Bedrijven en Bedrijfsleven

Hier kunt u een magazijnstelling kopen die gebruikt is

dinsdag, 23-4-2019  

Hier kunt u een magazijnstelling kopen die gebruikt isOns bedrijf heeft altijd heel veel opslagruimte nodig. Wij zijn namelijk een bedrijf waar mensen allerlei technische onderdelen kunnen kopen en dat leidt er toe dat wij dus altijd veel voorraad hebben moeten liggen. De zaken gaan al jaren heel erg goed en steeds meer mensen weten de weg naar ons bedrijf te vinden. Dat is natuurlijk heel erg prettig omdat wij er niets op tegen hebben om onze omzet te vergroten. Dat bracht echter wel met zich mee dat wij ook onze voorraden moesten gaan vergroten. Dat hield op zijn beurt weer in dat wij nieuwe stellingen moesten gaan kopen omdat wij dus meer goederen moesten opslaan. Omdat wij niet een heel ruim budget hadden, zijn wij gaan kijken of wij ook een magazijnstelling gebruikt konden kopen. Wanneer je namelijk een magazijnstelling koopt die gebruikt is, kun je vaak veel geld besparen. Nieuwe materialen zijn doorgaans altijd duurder dan bijvoorbeeld een magazijnstelling die gebruikt is en vandaar dat het voor ons de moeite loonde om te kijken waar wij een magazijnstelling konden vinden die gebruikt was. Wij zijn toen op het web gaan kijken en al heel snel kwamen wij terecht bij het bedrijf LP Petersen. Deze mensen hebben alles wat je zoekt wanneer je een magazijnstelling wilt kopen die gebruikt is. Wij hebben daarom het aanbod van dit bedrijf met veel interesse bekeken en het werd ons al snel duidelijk dat wij graag zaken wilde doen met deze mensen. Hier kun je namelijk kwaliteit kopen zonder dat je daar meteen de hoofdprijs voor hoeft te betalen. Wij hebben daarom gekeken wat wij allemaal nodig hadden en dit hebben wij uiteindelijk besteld bij dit bedrijf. Daar hebben wij nog geen seconde spijt van gehad want wij hebben namelijk een heel goede magazijnstelling die gebruikt is kunnen aanschaffen voor een heel lage prijs. 

Deze magazijnstelling is gebruikt, maar ziet er als nieuw uit

Toen wij eenmaal onze magazijnstelling die gebruikt was, ontvingen, konden wij bijna niet geloven dat het hier ging over een tweedehands exemplaar. Het was namelijk zo dat deze magazijnstelling weliswaar gebruikt was, maar dat kon je maar heel moeilijk zien. Hij leek namelijk nog nieuw en ook qua stevigheid was het een topproduct. Wij waren dus blij dat wij met dit bedrijf in zee zijn gegaan omdat wij hier voor een heel goede prijs geholpen konden worden aan een magazijnstelling die gebruikt was. Ook werd de stelling heel snel geleverd nadat wij deze besteld hadden, dus wij zijn laaiend enthousiast over dit bedrijf. 

Wij konden veel geld besparen 

Het was voor ons erg prettig om zaken te doen met dit bedrijf. Wij zijn hier voor een heel goede prijs geholpen en wij hebben daar veel kwaliteit voor terug gekregen. Kortom:

  • Wij hebben hier een goede stelling weten te kopen 
  • Wij hebben hier veel geld weten te besparen 
  • Wij kregen onze stelling al heel snel geleverd 

Meer weten? Kijk dan ook nog even op de site van LPPetersen.nl. Hier kunt u namelijk op uw gemak bekijken wat men u allemaal te bieden heeft. U zult zien dat u hier heel veel keus krijgt aangeboden. 


Comments are closed.