Bedrijven en Bedrijfsleven

Hoe kunt u een digitale werkplek laten maken?

vrijdag, 25-10-2019  

Wij hebben een designerbureau en wij werken heel veel met freelance vormgevers. Wij hebben gemerkt dat het namelijk niet nodig is om een kantoor te huren en daar met zijn allen aan de slag te gaan. Een freelancer heeft vaak al een studio of hij of zij heeft thuis voldoende ruimte om aan het werk te kunnen gaan en dus konden wij ons de kosten van een duur kantoor besparen. Daardoor konden wij de freelancers ook hogere salarissen uitkeren en dat betekende dat wij een heel sterk bedrijf konden opstarten. Wij hebben gekeken hoe wij de mensen met wie wij werkten een goede digitale werkplek konden aanbieden. Het is namelijk zo dat wanneer iedereen altijd maar losse bestanden opstuurt, het heel lastig wordt om het overzicht te behouden. Wij hebben daarom besloten om een digitale werkplek te maken waardoor mensen hun werk daar kunnen maken of kunnen achterlaten zodat anderen er vervolgens weer verder aan kunnen werken. Wij hadden zelf niet veel ervaring opgedaan met een digitale werkplek, dus het leek ons verstandig om een keer een bedrijf in te schakelen om te zien of zij ons konden helpen om een goede digitale werkplek te maken. Wij hadden niet heel geavanceerde dingen nodig, een tamelijk redelijke digitale werkplek was voor ons al voldoende. Wij hebben daarom gekeken welk bedrijf ons goed zou kunnen helpen en wij hebben toen gezien dat wij het beste een keer naar de site van desktoptowork.com konden gaan kijken. Deze site kreeg namelijk heel goede beoordelingen van mensen die met hen hadden samengewerkt en dat maakte ons erg nieuwsgierig naar de diensten van dit bedrijf. Ik heb de informatie op de site even goed doorgenomen en ik heb toen gezien dat je hier heel veel interessante mogelijkheden krijgt aangeboden. Dat was alles waar ik naar op zoek was, dus ik was blij dat ik deze site gevonden heb. Ik heb gezien dat deze mensen je aan een goede digitale werkplek konden helpen en dus wilde ik graag met deze mensen overleggen over wat voor ons het beste was om te doen. 

Wij werken nu met een goede digitale werkplek

Toen wij met de mensen van desktoptowork.com gingen overleggen over onze mogelijkheden, hebben wij gemerkt dat je heel veel mogelijkheden krijgt aangeboden via deze firma. Zij kunnen alles voor je maken wat je maar nodig hebt en dus hebben wij onze wensen voor de digitale werkplek op tafel gelegd en toen zijn de mensen van dit bedrijf voor ons aan de slag gegaan. Dat heeft ertoe geleid dat wij nu met een heel goede digitale werkplek kunnen werken. 

Wij zijn dik tevreden 

Wij zijn blij dat wij dit bedrijf in de arm hebben genomen want wij zijn heel goed geholpen door deze mensen. Kortom:

  • wij hebben hier heel goede zaken kunnen doen 
  • wij werken nu met een heel goede digitale werkplek 
  • wij merken dat wij veel beter online kunnen samenwerken 

Meer weten over dit bedrijf? Kijk dan ook nog even op de site desktoptowork.com. U zult zien dat dit bedrijf heel veel voor u kan betekenen. 


Comments are closed.