Woning en Tuin

Eettafels kopen op maat gemaakt

donderdag, 2-8-2018  

“Bij de aankleding van uw woning wilt u mooie producten kiezen, unieke producten van goede kwaliteit. Bent u op zoek naar eettafels, bekijk dan eens de producten van woodshape. Wij bieden een zeer breed assortiment aan fraaie producten van de beste kwaliteit. Wij richten ons in het bijzonder de particuliere markt omdat we hebben geleerd dat er onder particulieren veel vraag is naar mooie op maat gemaakte producten. Eettafels kopen bij ons doet u online, maar we bieden tevens de mogelijkheid om onze producten te bekijken in onze showroom. Sommige mensen vinden het prettig om onze producten met eigen ogen te zien. En wij hechten waarde aan de wensen van onze mogelijke klanten. Een mooi product is een product dat met aandacht en liefde voor de schoonheid van design meubelen is gemaakt. Dat is waarvoor u bij ons op het juiste adres bent. Eettafels kopen doet u bij ons. Wij bieden scherpe prijzen snelle leveringen. Een aantal redenen waarom u bij ons terecht kunt om eettafels te kopen en waarom wij u dat ten zeerste aanraden.

  • Wij bieden eettafels voor scherpe prijzen;
  • Wij bieden maatwerk, producten die we aanpassen aan uw wensen;
  • Wij zorgen voor een snelle levering direct vanuit onze fabriek.

Eettafels van de beste kwaliteit en afgewerkt voor duurzaamheid en onderhoud

Wanneer u eettafels, tafelbladen of andere producten koopt, dan wilt u uiteraard dat deze producten lang meegaan. Dat is van groot belang. Wij werken met massief hout. We spreken van een houtbeeld, dat per tafel verschilt en dat komt omdat hout een natuurlijk product is. Neem is in acht dat sommige houtsoorten van elkaar kunnen verschillen maar dat is dan ook meteen de charme van dit fraaie materiaal en de reden dat heel erg veel mensen kiezen voor een houten product. Bij het onderhoud van houten meubelen is het belangrijk dat er rekening wordt gehouden met het zogenaamde vochtgehalte. Deze status wordt beïnvloed door warmte dus u kunt deze vochtbalans op peil houden door een tafel bijvoorbeeld niet al te dicht bij de verwarming te plaatsen. Er kan dan namelijk sprake zijn van het uitzetten van het hout. Onze eettafels en tafelbladen zijn geschikt voor woningen en niet gemaakt voor in de tuin. We hebben verschillende soorten hout waar u uit kunt kiezen als u bij ons producten bestelt. Dan moet u denken aan Europees Eikenhout, notenhout(Amerikaans) of beukenhout. Deze soorten houten hebben een andere structuur en kleur. U kunt op basis van uw voorkeuren bepalen welk soort hout u wilt gebruiken voor uw product.

Snelle levering

Heeft u besloten eettafels bij ons te kopen. Dan feliciteren wij u met deze mooie keuze en we beloven u dat u tevreden zult zijn met het mooie product dat wij u zullen leveren. Het is een cadeau aan uzelf om te kiezen voor de kwaliteit die het verschil maakt tussen producten en hoe deze eruit zien. Onze houtsoorten zijn hoogwaardig en onze producten worden met zorg en aandacht vervaardigd. Dat heeft ertoe geleid dat vele tevreden klanten u al voorgingen. Onze service stopt overigens niet bij de voordeur. Wij kunnen er voor zorgen dat u, ook als er een reparatie moet worden uitgevoerd aan het product dat u bij ons heeft gekocht, u bij ons terecht kunt. Omdat wij onze producten en uw bestelling direct vanaf onze fabriek leveren, kunt u er op rekenen dat wij uw bestelling zeer snel bezorgen. Neem contact met ons op als u meer informatie wilt over onze producten. Wij staan u graag te woord en helpen u aan de mooiste meubelen.”


Comments are closed.