Mens en gezondheid

Geniet van een heerlijke stoelmassage in Den Haag

dinsdag, 31-7-2018  

Geniet van een heerlijke stoelmassage in Den HaagZit u verlegen om een stoelmassage in Den Haag? Kijk dan snel op de website van Anneke Slijfer. Want op annekeslijfer-massage.nl zult u zien dat ze zowel een stoelmassage in Den Haag aanbiedt als een keur aan andere behandelmethodes. Hebt u zich bijvoorbeeld altijd eens willen verdiepen in reiki? Of hebt u regelmatig last van uw voeten? Tijdens de voetmassage kan ze trouwens direct een voetreflexbehandeling uitvoeren om erachter te komen hoe het verder met u gesteld is. Naast al deze varianten is een stoelmassage in Den Haag ook een uitstekende optie als u bijvoorbeeld last hebt van hardnekkige rug-, schouder- en/of nekklachten. Dankzij de luxe comfortabele en ergonomische stoel kan iedereen hier op plaatsnemen. Het is vanzelfsprekend in hoogte te verstellen zodat uw lengte geen rol speelt en de masseur uw hele lichaam kan behandelen. Want een stoelmassage in Den Haag is een unieke manier om te genezen of bij te komen. Het werkt in ieder geval pijnstillend, het zal de processen der genezing versnellen en u zult nadien direct al verschil merken. Bij veelvoorkomende problemen zoals vastzittende spieren door stress in de nek en schouder, maar ook bij regelmatig hoofdpijn of een totaal andere klacht zoals pijn in de heup kan een stoelmassage in Den Haag soelaas bieden. De stoelmassage in Den Haag duurt een halfuur dus u kunt het zelfs in de grote pauze van uw werk nog inplannen.

Tijdens een stoelmassage in Den Haag behandelen we diverse klachten

U neemt doorgaans zittend plaats op de speciale stoel tijdens een stoelmassage in Den Haag. Het is niet per definitie nodig om uw kleding uit te trekken hoewel een trui of vest het beste even aan de kant gelegd kan worden. Tijdens deze stoelmassage in Den Haag richten we ons op het beter laten doorstromen van de energie die in uw lichaam huist. Knopen verdwijnen als sneeuw voor de zon en dat merkt u direct. U voelt zich direct een stuk opgewekter en hopelijk erg opgelucht. De nadruk ligt naast uw energie ook op het lymfesysteem. Door dat te stimuleren tijdens een stoelmassage in Den Haag zal het de genezingsprocessen in uw lichaam op alle mogelijke manieren optimaliseren. Als derde punt zal de doorbloeding verbeteren zodat zuurstof komt waar het moet zijn: in alle plekken van uw lichaam.

  • Dat betekent dat u nadien bruist van levensenergie,
  • Dat u beter in uw vel komt te zitten,
  • En dat afvalstoffen in uw lichaam op diverse manieren uw lichaam kunnen verlaten.

Natuurlijk zijn er altijd uitzonderingen op het gebruik van de massagestoel. Een massage is nooit bedoeld als een behandelmethode voor ernstige ziektes en die claim hoort u ons ook zeker nooit maken. Voor zwangere vrouwen en mensen met ontstekingen, zowel tijdelijk als chronisch, is het ook niet een verstandig idee om dit type massage uit te kiezen. Maar mensen met stress, een burn-out, rsi of mensen die graag weer eens lekker ontspannen in het leven willen staan is de stoelmassage in Den Haag daarentegen te prefereren!

Waar wacht u nog op? Blijf niet langer met uw klachten rondlopen

Kijk op de website direct even naar de prijzen en voorwaarden. Ook kunt u zich aanmelden voor een cursus masseren. Volg het met zijn tweeën zodat u nadien iedere dag uw partner met een massage kunt verwennen en vice versa! Ook geven we een bijzondere workshop babymassage en is het mogelijk om yoga te leren. Hebt u ten slotte nog enkele vragen en kunt u de antwoorden online niet vinden? Bel of mail dan even met Anneke Slijfer en volg haar ook op Facebook!


Comments are closed.