Woning en Tuin

Energie besparen met stijlvolle infrarood verwarming

vrijdag, 30-3-2018  

infrarood verwarming | HeatXL infrarood verwarming

Al gehoord van de infrarood verwarming? Dit is een moderne en energiebesparende manier van verwarmen van vertrekken en gebouwen. Niet alleen particulieren gebruiken de infrarood verwarming om hun woning te verwarmen. Ook particulieren maken veel gebruikt van de technologie. Een van de grootste leveranciers voor de Benelux en Duitsland is HeatXL. Het bedrijf is gespecialiseerd in infrarood verwarming en panelen en biedt particulieren en bedrijven al jarenlang haar producten aan. Infraroodverwarmingen worden steeds populairder vanwege hun handige werking. Door middel van stralingswarmte worden objecten direct verwarmd. Dit is precies wat de verwarmingen zo energiezuinig maakt. Door de directe en gerichte verwarming kan er veel efficiënter gebruik gemaakt worden van warmte. Bovendien is het ook nog een stijlvolle manier van verwarmen. De producten zijn zo ontworpen dat ze naadloos aansluiten op uw interieur. Voor ieder type vertrek is er een geschikt product te vinden. Zo biedt HeatXL bijvoorbeeld woning, badkamer en vakantiewoning verwarmingen aan. Stap ook over naar verwarming met infrarood en ontdek de vele voordelen ervan. Naast energiezuinigheid en stijl zijn er namelijk nog meer voordelen te noemen van deze vernieuwende technologie. Hier en op de website van HeatXL kunt u daar meer over lezen.

Flexibel uw infrarood verwarming bedienen

HeatXL gaat op veel verschillende manieren met de tijd mee. Energiezuinig verwarmen is uiteraard het meest voor de hand liggende voorbeeld hiervan. De manier waarop verwarmingen werken en bestuurd kunnen worden is echter ook een goed voorbeeld. Voor uw infrarood verwarming zijn verschillende elementen beschikbaar om de verwarmingen te regelen. Deze zogenaamde regelingen zijn:

  • Infrarood verwarming thermostaten
  • Infrarood verwarming dimmers
  • Infrarood verwarming schakelkasten

Thermostaten zijn verkrijgbaar voor de groothandel en de particulier. Stuk voor stuk zijn de artikelen van goede kwaliteit en ze zijn erg gemakkelijk te bedienen. Zelfs met uw smartphone kunt u de infraroodverwarming op afstand besturen. Op het schermpje aan de muur of op een regelaar die u neer kunt zetten, kunt u de temperatuur en andere gegevens aflezen en aanpassen. Voor nog meer flexibiliteit zijn er ook dimmers beschikbaar. Hiermee stelt u verwarmingen met een handomdraai bij. Ook de dimmers zijn te verkrijgen voor de groothandel en particulieren. Zelfs sturing op afstand is mogelijk voor een dimmer. Gebruik de dimmers voor infraroodstralers en -verwarming. Tot slot kunt u schakelkasten aanschaffen bij HeatXL. Wederom zijn ze voor de groothandel en installateurs en voor particulieren beschikbaar. Dankzij de schakelkasten wordt maatwerk met de infraroodverwarmingen ook mogelijk.

Leef milieubewuster door verwarmen met infraroodlicht

Zoals u hierboven hebt kunnen lezen heeft infrarood verwarming vele voordelen. Het is een flexibele manier van verwarmen die energiezuiniger, efficiënter en gerichter werkt. Bovendien ziet infrarood verwarming er ook erg stijlvol uit. Iedereen die interesse heeft, kan deze nieuwe technologie direct gaan toepassen. Het is geschikt voor zakelijke en particuliere doeleinden. Verwarm zowel uw woning als uw bedrijf met infraroodlicht. Het kan allemaal. Wilt u meer weten over infrarood verwarming en panelen? Kijk op de website voor alle tips en informatie. Of neem direct contact op om een van de medewerkers van HeatXL te spreken. Dit kan via de telefoon of mail of met het contactformulier op de website. Een van de medewerkers informeert u graag meer over de mogelijkheden voor uw woning of uw onderneming. Ook dealer worden is mogelijk bij HeatXL. Kijk onder het kopje ‘info’ bij ‘dealer worden’ of neem ook hiervoor contact op via de telefoon, mail of het contactformulier. Zowel voor Nederland, België en Duitsland is een lokaal nummer beschikbaar voor al uw vragen en voor extra advies. Wilt u met eigen ogen zien wat er mogelijk is? Kom dan gerust langs in de showroom.


Comments are closed.