Webdesign en Webdevelopment

Goede linkbuilding vind je hier

vrijdag, 12-9-2014  

Wij van 1 Good Designer stellen elke dag alles in het werk om een mooi product af te kunnen leveren: linkbuilding. Wat is linkbuilding nu precies? En waarom zou je dit willen hebben? Allemaal terechte vragen die in de loop van de tekst zullen worden beantwoord. Het spreekt in ieder geval voor zich dat iedereen met een website en tegenvallende bezoekersaantallen er goed aan doen om zich eens te verdiepen in internetmarketing, en dan in het bijzonder in de linkbuilding en eventueel ook in de zoekmachine optimalisatie voor een daverend resultaat. Wat is nu precies het resultaat waar je naar moet streven? Allereerst is het natuurlijk de bedoeling om zo veel mogelijk klanten naar je website toe te trekken. Dat is uiteraard erg belangrijk omdat je ze op je site kunt overtuigen van de geweldige service, dienstverlening en producten die je aanbiedt. Maar voor het zo ver is, dus voor ze op je site terecht zijn gekomen, is het belangrijk dat de mensen je site überhaupt kennen. En dat is waar internetmarketing, zoals linkbuilding, om de hoek komt kijken. Deze vorm van marketing richt zich voornamelijk op het verkrijgen van een hoge eindpositie bij zoekmachines zoals Google, Bing en Yahoo. De voornaamste speler is al jarenlang Google. Alleen in Nederland heeft het een marktaandeel van rond de 98 procent en ook het percentage van mensen die deze site als startpagina gebruiken bij hun browser gaat over de 70 procent heen. Dat is niet mis, en zo zie je maar weer hoeveel mensen afhankelijk zijn geworden van dit handige hulpmiddel. Hoe dit precies zo gekomen is doet er niet toe, het volstaat te zeggen dat ook zij aan linkbuilding hebben gedaan en ook nu nog niet bij de pakken zijn gaan neerzitten want het kost tijd en geld om die plek aan de top vast te houden. Er komt dan ook een hoop innovatie bij kijken en de site verandert continu. Dat betekent dat de manieren waarop linkbuilding mogelijk is ook steeds veranderen. Het is dan ook niet aan te raden om dit zelf te gaan proberen uit te vissen want dat gaat je een hoop koppijn bezorgen. Het is veel verstandiger om dit aan ons over te laten. Wij beschikken over de laatste weetjes omtrent linkbuilding en andere technieken zodat jouw site in no time in die gewilde top tien komt te staan.

Linkbuilding zorgt voor een hoge positie bij de zoekmachines

Bij linkbuilding is het van belang dat er links met jouw adres te vinden zijn op andere websites. Dat kan heel geraffineerd door het bijvoorbeeld te vermelden in een blog. Soms zijn er aparte pagina’s te vinden met sites die relevant zijn voor een dergelijke site en het is van belang om daar tussen te komen staan. Zo zijn er nog veel meer van dit soort handigheidjes die ervoor zorgen dat bezoekers op andere sites direct kunnen doorklikken naar jouw site. En ook al doen ze dat niet, onbewust weten ze nu toch van jouw bedrijf af dus de kans is groot dat ze het ooit eens gaan googlen. Google verzamelt al deze zogenaamde backlinks en maakt er een ranking in aan. Dit bepaald voor maar liefst 50 procent de uiteindelijke ranking. Het is uiteraard de bedoeling om een top tien klassering te behalen zodat je op de landingspagina van Google terecht komt. En dat kan niet alleen via linkbuilding. Linkbuilding zorgt zeker voor de helft maar het is ook van belang om je eigen site vol te stoppen met zogenaamde seo teksten. Deze teksten bevatten sleutelwoorden die Google oppikt. Gebruik deze woorden binnen een bepaalde marge en wanneer mensen dit intikken in de zoekbalk, dan zorgt dit proces voor de andere 50 procent. Wij kunnen die teksten voor je schrijven, net als het maken van backlinks. Zo zie je dus hoe linkbuilding werkt en hoe linkbuilding ervoor kan zorgen dat je snel bovenaan de lijst terug te vinden bent. En dat is waar het allemaal om te doen is. Geloof je ons niet? Kijk dan eens op onze website want daar vind je niet alleen de door ons geplaatste informatie, ook zie je vele reviews van tevreden klanten.

Wil je meer weten? Kijk dan eens op 1gooddesigner.nl

Niet alleen voor linkbuilding zijn wij te vangen. Uiteraard is linkbuilding ons belangrijkste werkgebied maar ook voor andere terreinen die te maken hebben met internetmarketing kan je ons inhuren. Er zijn een hoop dingen die je naast de linkbuilding kunt overwegen om ervoor te zorgen dat je je website optimaliseert. Dit zijn een aantal voorbeelden.

  • Voor het schrijven van seo teksten, die er mede voor zorgen dat je site binnenkort bovenaan Google prijkt, zijn er prima bureaus te vinden. Wij hebben wel een aantal backlinks op de site staan.
  • Wil je een website laten bouwen? Heb je al een design? Of laat je dit liever aan ons over? Het maakt ons helemaal niet uit en we regelen dit graag voor je. Dit is onze tweede service en het is verstandig om dit direct te combineren met linkbuilding want dan sta je direct hoog in Google.
  • Een app laten bouwen is ook een goed idee. Naast linkbuilding en het schrijven van seo’s is dit een top idee als je mensen met een smartphone, en wie hebben tegenwoordig niet een smartphone, eenvoudig toegang wilt verlenen tot je website.

Zo zie je maar hoe belangrijk linkbuilding voor jou en de site kan zijn!


Comments are closed.