Nieuws

Eten in Hilversum? Restaurant India Poort

vrijdag, 26-12-2014  

In het centrum van het mooie Hilversum? Restaurant India Poort is een goede keuze! Ze mogen er trots op zijn daar in Hilversum. Restaurant India Poort opent haar deuren voor iedereen die wil genieten van de heerlijke smaken en geuren van het kleurrijke India. 1986 was een feestelijk jaar voor Hilversum, Restaurant India Poort zag het licht. Het geopend door meneer Moynul die het vak als geen ander verstond en de basis legde voor het Hilversum restaurant India Poort waar mensen iedere de dag genieten van authentieke Indiaanse gerechten. Een greep uit de mogelijkheden van wat u allemaal kunt bestellen: natuurlijk kunt u altijd kiezen voor kip die is bereid op typisch Indiaanse wijze. Maar India staat zeker ook bekend om haar uitgebreide mogelijkheden voor mensen die geen vlees eten. Doordat er in India veel mensen erg gelovig zijn, eten zij geen vlees. Dat heeft de eetgewoonten erg bepaald en de ontwikkeling op het gebied van vegetarische gerechten bevordert. Mensen die lekker vegetarisch willen eten kunnen in het restaurant India Poort hun hart ophalen en zijn hier dan ook helemaal op hun plek. De mogelijkheden voor een vegetarische maaltijd zijn namelijk zeer uitgebreid. Op de menukaart is een speciale pagina geweid aan de vegetarische gerechten, dat vind je niet snel in Hilversum. Restaurant India Poort biedt het! In India worden veel vleesvervangers gebruikt. Gerechten als Palak Paneer zijn helemaal toegespitst op de vegetarische gast. In het Hilversum restaurant wordt veel gebruik gemaakt van heerlijke kruiden. Dat is iets waar de keuken van India ook om bekend staan. Mensen die naar India zijn geweest, weten hoe de keuken smaakt. De Indiaanse keuken is zeer specifiek en de gerechten zijn zeer verfijnd. Een drankje dat veel wordt gedronken door Indiërs is de Lassie. Dit is een soort yoghurtdrank die vaak een mango smaak heeft. Bij India Poort bezorgen we ons heerlijke voedsel door heel Hilversum, restaurant zijn we natuurlijk ook: u kunt een tafeltje reserveren. Het Hilversum restaurant India Poort laat zich voorstaan op:

  • authentieke indiaanse gerechten
  • uitmuntende service
  • veelheid aan vegetarische gerechten
  • lekkere Lassies in alle smaken
  • snelle afhaalservice

Hilversum: restaurant met hoge kwaliteit

Bent u in Hilversum? Restaurant is wat u zoekt? En dan een restaurant waar een geweldige presentatie van de mooiste Indiaanse gerechten wordt gecombineerd met een uitmuntende service en fijne ambiance? Of wilt u lekker voor de buis genieten van een Indiaanse maaltijd? Beide opties zijn mogelijk in Hilversum! Restaurant India Poort biedt uitkomst. Kies voor een lekker linzensoep of een ga voor een hot plate van verschillende soorten vlees en groenten. De meeste mensen houden van lekker eten, maar er is zeker wel een verschil tussen gewoon lekker eten en culinair eten. Bij Hilversum restaurant streven wij ernaar op kwalitatief hoogwaardige gerechten te serveren die worden gemaakt met de beste producten uit India. Onze gerechten komen uit alle streken van India en onze kaart wordt regelmatig verrijkt met nieuwe producten. We vinden het namelijk zeer belangrijk dat mensen veel keuze hebben. Iedereen heeft een andere smaak. Wat de een lekker vindt, hoeft de ander helemaal niet zo lekker te vinden. Daarom bieden wij verschillende soorten maaltijden, van pittig tot zoet en alles er tussenin. De Indiaanse keuken is een hele speciale keuken. Veel mensen houden van de Indiaanse keuken omdat er veel gebruik wordt gemaakt van allerlei soorten kruiden. Als u nog nooit in India bent geweest, maar u voelt wel de behoefte om kennis te maken met de cultuur. In Hilversum, restaurant India Poort specifieker gezegd, kunt u wat proeven van deze cultuur. Wij zullen u altijd van dienst zijn en als u speciale wensen heeft of dingen die u liever niet eet of zelfs helemaal niet mag, dan zullen wij altijd kijken of wij u een goed alternatief kunnen bieden. Als we kijken naar de opties van onze desserts dan zijn deze ook zeer breed De smaken van India zijn zeer divers en wij stellen u in Hilversum restaurant erg graag aan onze cultuur voor. Reserveer dus vandaag nog een tafel in Hilversum restaurant of laat een lekkere maaltijd bezorgen!

Gezellig samen zijn

In Nederland vinden wij het leuk om samen te eten. Dat geldt trouwens voor veel culturen. Eten is een manier om samen te komen. Het is een reden om samen te komen en aandacht te besteden aan elkaar. Mensen zijn van nature gezelschapsdieren. We vinden het fijn om bij elkaar te zijn. Dat is leuk en dat moeten we dan ook altijd blijven doen. India Poort is de perfecte plek om samen met uw vriend, vriendin of zelfs met het hele gezin te genieten van een lekkere maaltijd. Dan kan van alles zijn en dat bepaalt u natuurlijk altijd lekker zelf. In India wordt er veel thee gedronken. Net als in onze maaltijden, wordt er ook in de thee gebruik gemaakt van de verschillende kruiden. De thee die in heel India wordt gedronken heet Chai. Deze thee wordt aangelengd met melk. De thee wordt zeer zoet gedronken. Lekker voor na het eten! Natuurlijk schenken we ook lekkere wijn en bier. Bij India Poort is er voor ieder wat wils! We heten u dan ook van harte welkom in ons Hilversum restaurant om te genieten van een fijne avond in goed gezelschap en met lekker Indiaans eten. Maak kennis met onze cultuur en reserveer een tafeltje! U kunt van te voren even bellen, maar binnen lopen mag natuurlijk ook altijd. Wij zullen u altijd zelf een tafeltje laten kiezen waar u graag wilt zitten, mits het natuurlijk nog vrij is. Wees welkom!


Comments are closed.