Woning en Tuin

Goedkope tuinkamers van Ter Huurne

dinsdag, 25-11-2014  

Tuinkamers zijn een nieuwe innovatieve manier om uw huis en tuin optimaal en het gehele jaar door te benutten. De tuinkamers zijn een trendy manier om een serre aan te bouwen die eventueel ook open kan zodat uw huis onderdeel wordt van de tuin. Het is een mooie manier van verbinding tussen 2 mooie elementen waar u zich graag in bevindt. De tuinkamers die Ter Huurne maakt zijn van mooie kwaliteit, hebben mooie designs en handige constructies waardoor het niet alleen een mooie aanbouw van het huis is, maar ook nog eens gemaks- en gebruiksvriendelijk. Tuinkamers zijn in Nederland ideaal omdat wij niet het hele jaar van onze tuin kunnen genieten. Tuinkamers maken het huis voor u ruimtelijk, zorgt voor meer licht en geeft een extra ruimte en dimensie die zich verbindt met de tuin waar u lekker kunt zitten of op uw lounge set kunt liggen en relaxen. Zo haalt u het fijne buitenleven een beetje naar binnen. Tuinkamers maken is een van de bijzondere specialiteiten van Ten Huurne glastechniek en overkappingen. Tuinkamers bieden vele voordelen en worden speciaal naar uw wens gemaakt. Ieder huis is anders, iedereen heeft eigen smaken en eigen voorkeuren. Zo zijn tuinkamers ook gemaakt op ieders design, inrichting, voorkeur voor materialen en worden deze speciaal op maat voor u gemaakt. In onze showroom nodigen wij u uit om inspiratie op te doen, goed geïnformeerd te worden maar vooral ook geadviseerd te worden door een van onze specialisten. Wij denken graag met u mee en maken het voor u mogelijk om een tuinkamer geheel naar uw wensen aan uw huis of in uw tuin te plaatsen.

Voordelen van tuinkamers

Tuinkamers bieden vele voordelen die een serre, terrasoverkapping of veranda u niet kan bieden. Zo bieden tuinkamers een afgesloten ruimte die volledig open kan met mooi weer, maar de heerlijke warmte binnen kan houden als het koud is en regent. In tegenstelling tot een terrasoverkapping, kunnen tuinkamers ook door de slimme constructie, de wind en regen tegenhouden. Tuinkamers bieden u dus een mooie bescherming van glas en hebben hierdoor een zeer ruimtelijke moderne uitstraling. Daarnaast bieden tuinkamers door de constructie van de kozijnen en de hoogte van het glas, een zeer lichte ruimte. Dit maakt het een fijne ruimte om te zitten of te ontspannen, en geven u tegelijkertijd een mooi uitzicht op uw tuin. De verbinding tussen uw huis en tuin wordt optimaal benut en geeft meerwaarde aan beide aspecten. Tevens verhoogd u de waarde van uw huis. Dat zijn slechts enkele voordelen die tuinkamers u kunnen bieden. Een tuinkamer biedt u tevens duurzaamheid en betrouwbaarheid van kwaliteit. Door onze manier van werken met duurzame materialen is uw tuinkamer efficiënt, van hoge kwaliteit, makkelijk in gebruik door vouw of schuifwanden en is gemaakt om langdurig mee te gaan. Wij bieden u natuurlijk ook een goede garantie op alle elementen die de tuinkamer maken, zoals het glas, het kozijn, sloten en de overige materialen. Wist u dat het maken van een serre zelfs 2x zo duur kan zijn dan het maken van uw eigen tuinkamer? Neem gerust een kijkje verder op onze website en laat u informeren zich vrijblijvend informeren over de mogelijkheden en de prijzen.

Ter Huurne uw partner in glastechniek en overkappingen

Ter Huurne bestaat al ruim 35 jaar en heeft zich in die tijd gespecialiseerd in mooie, innovatieve elementen aan en rondom het huis of kantoor. Zo maken wij al onze producten op maat en uw wensen en geven uw huis of kantoor die indrukwekkende duurzame aanbouw, overkapping of glaselementen die uw huis of kantoor in waarde doet stijgen. Wij vinden het belangrijk dat er goed geluisterd wordt naar wat uw wensen zijn, maar ook dat u zich goed laat informeren over de vele verschillende mogelijkheden als het gaat om glas, overkappingen, balkonbeglazing, serres, tuinkamers, lichtstraten, carports en windschermen. Dit zijn onderdelen waar wij ons in gespecialiseerd hebben de afgelopen 35 jaar en kunnen u dan ook met onze vaktechnische kennis en expertise u adviseren, infomeren en inspireren naar wat er voor u, uw huis, uw tuin of op uw kantoor mogelijk is. Wij hebben een showroom in Haaksbergen waar wij u met open armen en creatieve geest zullen ontvangen om met u mee te denken over de mogelijkheden en natuurlijk, wat past binnen uw budget. Wij nodigen u dan ook graag uit om eens langs te komen en onze creaties te bewonderen, zo ziet u de mogelijkheden van dichtbij, maar ervaart u ook de verschillen in materialen en de vakkundigheid van onze specialisten. Naast tuinkamers bieden wij ook mogelijkheden voor het ontwerpen en bouwen van:

  • serres
  • terrasoverkappingen
  • balkonbeglazing
  • lichtstraten
  • carports
  • windschermen

Dit alles doen wij met het doel dat wij u de beste prijs-kwaliteitsverhouding kunnen bieden, de meest duurzame en beste materialen gebruiken maar ook dat wij altijd met innovatie en optimalisatie van onze producten bezig zijn. Dit vinden wij belangrijk om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maar u ook voor u de beste, duurzame en innoverende producten te ontwikkelen. Naast ontwikkeling van de producten voeren wij ook de fabricage, levering en montage zelf uit. Juist hierdoor kunnen wij een goede prijs bieden. En het allerbelangrijkste is, dat wij graag voor u klaar staan. Wij bieden u dus de beste prijs kwaliteitsverhouding, goede service en garantie als het gaat om overkappingen en glastechniek. Wij verwelkomen u graag in onze showroom, tot snel.


Comments are closed.