Ondernemers en Particulieren

Geweldig mooie trouwlocatie in Vlaardingen

zaterdag, 17-11-2018  

Vorig jaar ben ik getrouwd bij ’t Prikkewater Packhuys Partycentrum. Het was echt een super mooie dag. Dat kwam vooral door deze geweldige trouwlocatie in Vlaardingen. We hebben uiteraard diverse mogelijkheden voor een trouwlocatie in Vlaardingen bekeken. Maar mijn man en ik waren meteen opslag verliefd op ’t Prikkewater Packhuys Partycentrum. Het is niet alleen een prachtige locatie om een feest te geven. Het is voor mij ook de beste trouwlocatie in Vlaardingen om te trouwen. In de tuin van ’t Prikkewater Packhuys Partycentrum staat een sfeervol trouwprieel waar we de trouwceremonie hebben gehouden. Het is een vaste trouwlocatie van Vlaardingen en daarom konden we daar het ja-woord aan elkaar geven. De ceremonie was echt een sprookje. We hadden geluk met het weer en de zon scheen volop. Maar ik denk dat het zelfs bij een grijze dag een ontzettend mooie plek is om te trouwen. De zaal voor het feest was ook heel sfeervol. Er zijn diverse zalen beschikbaar en de zaal voor ons feest werd afgestemd op het aantal gasten. Daarom was onze feestzaal gezellig vol, wat bevorderend was voor de sfeer. Het was verder ideaal dat we de hele trouwdag op één locatie konden doorbrengen. Zowel wijzelf als onze gasten hoefden ons niet druk te maken over vervoer en daardoor verliep de dag heel ontspannen. We hadden ruim de tijd om te trouwen, te borrelen, te dineren en om ons op te frissen voor het feest. Ondanks dat de tijd voorbij vloog, heb ik geen moment een gehaast gevoel gehad. Ik heb echt met volle teugen genoten van de dag.

Trouwlocatie in Vlaardingen met professionele ondersteuning

Onze ervaring met ’t Prikkewater Packhuys Partycentrum was niet alleen optimaal door de schoonheid van de locatie. Wij hebben de professionaliteit van de medewerkers van deze trouwlocatie in Vlaardingen ook als top ervaren. Ze hebben ons uitermate goed geholpen bij:

  • Het opstellen van de dagplanning;
  • De keuze voor de drankjes en hapjes;
  • De ontvangst van onze gasten;
  • Hulp bij het verplaatsen van kado’s;
  • Het diner;
  • De aankleding van de locatie.

Een vriendin van mij was ceremoniemeester op de bruiloft. Ze heeft het uiteindelijk helemaal niet druk gehad want de medewerkers van ’t Prikkewater Packhuys Partycentrum waren zeer proactief. Dat was voor mijn ceremoniemeester natuurlijk erg fijn. Ik vond het enorm prettig dat ze zo goed hielpen bij het maken van belangrijke keuzes vooraf. Ik had bijvoorbeeld geen idee of het normaal was om iedereen voor de toast na de ceremonie uit te nodigen. Ik wist niet hoe we de tafelschikking moesten doen. Ik twijfelde bij de keuze van het menu. Moesten we voor een buffet of à la carte kiezen en moest het eten warm of koud zijn. Bij deze trouwlocatie in Vlaardingen krijg je zeer professioneel en persoonlijk advies. Ze hebben voor ons ook de trouwtaart, de dj en het geluid geregeld. Wat mij betreft krijgen ze bij ’t Prikkewater Packhuys Partycentrum en 10 voor de organisatie van mijn bruiloft.

Danslessen

Op de website prikkewater.nl zag ik dat er ook danslessen worden gegeven bij deze trouwlocatie in Vlaardingen. Marina Poot is de eigenaresse van de dansschool. Ze was voorheen professioneel danseres. Ze heeft ons geholpen bij het in elkaar zetten van onze openingsdans. Op onze trouwlocatie hebben we een paar danslessen gehad. Dat was ontzettend leuk en het heeft voor veel voorpret voor onze bruiloft gezorgd. De openingsdans is heel mooi geworden en dat komt echt alleen door de inzet van de eigenaresse van de dansschool Let’s Dance.


Comments are closed.