Bedrijven en Bedrijfsleven

Hoe kan ik mijn bank reinigen?

zaterdag, 26-10-2019  

Heb je onlangs een portie eten over je bank heen laten vallen? Is er een ander ongelukje mee gebeurd waardoor hij flink vies is geworden? Of is je bankstel simpelweg door de jaren heen wat smoezelig of vuil geworden? Laat dan je bank reinigen door Cinco Tapijt- en Meubelreiniging. Dit is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het professioneel reinigen van meubels, en dus ook van bankstellen. Hun expertise ligt in het schoonmaken van stoffen bekleding, of dat nu een bankstel, loungestoel of wandbekleding betreft. Al deze stoffen kunnen ze schoonmaken met hun meer dan professionele apparatuur. Dus als jij ook een oud bankstel hebt staan waarvan je zeker weet dat hij er weer een stuk frisser uit zou zien na een goede reinigingsbeurt, bel dan zeker Cinco Tapijt- en Meubelreiniging, want zij weten er wel raad mee. Misschien denk je bij jezelf: Ik wil liever geen geld kwijt zijn om mijn bank te reinigen. Bedenk je dan eens hoeveel het zou kosten om een volledig nieuwe bank te kopen. Dit is natuurlijk vele malen duurder, en bovendien zijn de meeste mensen erg gehecht aan hun huidige bankstel en is een nieuwe kopen dus simpelweg geen optie. Op de website van Cinco vind je een aantal voorbeelden (met beeldmateriaal!) van meubels die ze schoongemaakt hebben, en het resultaat is altijd verbluffend! Weet jij bijvoorbeeld nog wat de originele kleurtint van jouw bankstel of loungestoel is? Na een professionele reiniging door CInco straalt hij weer en ziet hij er weer precies zo uit als wanneer je hem kocht.

Een bank reinigen: Hoe gaat dat?

Als je bij Cinco Tapijt- en Meubelreiniging jouw wandbekleding, stoel of bank laat reinigen gaat dat vrijwel altijd op dezelfde manier. Ze houden een aantal stappen aan die samen het gehele reinigingsproces omvatten, namelijk:

  • De voorinspectie en het bepalen van het reinigingsmiddel
  • Voorbehandeling en inborstelen van reinigingsmiddel
  • Dieptereiniging door middel van de sproei- extractiemethode
  • Eventuele extra vlekkenbehandeling
  • Na-inspectie en oplossen van aandachtspunten
  • Het aanbrengen van een vuilafstotende beschermlaag

Zoals je ziet is een bank reinigen een klus die veel stappen en een professionele aanpak vereist. Om maar niet te spreken over de apparatuur die nodig is om het vuil daadwerkelijk uit het bankstel te zuigen in plaats van enkel de oppervlakte schoon te maken. Deze klus is dan ook vrijwel onmogelijk zelf uit te voeren. Je eigen bank reinigen kan gerust met een doekje, maar voor een professioneel resultaat zou ik toch zeker Cinco inschakelen, dan is je bankstel namelijk weer als nieuw.

Vuilafstotende beschermlaag voor je bank

Als Cinco klaar is met het reinigen van jouw meubel, of dat nu een bankstel, lounge stoel of ander stoffen meubel is, brengen ze een vuilafstotende beschermlaag aan. Deze is bedoeld om de vezels te beschermen en (tot op zekere hoogte) vrij te houden van vuil. Je bank reinigen is namelijk één, maar hem daarna schoon houden is twee. Deze beschermlaag zit altijd inbegrepen in de prijs van het reinigen van je meubel, en zorgt ervoor dat vuil minder snel in de vezel trekt, wat jou de tijd geeft om iets snel op te deppen wanneer je iets geknoeid hebt. Het is geen garantie voor het eeuwig schoon blijven van je bankstel, maar je bank reinigen hoeft wel veel minder snel nog een keer te gebeuren, en dat is wel zo prettig. 

https://www.cincocleaning.com/bank-laten-reinigen/


Comments are closed.