijk dat je ervoor zorgt dat je kiest voor een pakket dat past bij jouw gebruik. Het opnemen van gesprekken is een functie die voor sommige bedrijven relevant is, maar het nadeel van een dergelijke functie is wel dat je daarvoor extra kosten betaalt. Dit is een voorbeeld van functies die je kunt overwegen. Mocht je als ondernemer op zoek zijn naar een goede telefooncentrale toegespitst op jouw gebruik en vraag, neem dan eens contact op.


Comments are closed.