Vrije tijd en Hobby

Golfliefhebbers! Koop hier uw nieuwe golfkar!

donderdag, 6-9-2018  

“Bent u onlangs begonnen met golfen en heeft u de smaak inmiddels te pakken? Dan is het tijd om uw uitrusting te professionaliseren en om een keer te komen kijken naar een goede golfkar. Veel mensen zijn het namelijk al heel snel beu dat zij hun spullen altijd maar met zich mee moeten zeulen op de golfbaan en vandaar dat u zeer veel baat kunt hebben bij een goede golfkar. Het is echter niet heel eenvoudig om een golfkar te vinden die geheel aan uw eisen voldoet. Ten eerste zijn er namelijk heel veel mensen die zeggen dat ze goede golfkarren voor u hebben, maar wat in de praktijk toch altijd tegenvalt, en ten tweede zijn mensen ook heel verschillend en dat betekent dat zij dus iets niet goed kunnen vinden waar de ander bij zweert. Dat is iets waar wij in onze winkel goed rekening mee hebben weten te houden en u zult dan ook zien dat u bij ons kunt vinden waar u echt iets aan heeft, ongeacht wat uw voorkeuren zijn. Als u een keer in de buurt bent van onze winkel, dan kunt u altijd een keer komen kijken welke golfkar wij u zouden kunnen leveren. Wij hebben er namelijk veel in onze winkel uitgestald en u zult zien dat wij u altijd goed advies kunnen geven over welke golfkar in uw situatie het meest geschikt is. Wij weten waar we het over hebben aangezien onze winkel is opgericht door een oud professioneel golfer. Dat betekent dus dat u bij ons in de winkel kwaliteit vindt. Kom daar maar eens om bij onze concurrenten. Wij weten precies welke eisen de moderne golfer stelt en wij hebben ons assortiment daar op weten aan te passen. Dat betekent dat wij u kunnen helpen aan een professionele kar zonder dat wij daar prijzen voor rekening die alleen voor de rijken der aarde betaalbaar zijn.

Met onze golfkar aan uw hand, bespaart u energie

Als u een dagje naar de green komt om hier lekker te golfen, wilt u uw energie natuurlijk niet verspillen aan het gesleep met uw golfspullen. Vandaar dat wij u aanraden om een golfkar bij ons te komen kopen. Deze zijn uitermate handig om alles wat u maar mee wilt nemen, mee te nemen naar de green. Op onze golfkar kunt u ook allerlei accessoires kwijt. Denk hierbij aan een bordje voor de score, uw paraplu en er is ook een vakje waar u uw water of ander drinken in kwijt kunt. Wij hebben aan alles gedacht wanneer het gaat over het comfort van onze golfkar. Zo hoeft u deze ook niet zelf te balanceren. Onze golfkar is namelijk voorzien van drie wielen waardoor u geen onnodige energie hoeft te verspillen. Al met al kunnen wij u dus garanderen dat wanneer u bij ons een golfkar koopt, u daar heel veel plezier van zult hebben. Wilt u hem een keer in het echt bekijken, dan kunt u altijd een keer naar onze winkel in Rijsbergen komen.

Wij hebben alles voor de golfliefhebber

Mocht u reeds een golfkarretje hebben, maar op zoek zijn naar andere attributen om uw uitrusting mee te complementeren, dan heten wij u van harte welkom in onze winkel. Wij helpen u namelijk aan:

  • golfballen
  • golftassen
  • golfkleding
  • en heel veel meer voor golfliefhebbers

Wij hopen u een keer te mogen ontvangen in onze winkel. Kijk voor meer informatie even op GolfstoreDerksen.nl. Hier kunt u namelijk in een oogopslag zien wat wij u allemaal te bieden hebben.”


Comments are closed.