Nieuws

Ga eens uw begrafenisverzekering vergelijken

maandag, 6-3-2017  

U staat er misschien niet zo vaak bij stil dat u ooit zult sterven. En dat is maar goed ook want deze gedachte maakt het leven soms behoorlijk zwaar. Maar het betekent niet dat u moet leren om hier mee om te gaan. Het is geheel aan u om hier invulling aan te geven. Er zijn verder wel een aantal belangrijke praktische redenen om u in uw uitvaart te verdiepen. Zo kunt u een levensverzekering afsluiten zodat u geld achterlaat aan uw familie. En het is erg belangrijk om een begrafenisverzekering af te sluiten. Als u dat nooit hebt gedaan en u komt te overlijden dan moeten de nabestaanden duizenden euro’s betalen. Laat dit niet gebeuren en gaat u eens een begrafenisverzekering vergelijken met een andere begrafenisverzekering. Vergelijken kunt u eenvoudig doen via onze website, uitvaartvergelijker.nl. U zult zien dat u de keuze hebt uit 6 verschillende verzekeringsmaatschappijen, elk met hun voor- en nadelen. Als u een begrafenisverzekering gaat vergelijken met een andere aanbieder dan kunt u dit werk vergelijken met het uitzoeken van een zorgverzekeraar. Want uiteindelijk komt het neer op het betalen van de premie. In tegenstelling tot de zorgverzekering is deze premie niet maandelijks maar eerder per kwartaal of zelfs jaarlijks. Een ander groot verschil is het feit dat de premie in de loop der tijd afneemt. Terwijl u wellicht een duurdere zorgverzekering wilt als u ouder wordt.

Uw begrafenisverzekering vergelijken kan snel via onze vergelijkingssite

Een begrafenisverzekering vergelijken is aldus dankzij onze website een koud kunstje. U kunt de begrafenisverzekering vergelijken van de volgende verzekeringsmaatschappijen

  • Coöperatie DELA,
  • Brand New Day,
  • REAAL,
  • Zwitserleven,
  • FBTO,
  • En Centraal Beheer

U vindt in een oogopslag wat de gemiddelde premie is van de verschillende type verzekeringen. Gaat u de begrafenisverzekering vergelijken die u wilt afsluiten. Bijvoorbeeld de gelijkblijvende verzekering, de lineair dalende verzekering of de annuïtair dalende verzekering. Hebt u een keuze kunnen maken? Dan wordt u via onze website direct doorverwezen naar de site van de verzekeraar. U kunt daar contact opnemen, offertes aanvragen en precieze informatie opvragen. Het hangt van het type uitvaart af hoe hoog of laag de premie is. Daarom kunt u alleen het gemiddelde van de begrafenisverzekering vergelijken. Immers, als u begraven wilt worden dan kost dat meestal meer geld dan wanneer gecremeerd wilt worden. En zo zijn er vele extra’s die u kunt opnemen als u een uitvaart samenstelt. Maar dat is voor later. Het gaat er eerst om dat u een begrafenisverzekering kunt vergelijken. Voelt u zich vervolgens goed bij een bepaalde verzekeraar, dan kunt u daar een polis afsluiten.

Het is belangrijk om zo vroeg mogelijk een uitvaartverzekering af te sluiten

Wacht u niet te lang met het begrafenisverzekering vergelijken en afsluiten. Het is tegenwoordig zelfs gewoonte dat u bij de geboorte van uw kind al een uitvaartverzekering voor het kind afsluit. U betaalt een zeer lage premie in de eerste 23 jaar van het leven van uw kind. Daarna kan hij of zij de polis overnemen en er eventueel voor kiezen om van verzekeraar te veranderen. Het voordeel is natuurlijk dat u al 23 jaar voor hem of haar hebt betaald waardoor de jaarlijkse premie erg voordelig uitvalt. Er zijn diverse uitvaartverzekeringen mogelijk bij zeer uiteenlopende aanbieders. We geven u een algemeen beeld op onze website. Dat betekent dat u altijd een eerlijk advies krijgt van een onafhankelijk bedrijf. Hebt u vragen over onze bedrijfsvoering of over de werking van onze website? Dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice door het online formulier in te vullen met uw naam, e-mailadres en al uw prangende vragen.


Comments are closed.