Woning en Tuin

Goede radiatoren voor een fantastische prijs

maandag, 15-12-2014  

Toen een tijdje geleden ons land werd overvallen door een strenge nachtvorst vielen onze oude radiatoren daar meteen aan ten prooi. Wij zaten namelijk op dat moment in Frankrijk en we hadden er niet aan gedacht om de verwarming een beetje open te draaien waardoor de vorst vrij spel had. Wij wisten wel dat de radiatoren eens vervangen zouden moeten worden maar wanneer je door zo’n schadepost overvallen wordt dan komt dat toch altijd onverwacht. Onze buurvrouw was gelukkig zo aardig om even te kijken of wij uit Frankrijk zouden moeten terugkeren of dat wij daar onze werkzaamheden af konden maken. De schade viel enigszins mee en daarom hebben wij niet halsoverkop huiswaarts hoeven gaan. Toen wij na ruim een week onze woonkamer binnenstapten zagen we meteen dat de radiatoren behoorlijk hadden geleden en dat deze ook gescheurd waren. Het was dus overduidelijk dat wij op zoek zouden moeten gaan naar een bedrijf dat ons aan mooie nieuwe radiatoren zou kunnen helpen. In ons geval is dat nog best wel lastig omdat wij nogal hoge eisen stellen aan de radiatoren die wij in ons huis zouden willen hebben. Het is namelijk zo dat wij in een monumentaal pand wonen waar je niet zomaar de eerste de beste radiatoren in kunt plaatsen omdat dit gewoon erg lelijk is. Het was voor ons dus erg belangrijk om radiatoren te vinden die aan zouden sluiten bij sfeer van de woning. Wij hebben daarom maar eens even bij vrienden in het rond gevraagd waar zij ons naar zouden willen verwijzen. Dit leverde een aantal zeer interessante tips op en ik kan u vertellen dat wij op deze manier tot een prachtige oplossing zijn gekomen. Wij hebben namelijk inmiddels precies de radiatoren gevonden waar we naar op zoek waren en terwijl ik dit schrijf wordt mijn kamer heerlijk door deze nieuwe aankopen verwarmd.

Waar u op moet letten wanneer u radiatoren zoekt

Het is goed om een aantal dingen goed in gedachten te houden wanneer u besluit op zoek te gaan naar nieuwe radiatoren. Ten eerste het goed om precies te weten hoe groot de ruimte is die door deze radiatoren moeten worden verwarmd. Op die manier kunt u namelijk de behoeften en de mogelijkheden op elkaar afstemmen. Ten tweede is het goed om alvast te bedenken of u liever voor traditionele radiatoren gaat of dat uw voorkeur uitgaat naar design radiatoren. Op beide gebieden is tegenwoordig heel mogelijk en daarom is het goed om voordat u zich op het assortiment stort, alvast een beetje een voorselectie maakt. Dat maakt het maken van een keuze uiteindelijk veel gemakkelijker. Wij hebben destijds eens even op een aantal internetfora gekeken wat er zoal geschreven werd over bedrijven die radiatoren aanbieden. Op deze manier zijn wij uiteindelijk terechtgekomen op de website DeAllergoedkoopste.nl. Het was ons meteen duidelijk dat men hier heel veel verstand heeft van radiatoren en omdat vrienden van ons ook hier hun radiatoren hadden besteld, konden wij er wel zeker van zijn dat het hier wel snor zou zitten. We hebben dan ook met veel plezier door het grote assortiment van DeAllergoedkoopste.nl gesnuffeld. Zoals al reeds aangegeven was de eerste indruk van dit bedrijf meteen goed, iets wat ons altijd erg dierbaar is. Wij hebben dan ook niet lang hoeven aarzelen over de vraag of wij met dit bedrijf in zee wilden gaan. Hier is de klant namelijk koning en dat spreekt ons heel erg aan. Daarnaast is ook de service hier heel erg goed, zo goed zelfs dat we daar in de laatste alinea van deze tekst graag wat meer over zouden willen vertellen.

De beste service en ook nog eens lage prijzen

Als klant streef je er natuurlijk altijd naar om de hoofdprijs te bemachtigen. Bij DeAllergoedkoopste.nl is dat altijd het geval en het is dan ook daarom dat het aan te raden is om ook eens een kijkje te gaan nemen in de catalogus van dit bedrijf. Of het nou gaat om klassieke radiatoren of dat u liever gewoon de standaard radiatoren verkiest; het maakt allemaal niets uit want dit bedrijf bedient iedere klant op zijn of haar wenken. Het staat dan ook als een paal boven water dat de klant hier koning is. Dat merk je zodra je contact met deze firma opneemt. Wij wilden graag nog wat meer technische details weten over de elementen die wij op het oog hadden. Wij hebben via de site toen de contactgegevens opgezocht en zodoende konden wij een mailtje sturen naar de klantenservice van dit bedrijf. In een mum van tijd hadden wij al een antwoord terug waarin wij van zowel de hoed alsook de rand kwamen te weten wat betreft alle technische aspecten van het product dat wij op het oog hadden. Het is fijn dat je dan bijgestaan wordt door een expert want op deze manier kom je niet voor onverwachte verrassingen te staan. Kortom, we kunnen dus wel stellen dat wij bijzonder tevreden zijn over zowel de service van dit bedrijf alsook over de prachtige producten die zij in hun assortiment hebben opgenomen. Het is dan ook aan te raden om:


Comments are closed.