Bedrijven en Bedrijfsleven

Heftruck huren in de omgeving van Nijmegen? Bekijk het aanbod van Hendrikse verhuur!

zondag, 28-4-2019  

Dient u regelmatig grote voorraden, grondstoffen, producten of zware pellets te verplaatsen? Of heeft u een eigen magazijn, waar u graag eenvoudig de voorraad wilt kunnen bijhouden? Met de hand verplaatsen neemt ontzettend veel tijd in beslag en vergroot de risico’s op ongelukken op de werkvloer. Een heftruck is in bijna alle gevallen de ideale uitkomst! U kunt hierdoor spullen makkelijk verplaatsen en in de hoogte gaan werken binnen uw opslaghal. De aanschaf van een heftruck is een grote investering. Wilt u liever een heftruck met onderhoud huren? Kies dan voor Hendrikse verhuur in Nijmegen. Wij vinden de ideale heftruck voor uw bedrijf!

Heftruck huren in Nijmegen en omgeving

Hendrikse verhuur heeft een gevarieerd aanbod aan heftrucks klaarstaan om gehuurd te worden in en rondom Nijmegen. U kunt kiezen uit een schone elektrische of LPG heftruck of voor het zware werk een diesel heftruck. Laat ons weten waarvoor u graag een heftruck wilt huren en waar u deze over het algemeen zult gebruiken. Wij zullen dan passend bij uw budget en wensen een heftruck aanbevelen om te huren voor uw bedrijf.
Om veilig een heftruck te kunnen huren, is het belangrijk voor ons om te weten waar u deze wilt inzetten. Hieronder zullen wij voor binnen en buiten uitleggen, welke heftruck passend is.

Binnengebruik – zuinig, schoon en stil
Wilt u de heftruck voor binnen huren, dan dient deze heel schoon te zijn volgens de actuele milieueisen. Een elektrische heftruck heeft geen schadelijke uitstoot, waardoor deze ideaal voor binnen te huren is. Een LPG heftruck heeft iets meer uitstoot, maar dit is zo gering dat het tevens veilig binnen gebruikt kan worden. Beide soorten zijn zuinig en stil in gebruik. Ideaal voor uw magazijn en het verplaatsen van goederen. Tussendoor naar buiten met de heftruck is daarbij geen enkel probleem.

Buitengebruik – Krachtig voor het zware werk

Voor enkel buitengebruik kunt u een van onze sterke diesel heftrucks huren! Ze zijn zeer krachtig en daarmee uitermate geschikt voor echte zware werkzaamheden op uw buitenterrein.

Hendrikse heftruck verhuur voor topkwaliteit met snelle levering en uitstekende service

Wij bieden u uitsluitend goed onderhouden heftrucks aan om te huren. Zo kunt u profiteren van alle gemakken die een heftruck uw bedrijf biedt en bent u verzekerd van een hoge veiligheid. Al onze heftrucks verkeren in topkwaliteit als wij deze bij u afleveren. Daarbij verhuren wij bekende heftruck merken als Still, ICC en Hyster. Jaarlijks inspecteren wij onze heftrucks gronding en na verhuur checken wij een heftruck tot in de kleine onderdelen. Zo weet u zeker dat als u een heftruck bij ons huurt, u het beste krijgt.
Naast onze kwaliteit, hoeft u zich geen zorgen te maken over de transport van de heftruck. Wij leveren de heftruck namelijk bij u op locatie af. U hoeft ook zeker niet lang te wachten, want wij leveren een heftruck doorgaans de volgende dag al bij u af!
Als u geen ervaring hebt met een heftruck of er gaat eens iets mis, dan bent u bij ons ten slotte verzekerd van goede en vriendelijke service. Door de weeks kunt u al vanaf 06:00 uur ’s morgens terecht voor al uw vragen. Tot 18:00 uur zijn wij ’s avonds geopend. Op zaterdag kunt contact opnemen tussen 07:30 uur en 12:30 uur. Onze deskundige specialisten helpen u gelijk verder, zodat u weer door kunt.

Heftruck huren in Nijmegen bij Hendrikse Verhuur:

  • LPG, diesel of elektrische heftrucks
  • Topkwaliteit en uitgebreid onderhouden
  • Snelle levering
  • Deskundige en goed te bereiken service

Ga gelijk aan de slag en huur vandaag nog uw heftruck bij Hendrikse Verhuur in Nijmegen! Bekijk voor meer informatie en de prijzen onze website of neem gelijk contact met ons op: hendrikseverhuur!


Comments are closed.