Marketing en Promotiemateriaal

Goedkoop en effectief reclame maken via fietslampjes bedrukken

dinsdag, 17-4-2018  

Goedkoop en Custom-made Promotiemateriaal | JM Promotions

Mocht je reclame willen maken en wil je daar niet teveel geld aan besteden, dan is het een goed idee om fietslampjes te bedrukken. Dit is uiteraard een seizoensgebonden methode van reclame maken. Je doet er niet verstandig aan om in het hart van de zomer fietslampjes te gaan verspreiden. De meeste mensen reizen overdag en in de avond met de fiets als het nog licht is en dus zijn fietslampjes niet nodig. Ook voor de mensen die wel in het donker reizen is het vaak een incidentele aangelegenheid. Daarnaast zijn de politieagenten veel minder alert op fietsverlichting in de zomer. Er zijn genoeg mensen die alleen maar fietsverlichting regelen omdat ze geen boete willen. Het is dan ook een goed idee om fietslampjes te bedrukken in de herfst. De klok gaat een uur achteruit, het is in de avond weer vroeg donker én de politie gaat weer strenger controleren. Mensen hebben dus dringend verlichting nodig. De mensen komen ook net uit een zomer waarin verlichting niet of nauwelijks noodzakelijk was en opeens is daar weer die donkere herfst. Voor je het weet fiets je nietsvermoedend naar een kruising waar de politie je opwacht om je een fijne boete uit te schrijven. Het is dan ook om deze reden dat je in de herfst veel mensen ziet die gratis fietslampjes uitdelen aan mensen die zonder verlichting door de stad fietsen. Dit is niet alleen maar om de mensen te voorzien van de nodige verlichting, zodat ze veilig hun weg kunnen vervolgen. Deze fietslampjes zijn vaak ook bedrukt met een logo of een bedrijfsnaam. Dat betekent dat er ook reclame wordt gemaakt. Daar kun jij dus ook van profiteren door jouw eigen fietslampjes te bedrukken. Deze kun je in de herfst dan uitdelen aan mensen die in stad rondfietsen zonder verlichting. Mensen die zien dat er lampjes worden uitgedeeld, die zijn vaak erg blij om er gebruik van te maken. Eerst denken ze wellicht dat het politie is en zodra ze zien dat het niet zo is, dan zijn ze extra gemotiveerd om de lampjes te accepteren en te gebruiken. Op deze manier kun je dus makkelijk zorgen voor extra reclame. De gebruikers van de fietslampjes zien de bedrijfsnaam en aangezien ze zich weer helemaal veilig voelen op de fiets, ontstaan er ook allerlei positieve gevoelens ten opzichte van jouw bedrijf. Al met al is fietslampjes bedrukken dus een uitstekend idee. Wil je meer weten over fietslampjes bedrukken en waar je dit kunt regelen? Kom dan langs op de website van jmpromotions.nl.

Fietslampjes bedrukken doe je online via jmpromotions.nl

Mocht je inderdaad je bedrijf willen promoten en bestaat je doelgroep uit mensen die veel met de fiets reizen, dan is het zeker geen slecht idee om fietslampjes te bedrukken. Je kunt dit regelen via jmpromotions.nl. Hier kun je namelijk van alles bedrukken. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Zadelhoesjes
  • Sleutelhangers
  • Muismatten
  • iPhone hoesjes

zadelhoesjes kun je bijvoorbeeld ook in de zomer onder de mensen (fietsen) verspreiden. Fietslampjes bedrukken kun je het beste regelen als de zon zich wat minder laat zien. iPhone hoesjes kun je ook bedrukken, maar je moet dan wel weten of je doelgroep bestaat uit veel mensen die een iPhone bezitten. Het is daarom ook altijd goed om even de tijd te nemen om over je doelgroep na te denken voordat je fietslampjes gaat bedrukken.

Regel alles wat je moet regelen via de site

Als je een object wilt gaan bedrukken, dan kun je vrijwel alles via de website regelen. Surf dus snel naar jmpromotions.nl en ga aan de slag met jouw promotiemateriaal.


Comments are closed.